Elektronska cigareta

Ajde Pero pojasni,pile pametno...da chujemo sad izlaganje tvoje...

Petar prati sport, te pise more postova iz svoga iskustva o tome ko sta gde i kada.

Dakle korist je jasna, a stete nema ako poentira u kladionicama.
t2731.gif

Affro,ne smij se,mora da je pisala na brzinu haha,a gdje su se desile te explozije Rayela?
Te se eksplozije dogadjaju cesto, svaki drugi dan u vestima bude neka eksplozija.Sad, za ove eksplozije po dzepovima muskog sveta
bas me briga, ali eksplodiraju i u ustima.

Eksplodirala mu e-cigareta u ustima

Tom Holovej (57) sa Floride ostao je bez zuba i dela jezika kada mu je nedavno eksplodirala elektronska cigareta u ustima.
Izvor: subota, 25.02.2012. | 12:39
Podeli

Tom je ostavio cigarete pre dve godine, a kako bi se što pre odvikao od duvana, počeo je da koristi elektronske cigarete. Nedavno je doživeo nesreću, kada mu je elektronska cigareta eksplodirala u ustima.

Njegovo zapomaganje čula je supruga koja mu je dotrčala u pomoć. "On je pušio u radnoj sobi, a u kući se odjednom prolomio zvuk sličan eksploziji petarde," rekla je ona.

Tom je ostao bez zuba i dela jezika, a ostaci cigarete koji su pali uzrokovali su požar u sobi. Buč Parker, vatrogasac, objasnio je da je ekploziju uzrokovala baterija.

"Nikada nisam čuo, ni video nešto slično. Izgledalo je kao da je imao “raketu u boci” u ustima," rekao je Parker.

Iako su električne cigarete vrlo popularne kao sredstvo za odvikavanja od pušenja, lekari baš ne vole da ih preporučuju:

"Činjenica je da mi ne znamo koje se tačno komponente nalaze u električnim cigaretama i koliko su one (naročito baterije) bezbedne za korisnike," rekao je dr Džon Spengler.

"Sa druge strane ne postoje podaci koji ukazuju da e-cigare zaista pomažu na duže staze, a čini se da one samo još više privlače mlade da probaju pravu stvar."

Postoje osobe koje ih nalaze vrlo korisnim, ali i one koje ih smatraju beskorisnim.

"Ja svojim pacijentima govorim da su e-cigarete zaista pomogle nekima, ali da njihov standard kvaliteta niko nije regulisao. Čak su u nekim uzorcima pronađene i nečistoće poput antifriza. Sve te podatke treba preneti opacijentu i na njima je da odluče," kaže dr Džon Spengler.

A ovako izgleda kada cigareta eksplodira u lice:

http://www.rtl.hr/kbc/novosti/2654659/e-cigareta-joj-eksplodirala-u-lice/

Ovaj jadni Tom je nastradao 2012, kad je sve shto se tiche el,cig, bilo na mnogo loshijem nivou,a ova gospodja iz Hrvatske je nastradala kako pishe zbog slabg kvaliteta i neke jeftine opreme...pretpostavljam da mushkarcima stradaju genitalije AKO zaborave da je iskljuche pa se dugme samo od sebe upali...ili imash neke druge informacije?

Sve su cesce ekspolzije ovih e cigareta, narocito su pogodjene osobe muskog spolovila , a koje tu cigaretu drze, nose u dzepu od pantalona
jer im ta eksplozoija gadno syebe i deo genitalija.

Elektronske cigarete se ne drze u prednjim dzepovima pantalona,
jer to je jednostavno tehnicki nemoguce!!!

Dakle, ono sto je "eksplodiralo" kroz tvoj post sigurno nije eksplodiralo u njihovim zivotima nego u necijoj utesi licnih neispunjenosti, te pogodi cijoj...

p.s.
Vec neko vreme sam pretpostavljao da ces se kad-tad morati konkretno spustiti do onoga sto te muci.

Samo nisam mislio da ce to i zazvucati bas toliko nisko odakle i dolazi.

Poslednja izmena:

Ovo bi vremenom sve normalniji susret izmedju dva hendikepa.
Forumi su svojemvremeno izmisljeni zbog neceg sasvim drugog,
ali, sto se kaze: "nije kome je nemenjeno nego kome je sudjeno";

Dakle na forumima su danas uglavnom osobe koje imaju neke zivotne hendikepe (nedostatke),
ukljucujuci tu i mene,
samo je pitanje sada kome ovde nedostaje!

A kome sta nedostaje - o tome prica!

Poslednja izmena:
Ne kapiram,no da se vratimo temi...jesi li probao Yaeliq duvanske technosti?
To je neki proizvod iz Izraela?

