Krishna
Buduća legenda
- Poruka
- 25.193
Баба на турском језику значи отац.
Знам, зато босански муслимани оца зову бабо.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Баба на турском језику значи отац.

Да Србија води самосталну спољну политику, ово бих посматрала као својеверсну лудост.
Али пошто наши западни савезници сматрају да је боље да овде Турци господаре него Руси, све је став извршења наредбе.
Наравно, ми ћемо опет молити Русе, на крају, да нам праве државу.
Историја се понавља.

Опасности постоје, али Ердоан има велике сукобе са западом, а и Путин има велики утицај на њега. Свашта се догађа, морамо да сачекамо.Да Србија води самосталну спољну политику, ово бих посматрала као својеверсну лудост.
Али пошто наши западни савезници сматрају да је боље да овде Турци господаре него Руси, све је ствар извршења наредбе.
Историја се понавља.
Да Србија води самосталну спољну политику, ово бих посматрала као својеверсну лудост.
Али пошто наши западни савезници сматрају да је боље да овде Турци господаре него Руси, све је ствар извршења наредбе.
Историја се понавља.
Кад су то нама Руси правили државу ?
Srpski menadzment - od srpskih banja do turskih kupatila.
Infantilcima jos uvek trebaju mama i tata, Rusija i Redzep...ovaj i onaj.
@Тихи
То што су Срби и Руси били савезници у руско-турском рату и српско-турском рату, не значи да су нам Руси правили државу. Имали смо свој савет, своју кнежевину и свој устав.
Ово око тога да смо исти народ са Русима нећу ни да коментаришем.
@Тихи
То што су Срби и Руси били савезници у руско-турском рату и српско-турском рату, не значи да су нам Руси правили државу. Имали смо свој савет, своју кнежевину и свој устав.
Ово око тога да смо исти народ са Русима нећу ни да коментаришем.
Опасности постоје, али Ердоан има велике сукобе са западом, а и Путин има велики утицај на њега. Свашта се догађа, морамо да сачекамо.
Лично, мислим да се са овим састанком не мења ама баш ништа; глуме рад, и један и други...
Наравно, док год буде инфантилаца који нашу српску одговорност делегирају другима и не буде воље, држава ће нам бити објекат, а не субјекат међународне политике.
Знам, ал како можете да напишете такву глупост, потпуно неосновано, да нам је неко правио државу, ми државу какву год, али државу први имали на Балкану, имали устав око 80 година пре царске Русије и Турске.
Јел вас није макар мало срамота макар писали и такве глупости по неком форуму ? Имате ли ви достојанства ?
Ништа од тога не би имали да Руси нису договорили са Турцима јер би сваки устанак био угушен у крви.
Руси заправо јесу у темељима српске модерне државе и државности.
Наравно не рачунамо период пре доласка Турака када су Срби итекако били потенцијал од народа.

Ердоганови официри су школовани на западу.
А Руси и Турци су природни непријатељи. Сад је неко затишје али сигурно не задуго.
Ма да, како да не, сада због неког инаћења са непријатељима идете у крајност да све заслуге свог народа приписујете неком другом, чак и тамо где нема ни најмање основа. Прво су то почели евроунијати, а онда су поједини од вас из ината кренули да благосиљају све руско само ради контрирања.
Коју су нам државу икада направили Руси ? У 10. у 13. веку ?
1830. ?
Војну Крајину и Кочину Крајину су онда правили Аустријанци можда ?
1878 ? 1918. ? 1945. ?
![]()
Не бих ја рекао да су Руси и Турци природни непријатељи више сукоб интереса и расподјела интересне зоне.
Када је отворена џамија у Бања Луци и она сулуда изјава све је ово Турска,само су медији из Аустрије испратили тај "упакован" гаф.
Зашто?Па Беч је емоционално везани за ову регију такође.Ми смо такође Сирија,свако има свог коња за трку.
А одавно смо пропустили прилику да постанемо озбиљнија нација,сад смо коњ за трку богатих и великих и ништа више.

Turski dolazak je uz dozvolu Rusije.
Dešava se apokaliptična podela opisana i najavljena u svim svetim knjigama.
Sa jedne strane Hrist, a sa druge antihrist.
Чуј ми идемо у крајности, а шта сад ти радиш?
Овде се говори о Првом српском устанку, не о Војној Крајини и тд.
О устанку у коме је поново извојевана и испреговарана српска држава. Све остало што помињеш нису биле државе.
- - - - - - - - - -
У источном питању су увек непријатељи, а како исто никад неће бити затворено, закључак се сам намеће.
Bolje da budemo deo Turske nego EU.
Turski dolazak je uz dozvolu Rusije.
Dešava se apokaliptična podela opisana i najavljena u svim svetim knjigama.
Sa jedne strane Hrist, a sa druge antihrist.