Oktobar1864
Poznat
- Poruka
- 8.211
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A meni je par godina najslabiji....ne volim ga.
Pa, pokušava od nas da napravi budale. :/
I kada pokušaš da barem stupiš u sukob sa njom, i da se lepo dogovoriš da prekine da izaziva, ne, ona šalje srciće, gluposti, i ništa ne shvata. :/
Ja sa Par godina volim Iznad grada,Par godina,Krug.
Ostale pesme sa tog albuma uopšte ne slušam.
Dum dum sam obožavao neko vreme,sad i ne baš....zapravo su mi prva dva albuma najbolja.....ma ne znam,svaki album je na svoj način super.
hej, bre ljudi!
evo mene, malo me je bila tema izmorila, iako je nisam pratila poslednjih par nedelja zbog obaveza. vidim da se ponovo pocela zahuhtavati! izgleda da neko opet hoce da bude sultan umesto sultana!(LoL)
sta mogu reci, osim da Milunkinu knjigu kupujem cim dodjem u Beograd! jednostavno je fantasticna
lepo je videti ponovo aktivirane stare clanove donekle.
hvala za sve linkove
ja se u poslednje vreme trujem sa dum dum-om
nisam ni bila svesna koliko je to dobra pesma!
pozz
p.s. zna li neko sta se desava sa REV.2?
Ljudi, sad videh... Večeras u 21:50, Tajvanska kanasta, RTS 2.![]()
hej, bre ljudi!
evo mene, malo me je bila tema izmorila, iako je nisam pratila poslednjih par nedelja zbog obaveza. vidim da se ponovo pocela zahuhtavati! izgleda da neko opet hoce da bude sultan umesto sultana!(LoL)
sta mogu reci, osim da Milunkinu knjigu kupujem cim dodjem u Beograd! jednostavno je fantasticna
lepo je videti ponovo aktivirane stare clanove donekle.
hvala za sve linkove
ja se u poslednje vreme trujem sa dum dum-om
nisam ni bila svesna koliko je to dobra pesma!
pozz
Izgleda se ne dešava ništa. Ranije je bila informacija da bi Revisited 2 trebao da bude gotov polovinom decembra prošle godine, a Revisited 3 je trebao izaći polovinom januara ove godine. Prođe i januar i decembar - a nijedan Revisited se nije pojavio.
Ne mogu da kažem da me ti albumi zanimaju naročito... Ali, nije mi jasno šta se dešava, i što Fece ne kaže nešto povodom toga...Mislim, kad je već svojevremeno najavljivao.
Ljudi, sad videh... Večeras u 21:50, Tajvanska kanasta, RTS 2.![]()
EKV NS da nemaš ti (ili Firči) pesme EKV-a na francuskom/engleskom? I ako se ima kakve su šanse za njihovo objavljivanje?
Meni pesme mnogo bolje zvuce na srpskom, mada nisu ni te verzije lose...-Inace ja tek sad vidim da se sinoc emitovao film! :[[[[[[[[[[[[[[[[[EKV NS da nemaš ti (ili Firči) pesme EKV-a na francuskom/engleskom? I ako se ima kakve su šanse za njihovo objavljivanje?
Kod Fičija sam bio negde oko 20.01. još tada je album bio gotov i odlično zvuči. Unutar nekih pesmama prateći vokali su izmenjeni (naravno tamo gde je to imalo smisla), a takođe je i ponovo urađena pesma Par godina za nas samo je napravljena nova početna solaža koja je potom odlično uklopljena u staru melodiju. U međuvremenu je došlo do problema koje ne bi navodio pre konslutacije sa Firčijem. To je ono što smem da kažem za sad pre dalje kosultacije sa Firčijem.
On će vam se obratiti po izlasku albuma pošto je sad u neverovatnoj frci što oko albuma što oko drugih stvari.
P.S. Revisited 2 je trebao da izađe u periodu decembar-januar, a njegov nastavak (ne Revisited 3) je trebao da izađe u početkom leta (na oba CDa je Milanov glas sa živog nastupa u nekadašnjem Paradizu današnja Amnesia i iz tog razloga nije Revisited 3). Međutim zbog novonastale situacije i pre novog kontakta sa Firčijem neću ništa više govoriti kad je Revisited u pitanju.
Na youtube se mogu pronaci...Samo da vidimo nešto, koliko pesama na stranom jeziku imate? ja za sada 3... Ako imaju još neka neka ih postavi.