HeBePoBaTaH_
Poznat
- Poruka
- 7.004
Irina. Nemoj više o njoj
Ja sam bio '95. u Budimpešti na Nep stadionu. Bilo je GENIJALNO.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim, I TI, ko i moj drugar 8)
HeBePoBaTaH_:
, al ne dadoh ja, sama ga sila, sedela sam za masinom, sila sam... pa sad da ga tapnem tamo nekima, a mmogu da se foliram da mi ga je licno K.R. dao
)kojote:Nemoj, meni Bukovski bolje stoji :-) ...al' kad si vec pocela, mis'im...
e, deco, mnogo se lepo igrate, milo mi da vas citam...odavno mi necije "cavrljanje" nije privuklo ovoliku paznju! Ovako :shock: vas citam (sa gutanjem!). Ima, bre, covek (te necu ja - tja/pih :-) ) mnogo toga lepog da cuje od vas, ponesto nauci...
Sazvakao sam celokupno gradivo, sa' cu predjem na vas jen..dva.. tri!![]()
P.S. Hebe, ko (jo) te hebe:razz:

Betty:trebalo je da tapneš za doobru kintu 8)
i, što svi ažurirate? :?

HeBePoBaTaH_:Da, Voodoo Lounge turneja. U avgustu je bio koncert, sećam se da je tih dana pao Knin. Išli smo sa UNIS tursom, nije bilo kiše, bio je sunčan dan.
Pola Beograda je bilo na koncertu, mislim da je preko 80 autobusa krenulo te večeri.
Predrgupa su bili neki Mađari, a ako se sećaš, scenografija je bila sa nekim zmijama iz čijih čeljusti je izbijala vatra, ogroman video bim sa pokrenim podijumom. Ne sečam se kako je bio obučen Kit, ali se sećam nekih strava crnkinja, pratećih vokala.
(zmije i ona crnkinja, glavni prateci vokal, ma zenska izgleda nestvarnmo dobro, a i peva fenomenalno. A Mik je malo 'crko' posle tacno sat vremena, pa je pravio malo pauzu tj. povukao se sa bine nekih 10-tak min.

HeBePoBaTaH_:@Truman, ti si imao nešto da kažeš? Ili samo dođeš da konstatuješ situaciju?
HeBePoBaTaH_:Uglavnom, nije tu bilo prevelikog odstupanja, i što kaže Snežana - niko se ne buni kad se pređe na sex. diskurs

divlja u srcu:Licno ne volim rec kritika. Zasto? Zato sto kad citam najbolje kritike, one nisu puka analiza. One su autenticni dozivljaj i napisane su tako da spadaju u neki specificni vid umetnickog dela.
Licno na kriticare ne gledam kao na propale pisce, verovatno da ih ima, al' me to nesto ne opterecuje. :wink:

Snezana67:. Da li verujete da ima onih koji se primarno opredele da budu kriticari, a tek usput pisci, ili vecina njih potpada pod onaj stereotip: da sam ume da pise, ne bi kritikovao druge?[/B]
Hajd' da vas cujem.
I koliko vremena oduzima, kakvi su oni s kojima ću dolaziti u kontakt i sarađivati, ima li lidera od poverenja, šta je misija svega toga, koja su pravila igre, da li se uklapam, hoću li biti zadovoljna...itd. Ko i svaki pos'o. 8)
money makes the world go around. Ako ulažeš talenat, ulažeš ga u dobar projekat, to ti je ko alat ili obveznice.
Betty:Snežana, to što ti loše misliš o kritičarima i to što si za novinare rekla "pusti g..." te svrstava u kompletnog luzera. Kompletnog. Kako ej moguće da u su i u književnosti i novinarstvu smešteni baš svi , po tebi, "najlošiji"? Jesi mnogo besna? I još važnije: jesi dugo besna?
![]()
.