Ajde Pero pojasni,pile pametno...da chujemo sad izlaganje tvoje...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Svakome ko pusi, pije, jede, jasno je da mu ta zadovoljstva nanose samo stetu.Više štete nego koristi
Ajde Pero pojasni,pile pametno...da chujemo sad izlaganje tvoje...
Sve su cesce ekspolzije ovih e cigareta, narocito su pogodjene osobe muskog spolovila , a koje tu cigaretu drze, nose u dzepu od pantalona
jer im ta eksplozoija gadno syebe i deo genitalija.
Te se eksplozije dogadjaju cesto, svaki drugi dan u vestima bude neka eksplozija.Sad, za ove eksplozije po dzepovima muskog svetaAffro,ne smij se,mora da je pisala na brzinu haha,a gdje su se desile te explozije Rayela?
Sve su cesce ekspolzije ovih e cigareta, narocito su pogodjene osobe muskog spolovila , a koje tu cigaretu drze, nose u dzepu od pantalona
jer im ta eksplozoija gadno syebe i deo genitalija.
Shto bi ovo???
To je neki proizvod iz Izraela?Ne kapiram,no da se vratimo temi...jesi li probao Yaeliq duvanske technosti?
Izvini, a jel si ti siguran da na pravoj temi pises?Elektronske cigarete se ne drze u prednjim dzepovima pantalona,
jer to je jednostavno tehnicki nemoguce!!!
Dakle, ono sto je "eksplodiralo" kroz tvoj post sigurno nije eksplodiralo u njihovim zivotima nego u necijoj utesi licnih neispunjenosti, te pogodi cijoj...
p.s.
Vec neko vreme sam pretpostavljao da ces se kad-tad morati konkretno spustiti do onoga sto te muci.
Samo nisam mislio da ce to i zazvucati bas toliko nisko odakle i dolazi.
Ma ne zanimaju me, meni su ove moje savrsene, ali sam na nemackim forumima citalaJeste iz Izraela su,chula...probala?
Izvini, a jel si ti siguran da na pravoj temi pises?
Kakve veze ima gde ko i kako drzi svoju el. cigaretu?...
Ne....jesi li probao Yaeliq duvanske technosti?
Kolege parioci, gde uzimate tečnosti?
Kupovala sam u Lily-ju Dekang tečnosti, to mi odgovaralo na svakom ćošku ima Lily i tečnost je ok za nas lenje...Lily više ne drži tečnosti, treba mi info gde kupujete, duvanska aroma i da je lako dostupno u smislu da ne moram u neki TC samo za to?
Hvala.
Affro nadjoh na netu, ako je to to ono drze svasta nesto. Ima taman jedan blizu mog posla bice super ako drze tecnosti. Ovaj je neki handy shop u okviru Univera malecki je...bas cu prvo da umem onu tvoju tecnost da probam kada ovo potrosim samo ne znam koju jacinu trebace mi sad vremena dok provalim sta mi odgovara. Bas sam se navikla na Dekang. Juce kaze ova u Liliju dobili smo nalog da odmah sve povucemo iz prodaje. Nadam se da je neki njihov interni problem na relaciji kupac-dobavljac a ne nesto drugo...hvala Africka moja puno ti meni uvek pomognes.
Bogami Affro da parinjash koliko ja...pravila bi ih sama do sad![]()