Betty
Elita
- Poruka
- 21.481
kamo editovanje, sneeežanooo....
da...aj sad ti mene izvređaj, IPAK 8)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Betty:kamo editovanje, sneeežanooo....![]()
Betty:baš si na TO našla da odgovoriš
..a ja htela da editujem
i nisam kvalifikovala nego pitala. Ostalo je samo - utisak ( i sitni umorni sati u kojima me boleo stomak).
Ne zameri.

divlja u srcu:Betty, evo, ti si jedna brbljusa, stavicu ti brnjicu.
Nego, Snezo ne opterecujem se ja toliko savremenom kritikom, a ni savremenom knjizevnoscu. To cu kad porastem. Ja imam taj feler, citam samo klasike i forumase.
Vec sam spomenula higijenu citanja. Nije to nista pretenciozno, jednostavno citam ono sto mi lezi, sto ce da me protrese i o cemu posle mogu da razmisljam. :-)

divlja u srcu:Kako to mislis, urnise duh, bas me zanima?![]()
divlja u srcu:To sam i ja mislila kao mladja, medjutim, sad sam shvatila da mi ne mogu nista. :-)
Drugo, fakultet je tek obuka, zato moraju neke stvari da se prihvate. Obicno kad studiras iz ljubavi, mislis da si najpametniji, pa te sve nametnuto odbija. To je samo znanje i nista manje ili vise od toga. To je orudje. Studira se zbog znanja. Licna misao mora da ide paralelno sa tim. Ako jedno fali, to nije to. :wink:
A ovo za kreativnost, sumnjam u to da neko moze da ti je urnise. Nema sanse.:-)
Ne dugo, ali kategorički 8) )
)

! Gde, bre, sta??????

Aman, sto pitas studente sta hoce prvo da rade, ako vec i sam zna sta je bolje? Od sad ne progovaram vise, majke mi.