Da znas i da jesam. Popravio mi cerkin svekar punjac. Radice bar dok sam ovde ovo jos 10-ak dana, posle kako hoce jer ce mi nov biti dostupniji nego sad 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da nemash vishka ovih RY4 ako si na more i prolazish kroz Pg da me spasish jer ova goveda od trgovaca danima je nemaju a ne znaju ni kad ce im stici?
I meni je bila frka dok nisam pronasla likvid koji mi odgovara, probaj da porucis preko nekih online trgovaca.Ma technost je ovo.
Da nemash vishka ovih RY4 ako si na more i prolazish kroz Pg da me spasish jer ova goveda od trgovaca danima je nemaju a ne znaju ni kad ce im stici?
I ja te tecnosti kupujem iskljucivo online, porucim za pola godine, stigne veliko pakovanje, mene mrzi em da placamU Delti je bilo ove RY4 i vishe je nema danima,sinoć sam ja naruchio kod lika iz BG 15 vrsta i stižu noćac busom,jedva chekam sve to da isprobam
Tebi hvala svakako Affro![]()
I ja te tecnosti kupujem iskljucivo online, porucim za pola godine, stigne veliko pakovanje, mene mrzi em da placam
silne neke cene ili da bas nemaju ono sto zelim po "trafikama".
Kod nas se ni ne prodaju po trafikama. Moze on line, ali u Bgd nema potrebe za tim. Pritom uz karticu dobijes pipust 10% na kupovinu u specijaluzovanim radnjama.
I ja imam neku skalameriju koja mnogo trso, ali ne bas toliko kao tvoja. Nije me mrzelo, malo sma guglala i studiralaVas dvije nishta ne troshite,pogotovo Affro,meni ide 7,8ml dnevno,ali dobro aj.
BOGU hvala da je vama obijema tako,ali ja ne stajem sa parinjanjem haha,nalaz mi je negativan sad saznah tako da odoh da se chastim odmah hahahahaha
Online kupovina ( bilo cega) mnogo je jeftinija i prakticnija od kupovine u ducanu. Ovde ( a koliko sam videla i u Francuskoj) tih likvida ima i na kasama
samoposluga, ali ja kupujem jednu odredjenu "marku", bocice od po 50 ml tecnosti ( a toga nema u javnoj prodaju) i kupim obicno tri, a to mi traje pola godine,
a kosta 29 evra, inace u ducanima jedna od deset ml kosta 4-5 evra.
Ako cesh daću ti broj sugradjanina tvojeg, Affro i uzmi za 10€ 100ml technosti koje poželish,garantujem ti da su bolje od Joyetech-ovih,a ima i RY4 koju sam ja probao na tvoju preporuku i koja mi se jedina bash najvishe svidja za sad.
Imash mogucnost da sama birash odnos PG VG,meni to puno znachi bash zbog grebuckanja u grlu,i sama odredish koliko cesh nikotina.
U ponudi ima sve,pochevshi od voćnih pa do najjachih duvanskih aroma.
Bolja je ta opcija nego jedna bochica RY4 od Flavourart-a koja koshta minimum 4€.
Poslao.
Imas li mogucnost da negde kupujes komponente, a ne gotove tecnosti....
Bolja je ta opcija nego jedna bochica RY4 od Flavourart-a koja koshta minimum 4€.