- Poruka
- 96.241
Ima i Tramp peva narodnjake dok Putin svira harmonikuImaš na tik toku lično kako govori to.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ima i Tramp peva narodnjake dok Putin svira harmonikuImaš na tik toku lično kako govori to.
ФСБ бајо, ФСБ.Molim vas da prestanete da igrate Riziko, i smatrate ga za ozbiljnu analizu bilo cega.
Mislim, imate preko 40 godina.
Srbija, Turska i Rusija su raspad diktatorska drustva, gde vladari unistavaju zivote svojih gradjana, i gde centralne vlasti nemaju blage veze sa ekonomijom, drustvom i zivotom.
Ako se ne dese smene vlasti, i iste se ne demokratizuju, progutace ih jad, beda i blato.
Slažu li se braća Albanci s tim?Kosovo je zemlja nas Srba i naše braće Albanaca.
Autorska
Šta ima na ovo da kaže naš predsednik pobratim njegov kojem je skoro i ruku ljubio?
Gde je naš veleizdajnik za sve vekove i vekove da kometariše ovu Erdoganovu izjavu osim što kaže da ga je molio da ne proda dronove šiptarskim teroristima?
Za šta ga je posle ovog molio možete li barem da zamislite moji Srbi?
Izuzmi i još sekularne/liberalne Turke iz velikih gradova i završiš na 50 miliona, upola koliko je rekao...Nema ih baš 100 miliona. Turska ima 85 miliona stanovnika, a od toga oko 20 miliona su Kurdi koji ne mirišu Turke.
Može da se slaže i ne slaže ko god 'oće, to je činjenica.Slažu li se braća Albanci s tim?
Može da se slaže i ne slaže ko god 'oće, to je činjenica.
Ova izjava je stara 100 godina, ne razumem zasto je opet dovedena u zizu javnosti?Autorska
Šta ima na ovo da kaže naš predsednik pobratim njegov kojem je skoro i ruku ljubio?
Gde je naš veleizdajnik za sve vekove i vekove da kometariše ovu Erdoganovu izjavu osim što kaže da ga je molio da ne proda dronove šiptarskim teroristima?
Za šta ga je posle ovog molio možete li barem da zamislite moji Srbi?
Albanci kažu da je Kosovo njihova zemlja.Može da se slaže i ne slaže ko god 'oće, to je činjenica.
Zato sto Ukrajina napreduje protiv RF brate mojOva izjava je stara 100 godina, ne razumem zasto je opet dovedena u zizu javnosti?
Albanci kažu da je Kosovo njihova zemlja.
Činjenica je da je Kosovo zemlja Srba i Albanaca.Sta je cinjenica?
Imas gej asocijacije kao sin velikog srbende Duleta Savica.ma neka ste ti i decko sretni pa da sve gori![]()
Činjenica je da je Kosovo zemlja Srba i Albanaca.
Imas gej asocijacije kao sin velikog srbende Duleta Savica.
A ti ocito nisi.Ti si bas ono upoznat![]()
![]()

Zaboravio si Kelte.Ne, cinjenica je da je KiM srpska zemlja na kojoj zive Srbi i Albanci.
to je cinjenica
Ko bi ih zaustavio i sa čim?
Šiptari, Ustaše i Muslimani bi skočili njima u pomoć. Da neće možda Vučko i 20 hiljada
Vojnika da zaustavi Tursku?
Rusi sa Orešnicima?
Pijani četnici sa Ravne Gore?
Ljuti Krajišnici?
Vagner?
Ajde da se ne zajebavamo.
“Radila sam u medijima svojevremeno. Mi smo izmišljali priče, dok sam radila na BBC-ju, izmislili smo rat u Crnoj Gori, odnosno mogućnost da će Milošević napasti 2000. godine prije svojih posljednjih izbora, da će napasti Crnu Goru ili Mila Đukanovića jer mu je Milo okrenuo leđa, samo kako bismo tri mjeseca bili na Svetom Stefanu”, kazala je savjetnica za medije srbijanskog predsjednika.Zabole Vucica, nasi udbasi imaju sa njihovim dilove u vrednosti od vise milijardi evra.
To su te 'patriote' i sa jedne i sa druge strane.
Stvar je u tome da se kod nas vekovima potencira ta izdaja. Izdao nas Vuk Brankovic na Kosovu, izdao Marko Kraljevic(istorijska cinjenica da je covek bio Turski vazal a kod nas se jos uvek prica ona, kasno Marko na Kosovo stize), pa nas izdali Karadjordjevici, pa nas Tito zaebao, pa Milosevic, sada Vucic. Znaci mi smo kroz vekove uceni da smo uvek sami sebe izdali i to se nikad nece popraviti. Pa pogledaj primera iz poslednjeg rata, Alija Izetbegovic izdao Srebrenicu i ko zna sta jos, pa za svaku njegovu godisnjicu priredjuju secanje na njega, mozes sporadicne komentare na internetu procitati od bosnjaka nesto lose o njemu, inace podrzavaju ga svi maksimalno, a nista dobro nije napravio, ima mnogo primera, ovo je samo jedan. Mi smo uceni vekovima da smo okruzeni izdajnicima i to nam je u svest i u gene usadjeno, odatle se pokrecu mnogi nasi problemi.Glavno od svega je da nitko od njih nije uspio ni okreciti ono sto je Broz napravio
Drugosrbihanske maloumne patkeTi počeo ko Jovanka Jolić - a ljudi na fejsu su mi to potvrdili
Opet je navodno, ali uspostavilo se da lik bukvalno uopšte nije rekao nego su pojedini Bosanci preveli kako im se sviđa. Lik je pričao o tome kako je bitno održati mir i stabilnost na Balkanu, pominjao i Kosovo i Bosnu i Srbiju ali ništa ni blizu ovoga kako piše u naslovu nije rekao