erekcija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
McMillan:
A ko je kriv kad se riba ne ovlaži? Ili osuši tamo negde posle par minuta?
Čisto da se kao, vratimo na temu...?

problem je u zenskoj glavi,ako se to dogodi nakon par minuta velika verovatnoca da je dozivela stresnu situaciju tog dana pa ne moze da se opusti kako treba,nesto si uradio ili reko sto ju je preseklo,ili jednostavno nedostatak prave zelje............

hanibal77:
peach sad ces dobiti po peach sto te nema na sastanku lez lobija? :evil:
Znam kako je to grozno.Mene kad sam bila u pubertetu nisu voleli mama i tata,a kad sam bila mala mnogo su me razmazili,i sad mi nije nikad dosta ljubavi i paznje.I stalno trazim jos i jos i jos i jos :-D i jos,i jos, i jos.............................

luckastalutkica:
Znam kako je to grozno.Mene kad sam bila u pubertetu nisu voleli mama i tata,a kad sam bila mala mnogo su me razmazili,i sad mi nije nikad dosta ljubavi i paznje.I stalno trazim jos i jos i jos i jos :-D i jos,i jos, i jos.............................
ma hvatam na patetiku :lol:

peach:
jooooj,lucka,pa nisam ja gnusna :P
samo volem da se shalim,bweeee! 8)
@hani
e,jga...:-(
Ja obozavam da se salim.I obozavam da se neko sali sa mnom.A jos vise volim kad se neko igra sa mnom.Obozavam.Mozes li da shvatis euforiju ked kazem "obozavam"? To je osecaj kad se dohvatimo pokidacemo se....Ne znam kako da vam objasnim....

Nije, i to mi je super.Ne znam zasto je to gnusno.Meni nije nista gnusno.Samo mi se nesto svidja,a nesto mi se ne svidja.Ja ne delim ljude na primer na dobre i na lose,ili na gnusne i na one koji nisu gnusni,nego na one sa kojima hocu da se druzim i na one sa kojima necu da se druzim.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back