- - - - - - - - - -

Elektronske cigarete se ne drze u prednjim dzepovima pantalona,
jer to je jednostavno tehnicki nemoguce!!!

Dakle, ono sto je "eksplodiralo" kroz tvoj post sigurno nije eksplodiralo u njihovim zivotima nego u necijoj utesi licnih neispunjenosti, te pogodi cijoj...

p.s.
Vec neko vreme sam pretpostavljao da ces se kad-tad morati konkretno spustiti do onoga sto te muci.

Samo nisam mislio da ce to i zazvucati bas toliko nisko odakle i dolazi.
Izvini, a jel si ti siguran da na pravoj temi pises?
Kakve veze ima gde ko i kako drzi svoju el. cigaretu? Valjda je najgore ako bi eksplodirala u ustima
ili na licu, a ja recimo svoju cigaretu uvek imam u dzepu ( suknja, haljina, jakna), ali je drzim i u ruci
tako da bi svaka eventualna eksplozija bila strava nezavisno od toga u kom je dzepu.

Izvini, a jel si ti siguran da na pravoj temi pises?
Kakve veze ima gde ko i kako drzi svoju el. cigaretu?...

Naravno.
Od rodjenja imam problema sa memorijom, ... ali nisam izlapeo.

Vrati se neakoliko postova u nazad i vidi da si se ti zabrinula u vezi drzanja elektronske cigarete na odredjenom mestu.

- - - - - - - - - -

...jesi li probao Yaeliq duvanske technosti?
Ne.
Ali izraz "duvanske tecnosti" je vrlo relativan, ili da kazem neprecizan.

Dakle, tecnosti za elektronske cigarete firme Yaeliq nisam probao,
a arome sa ukusom duvana i inace ne uotrebljavam.

Uzgred tecnosti pravim od komponenata, i odavno ne kupujem gotove.

U startu (zbog neobavestenosti) sam uzimao u apoteci Dekang tecnosti koje su tada bile obavezno duvanske,
a potom sam narucivao FlavourArt, i par puta neke "sklj", ... (nikada sa duvanskim aromama)
dok se nisam oslobodio kupovine gotovih tecnosti,
sto jeste da trazi nesto truda, ali generalno stedi i vreme i novac i zivce.

Poslednja izmena:
Kolege parioci, gde uzimate tečnosti?
Kupovala sam u Lily-ju Dekang tečnosti, to mi odgovaralo na svakom ćošku ima Lily i tečnost je ok za nas lenje...Lily više ne drži tečnosti, treba mi info gde kupujete, duvanska aroma i da je lako dostupno u smislu da ne moram u neki TC samo za to?

Hvala.

Affro nadjoh na netu, ako je to to ono drze svasta nesto. Ima taman jedan blizu mog posla bice super ako drze tecnosti. Ovaj je neki handy shop u okviru Univera malecki je...bas cu prvo da umem onu tvoju tecnost da probam kada ovo potrosim samo ne znam koju jacinu trebace mi sad vremena dok provalim sta mi odgovara. Bas sam se navikla na Dekang. Juce kaze ova u Liliju dobili smo nalog da odmah sve povucemo iz prodaje. Nadam se da je neki njihov interni problem na relaciji kupac-dobavljac a ne nesto drugo...hvala Africka moja puno ti meni uvek pomognes.

Affro nadjoh na netu, ako je to to ono drze svasta nesto. Ima taman jedan blizu mog posla bice super ako drze tecnosti. Ovaj je neki handy shop u okviru Univera malecki je...bas cu prvo da umem onu tvoju tecnost da probam kada ovo potrosim samo ne znam koju jacinu trebace mi sad vremena dok provalim sta mi odgovara. Bas sam se navikla na Dekang. Juce kaze ova u Liliju dobili smo nalog da odmah sve povucemo iz prodaje. Nadam se da je neki njihov interni problem na relaciji kupac-dobavljac a ne nesto drugo...hvala Africka moja puno ti meni uvek pomognes.

....izvini, pisala sa telefona pa nisam ni primetila da sam pogresila..da Handy shop je u pitanju, prodaj mobilne telefone i elektronske cigarete
i FleivorArt tecnosti....ja koristim RY4-18, od starta i dan danas tako,nista nisam menjala, nemam ni potrebu da menjam navikla sam i to je to...
..nekako mi je to normalno, nisam ni cigare menjala cesto..pa ne vidim potrebu da menjam kad mi nesto odgovara....provaj pa bas javi
kako ti se cini...
..nema na cemu, drago je ako sam pomogla :heart:

- - - - - - - - - -

Bogami Affro da parinjash koliko ja...pravila bi ih sama do sad:)

..ne pada mi na pamet, ni cigare nisam htela da zavijam, kad sam to trebala da radim presla sam na ove...

Back