Elitizam ili populizam

Meni je najjace bilo sto Bakarec ipak ne otvara TANGA klub. A ja pojacala treninge u teretani, ne skidam se s onog stepera, sve jadna u nadi da ce mi se napokon otv oriti vrata BGD elitnog drustva (politicko-estradnog, dakako). E, tol'ko sam se stuzila, da evo ne mogu da zaspim ni u sitne sate (a treba ustati u 06:00! :( )

Betty, pa sto ne rece, od sutra kupujem Politiku, ja ovde jedina, izgleda, zivim u neznanju... pa je l' to lepo tako? Sad ja treba da se osecam ko da me pregazilo vreme ... i da sam na repu dogadjaja... i neupucena... :cry:

aaa...eto nečeg dobrog u infantilnosti :lol:
meni se danas ostvarila baš davnašnja želja - da kuckam po hodinicima sas štiklama :mrgreen:
I tako...idem i prepadam ljude, samo se štrecaju jer se isto glasam - ko moja šefica :P
UŽIVAM bre, baš su sexy :P (mada infantilni mozgitj je to što je :) )

znači - ja sam najozbiljnija ovde 8)
mnjah
raspa.gif

Snezana67:
Meni je najjace bilo sto Bakarec ipak ne otvara TANGA klub. A ja pojacala treninge u teretani, ne skidam se s onog stepera, sve jadna u nadi da ce mi se napokon otv oriti vrata BGD elitnog drustva (politicko-estradnog, dakako). E, tol'ko sam se stuzila, da evo ne mogu da zaspim ni u sitne sate (a treba ustati u 06:00! :( )

Betty, pa sto ne rece, od sutra kupujem Politiku, ja ovde jedina, izgleda, zivim u neznanju... pa je l' to lepo tako? Sad ja treba da se osecam ko da me pregazilo vreme ... i da sam na repu dogadjaja... i neupucena... :cry:

Da se i ja malo umesam.
Snezana, ne treba tebi teretana, sasvim lepo izgledas za jednu Damu. Sta vise, zadrzavas paznju onog ko te posmatra.

Из почетног поста нисам успео схватити на који књижевни жанр је аутор заправо мислио ?
Ако се ради о белетристици и easy-digest књижевности онда је то сигурно широка читаност.

Ако се ради о некој тежој, интелектуалнијој и стручнијој литератури онда су свакако критичари меродавнији.
Ипак, крајњи суд доноси индивидуални читалац, док мишљење критичара би чешће требало заобићи што отвара могућност да читалац доживи чист опажај књижевног дела. Подразумева се, уколико је за то способан.

Zarathustra:
Из почетног поста нисам успео схватити на који књижевни жанр је аутор заправо мислио ?
Ако се ради о белетристици и easy-digest књижевности онда је то сигурно широка читаност.

Ако се ради о некој тежој, интелектуалнијој и стручнијој литератури онда су свакако критичари меродавнији.
Ипак, крајњи суд доноси индивидуални читалац, док мишљење критичара би чешће требало заобићи што отвара могућност да читалац доживи чист опажај књижевног дела. Подразумева се, уколико је за то способан.

Evo jednog sa slikom, pa jos i izvornom temom! Dobrodosao, Glasu razuma, Zaratustro, Zorobabele, Zoroastere... neko mora da bude i ozbiljan na ovom forumu i stavi pravu stvar na pravo mesto, mada preferira Haustor, sto nadasve cenimo :razz:

Zarathustra:

Tacno, sta jos reci....apsolutno tacno. Samo sto je problem sto ima i opasne publike sto cita nasa dela i izvrcu cinjenice iz ciste zlobe.

Snezana67:
Ajmo onda svi da jednog dana, kog se dogovorimo, zamenimo avatare svojim slikama - samo na 24 sata, pa onda vracamo opet avatare.

Ko je za?

8-) :shock: :lol: :roll: :confused:

Koliko sam samo puta stavljao svoje slike u profil, kada ono nista,,,,niko da me prepozna.
Eh, dzabe se ja reklamiram, duga kosa vise nije u modi je li tako?

Evo, u avataru se nalazi moje najunikatnije blago.

Ali hajde,...kako ti kazes Snezana.

Back