- Poruka
- 3.568
nemoj da zezas Snezana 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Betty:to je pomodarstvo
i budalaština
i ne znam što se toliko zameralo Nikoli Miloševiću što je pod stare dane napisao prvi roman?
Jeste, nije bio preteran, al daj majku mu...zato i nije odabrao da bude pisac!!!
Valjd amisle kad si mlad imaš bolji želudac za njihova sr.anja...
uh, iznervirala sam se
JBT ako se za udaju savetuje "ne pre 28" jer nismo psih. sazrele
zašto bi književna zrelost usledila ranije?!! Zašto??!

divlja u srcu:Ja se ne opterecujem. Sta ce biti, bice. Trenutno mi je vaznije da ja izadjem na kraj sa sama sobom.![]()

Dont_Break_The_Oath:Malo mi je sumnjivo to izlazenje na kraj sam sa sobom.....uvek postoji neka borba.
Nego,,,,,,,Snezana, da ti crvenokosa sa lepim rukama,,,,,i meni treba izdavac u SCG, a sa obzirom da moje skandinavsko iskustvo nista ne znaci ovde, tj. nikoga nije briga da sam vec u orbiti tamo gore, sta ja da radim? Pa imam i ja toliko toga za objavljivanje.
Snezana67:Tesko je ne nervirati se ako te negde odbiju jer si "prestareo". A knjizevna zrelost NE MOZE da se stekne pre ZIVOTNE zrelosti i to JESTE fakat. Bilo bi zanimljivo cuti obrazlozenje nekog od tih sto su pisali te propozicije zasto su ogranicili starost pisaca.

Pa zašto ne pokrenete ekološki prihvatljiviju varijantu... knjige u elektronskom izdanju. Možete da naručite i male spravice za čitanje, poput Ipod-ova. Još kada bi te elektronske knjige imale i zvuk, tj. opciju da program sam čita naglas... a ti recimo ležiš u krevetu, više nećeš morati da brineš o tome da nisi ugasio svetlo pred spavanje i manje ćemo štetiti vidu jer nećemo se naprezati da čitamo kada smo već umorniHeBePoBaTaH_:Pekić je napisao prvo delo u 35., možda i grešim, ali svakako je u trećoj deceniji seo i stavio reči na papir. Preneo. Nekad mi je žao što se seku šume, pa čak i reciklira hartija, zarad nekih knjiga.
Ne znam koga su to tačno odbili zbog godina. Neka kaže da su upavo razlog godine....
Dakle u hipreprodukciji raznoraznih literata, samo je NK tokom prošle i ove godine objavila 10-tak knjiga ženskih pisaca kao njihov PRVI roman.
HeBePoBaTaH_:Pekić je napisao prvo delo u 35., možda i grešim, ali svakako je u trećoj deceniji seo i stavio reči na papir. Preneo. Nekad mi je žao što se seku šume, pa čak i reciklira hartija, zarad nekih knjiga.
Ne znam koga su to tačno odbili zbog godina. Neka kaže da su upavo razlog godine....
Dakle u hipreprodukciji raznoraznih literata, samo je NK tokom prošle i ove godine objavila 10-tak knjiga ženskih pisaca kao njihov PRVI roman.

HeBePoBaTaH_:Ispravka: one koje su među najboljima.
I da, ja znam, darovit sam da znam 8-)
Neke od njih nisu više prisutne, ali dobro pišu: Judita Šalgo, Marija Ivanić, Boba Blagojević, Ljiljana Đuršić, Nina Živančević..
Koliko ljudi je ne čulo, nego načulo nešto o njima.
Meni je himna moderne srpske proze bila "Psi i ostali" Biljane Jovanović