sinnke
Buduća legenda
- Poruka
- 34.455
luckastalutkica:Nije to pljeskavica nego cevap.
Ja imam sis cevap.
To ti je isti kao ovaj samo se ovaj sisne.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
luckastalutkica:Nije to pljeskavica nego cevap.
:?luckastalutkica:Necu to.Spasi me od Pere hoce da me proguta kao pljeskavicu.
McMillan:A ko je kriv kad se riba ne ovlaži? Ili osuši tamo negde posle par minuta?
Čisto da se kao, vratimo na temu...?

Znam kako je to grozno.Mene kad sam bila u pubertetu nisu voleli mama i tata,a kad sam bila mala mnogo su me razmazili,i sad mi nije nikad dosta ljubavi i paznje.I stalno trazim jos i jos i jos i jos :-D i jos,i jos, i jos.............................hanibal77:peach sad ces dobiti po peach sto te nema na sastanku lez lobija?![]()
ma hvatam na patetikuluckastalutkica:Znam kako je to grozno.Mene kad sam bila u pubertetu nisu voleli mama i tata,a kad sam bila mala mnogo su me razmazili,i sad mi nije nikad dosta ljubavi i paznje.I stalno trazim jos i jos i jos i jos :-D i jos,i jos, i jos.............................

gazdarice molim reaguj na uvredljive komentare da ne pisem rastamannusinnke:Lezbo jedna prljava.

Ja obozavam da se salim.I obozavam da se neko sali sa mnom.A jos vise volim kad se neko igra sa mnom.Obozavam.Mozes li da shvatis euforiju ked kazem "obozavam"? To je osecaj kad se dohvatimo pokidacemo se....Ne znam kako da vam objasnim....peach:jooooj,lucka,pa nisam ja gnusna
samo volem da se shalim,bweeee! 8)
@hani
e,jga...:-(
.e,vi's ,sad sam gnusna! :wink:sinnke:Jebte kad vidim vas neke jebeno mi nije jasno kako ste se vi uspele udati, koji se mogao tako zayebati ili imate nenormalno srece.
e,vi's ja imam nenormalno srece da se nisam udala i nemam nista slicno u svom petogodisnjem planu! a hanija mi ne diraj!
peach:e,vi's ja imam nenormalno srece da se nisam udala i nemam nista slicno u svom petogodisnjem planu! a hanija mi ne diraj!
![]()

peach:hani podmukla?
ma daaaaj!:shock:
objasni...![]()