Erdogan: Ako Srbija dirne BiH ili Kosovo imat će protiv sebe 100 miliona Turaka

Ustaše teško, ali Šiptari i balije bi im pripomogli sigurno. Ipak Turska podržava unitarizaciju/muslimanizaciju Bosne i ukidanje i Srba i Hrvata u BiH. Tako da bi bilo nenormalno da Hrvati budu za Turke koji žele njihov nestanak u BiH.
Zvanicni, a i nezvanicni Zagreb bi glat prodao skutore i vlaje samo da napakosti Srbima i Srbiji.

Ionako su za Hrvate u Hrvatskoj ti skutori i vlaji niza vrsta i poluturci. :mrgreen:

Turska bi vrv. već poodavno napala Grčku da ih Ameri ne koče u tome. Jednog dana Ameri mogu dozvoliti Turcima da izvrše agresiju na Grčku. Erdogan ima pretenzije na grčka egejska ostrva oko kojih su detektovati nafta i gas.
Grcka srecom zna da je NATO i clanstvo u njemu spas, zato Grckoj nije ni na kraj pameti da izadje iz NATO i EU i uclani se u neki ruski savez zbog "orthodox bruddaz" i tako tih petparackih fazona. :mrgreen:

Hipotetički da krenu prvo bi naišli na Grčku koja je najozbiljnija zemlja na Balkanu u vojnom smislu. Grci bi im pružili najjači otpor, ali ipak bi bili poraženi kroz neki period. Nakon toga bi bez problema mogli pregaziti sve do Beča pa i dalje.

@Perperius @GrdobanS
Medju Srbima ima puno frustriranih likova koji bi se rado slizali s Turcima samo da napakoste Evropljanima i zapadu. Zajedno bi sa njima spalili Bec i ostale evropske gradove.

Stvar je u tome da se kod nas vekovima potencira ta izdaja. Izdao nas Vuk Brankovic na Kosovu, izdao Marko Kraljevic(istorijska cinjenica da je covek bio Turski vazal a kod nas se jos uvek prica ona, kasno Marko na Kosovo stize), pa nas izdali Karadjordjevici, pa nas Tito zaebao, pa Milosevic, sada Vucic. Znaci mi smo kroz vekove uceni da smo uvek sami sebe izdali i to se nikad nece popraviti. Pa pogledaj primera iz poslednjeg rata, Alija Izetbegovic izdao Srebrenicu i ko zna sta jos, pa za svaku njegovu godisnjicu priredjuju secanje na njega, mozes sporadicne komentare na internetu procitati od bosnjaka nesto lose o njemu, inace podrzavaju ga svi maksimalno, a nista dobro nije napravio, ima mnogo primera, ovo je samo jedan. Mi smo uceni vekovima da smo okruzeni izdajnicima i to nam je u svest i u gene usadjeno, odatle se pokrecu mnogi nasi problemi.

Tito nas nije izdao, izvini lepo.

I, jos jedna stvar koja nas unazadjuje vec decenijama od rata, ne znam koliko plitak mozes biti da sam sa sobom ne razjasnis da je Kosovo trenutno izgubljeno, dok je stanje stvari ovakvo kakvo jeste u svetu, a mi ogromne resurse i ljudske i polticke trosimo oko Kosova, nema te opcije da Kosovo ponovo bude nase, ne postoji to u ovom trenutku. Jedina opcija da vratimo Kosovo je rat, to nam niko nece dopustiti, ono sto se moze desiti je da izbije treci svetski rat, da iskoristimo priliku dok su velike sile zauzete bitnijim stvarima i da ga uzmemo i to je opet pitanje kako bi zavrsili. I, ne postoji opcija bilo koji politicar da ga dovedemo da bi tu nesto napravio i vratio Kosovo, jednostavno ne postoji. Kada procitam pricu, izdao Kosovo onaj, izdao ovaj, odmah vidim koliko je sati i koliko taj sto prica razmislja svojom glavom, jednostavno Ameriki odgovara ta prica sa Kosovom kakva jeste i tu nema spora oko toga, mozemo traziti i upreti prstom u milion nasih ljudi i reci ti si izdajnik ali to nema veze s mozgom, jedino ko nam moze pomoci da vratimo Kosovo je Rusija i niko drugi ili treci svetski rat ali i to je upitno kako bi prosli.

Autorska
Šta ima na ovo da kaže naš predsednik pobratim njegov kojem je skoro i ruku ljubio?
Gde je naš veleizdajnik za sve vekove i vekove da kometariše ovu Erdoganovu izjavu osim što kaže da ga je molio da ne proda dronove šiptarskim teroristima?
Za šta ga je posle ovog molio možete li barem da zamislite moji Srbi?

Turska ? :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha: :hahaha:

Turska 100 miliona ?! :rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf::rotf:

Pa u Turskoj ima 40 miliona Kurda

I pokušaju li bilo šta protiv Slovena bilo gde Kurdi će dobiti oružije od Rusije i otcepiće se

Turska ne sme da pisne jer joj preti naoiružavanje i pobuna 40 miliona Kurda cepanje na 2 dela i stvaranje Kurdistana

ReferendumKurdistan32543.jpg
pobles-i-nacions-davui-el-kurdistan.jpg

حجچشسصپ.jpg hq720.jpg

Pusti snovi Erdoganceta.

Nema niko vise vojsku da napada. Evo Erdogan da resi da ide na Balkan pola Istanbula i Ankare pobeglo bi iz zemlje. Kao sto i Putin napreduje 2milimetra dnevno jer ne sme da mobilise ljude. A pazite on je diktator.

Prdeka dakle Erdogan, ali nista ne moze.

Jos kaze ko pipne Bih i Kosovo imace 100miliona Turaka protiv sebe. najezio sam se. Sad Vucic treba da kaze ko pipne Srbiju imace 200 milijona pravolsavaca protiv sebe.

Back