GrdobanS
Elita
- Poruka
- 23.241
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta je nasem prijatelju ErdoAnu???
Jos od srednjeg veka je Turska bila sigurno utociste zaZanimljiv je odnos Turske i Izraela. Iako je javno više puta dolazilo do oštrih diplomatskih tonova između 2 zemlje, one vrlo dobro sarađuju i sarađivale su na raznim žarištima. Npr. Turci i Izraelci su udruženim snagama rušili Asada i otimali sirijsku teritoriju, onda i jedni i drugi su naoružavali Azerbejdžan u ratu za Nagorno-Karabah prije par godina itd.
Drže sever Kipra pod okupacijom i dalje a morališu oko Kosova. Neoosmanska banda.
Plus nemaju nijednog suseda s kojim su u dobrim odnosima. Baš kao Bošnje i Albanci. Pa i Hrvati.Nema ih baš 100 miliona. Turska ima 85 miliona stanovnika, a od toga oko 20 miliona su Kurdi koji ne mirišu Turke.
JNA nije bila nikakva vojna supersila, čak ni u odnosu na Balkan.treba biti realan, Srbija nema nikakve pretenzije da dira BiH niti ima sa cim, Srbija nije nikakva vojna super sila, JNA je bila, e sad bajke o povratku sultana, takodje ne piju vodu, da bi dosao do Srbije, Sultan Erdogan mora preko Grcke, koja je isto u NATO paktu, dakle napadne li Grcku imace 300 mikiona Amerikanaca protiv sebe.
Pregazili bi.Bez obzira, oni bi pregazili Balkan ko plitak potok.
ja sam srbin keltskog poreklaZaboravio si Kelte.
Mnogi Srbi su postali Keltija sam srbin keltskog porekla
Ja sam Kelt koji je postao SrbinMnogi Srbi su postali Kelti
Ja sam Ostrogot, tack sa mycketJa sam Kelt koji je postao Srbin
A ja sam Srbin koji je postao KeltJa sam Kelt koji je postao Srbin
De si brateA ja sam Srbin koji je postao Kelt
S čim će muslimani krenut na Republiku Srpsku? S vodovodnim cijevima i švedskom dijasporom?Srbija ne želi dirati BiH, ali šta ako bude prinuđena da se umješa? Šta ako bi muslimani krenuli na RS, kako bi Srbija reagovala? Da se ne mješa te da RS prođe kao RSK a Srbija preko noći dobije 800+ hiljada izbjeglica, ili da se umješa pa da to onda izazove zapad ili Tursku ili i jedne i druge...
Kelt muslimanske veroispovesti?A ja sam Srbin koji je postao Kelt
pa i da nije.........NATO-redari ce da izmisle "sta je Erdogan rekao" a potom da izmisle Vuciceve reakcije na to sto je izmisljeno da je Erdogan izmislio..........logicno zar ne?To je Erdogan rekao?
Može samo preko Bugarske.Уколико се Румуни, Бугари и Грци окрену памети и престану да са толикио жара воде туђи рат, могли би султану да окончају све неоосманске амбиције за дуги период. Има и он Курде и још што шта. Али, сувише су индоктринирани. Ердоган мора да пређе преко њих да би дошао до Србије.
Federacija ima kakvu takvu vojsku, a RS nema nikakvu. Osim toga imaju vehabije u Maoči i na još nekim mjestima, zapad može naoružati migrante oko Bihaća (mnogi od njih imaju razni iskustvo jer su bili u ISIL-u, Al Kaidi, Al Nusri itd), a plus Turska može poslati svoje trupe brodovima koji će doći do Neuma.S čim će muslimani krenut na Republiku Srpsku? S vodovodnim cijevima i švedskom dijasporom?
Kolko je tebi godina zemo?Federacija ima kakvu takvu vojsku, a RS nema nikakvu. Osim toga imaju vehabije u Maoči i na još nekim mjestima, zapad može naoružati migrante oko Bihaća (mnogi od njih imaju razni iskustvo jer su bili u ISIL-u, Al Kaidi, Al Nusri itd), a plus Turska može poslati svoje trupe brodovima koji će doći do Neuma.