EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pa, pokušava od nas da napravi budale. :/
I kada pokušaš da barem stupiš u sukob sa njom, i da se lepo dogovoriš da prekine da izaziva, ne, ona šalje srciće, gluposti, i ništa ne shvata. :/

Ja sa Par godina volim Iznad grada,Par godina,Krug.
Ostale pesme sa tog albuma uopšte ne slušam.
Dum dum sam obožavao neko vreme,sad i ne baš....zapravo su mi prva dva albuma najbolja.....ma ne znam,svaki album je na svoj način super.

Pa, pokušava od nas da napravi budale. :/
I kada pokušaš da barem stupiš u sukob sa njom, i da se lepo dogovoriš da prekine da izaziva, ne, ona šalje srciće, gluposti, i ništa ne shvata. :/

E jeste tako....dosadna je do bola.

Meni uvek dodje da je smaram kad se nalupeta u njenom stilu,al me mrzi.
Možda bi i trebalo,bre, mnogo lupeta:mrgreen:

Ja sa Par godina volim Iznad grada,Par godina,Krug.
Ostale pesme sa tog albuma uopšte ne slušam.
Dum dum sam obožavao neko vreme,sad i ne baš....zapravo su mi prva dva albuma najbolja.....ma ne znam,svaki album je na svoj način super.

ja svaki album moram da preslusam od pocetka do kraja.
sve pesme obozavam.
retko neke stvari preskacem zbog raspolozenja,
ili obrnuto nekad samo slusam odredjene pesme
bas zbog toga kako se u tom trenutku osecam.
Sa samo par godina za nas:naslovna,Sinhro,Ona mi je rekla,
ma sve bez izuzetka.:heart:

Poslednja izmena:
hej, bre ljudi! :)
evo mene, malo me je bila tema izmorila, iako je nisam pratila poslednjih par nedelja zbog obaveza. vidim da se ponovo pocela zahuhtavati! izgleda da neko opet hoce da bude sultan umesto sultana!(LoL):hahaha:
sta mogu reci, osim da Milunkinu knjigu kupujem cim dodjem u Beograd! jednostavno je fantasticna:worth:
lepo je videti ponovo aktivirane stare clanove donekle.
hvala za sve linkove :)
ja se u poslednje vreme trujem sa dum dum-om
nisam ni bila svesna koliko je to dobra pesma!
pozz
p.s. zna li neko sta se desava sa REV.2?

evo mene, malo me je bila tema izmorila, iako je nisam pratila poslednjih par nedelja zbog obaveza. vidim da se ponovo pocela zahuhtavati! izgleda da neko opet hoce da bude sultan umesto sultana!(LoL):hahaha:
sta mogu reci, osim da Milunkinu knjigu kupujem cim dodjem u Beograd! jednostavno je fantasticna:worth:
pozz

Iskreno se nadam da se nece nista desiti. :thumbdown:

Izgleda se ne dešava ništa. Ranije je bila informacija da bi Revisited 2 trebao da bude gotov polovinom decembra prošle godine, a Revisited 3 je trebao izaći polovinom januara ove godine. Prođe i januar i decembar - a nijedan Revisited se nije pojavio.

Ne mogu da kažem da me ti albumi zanimaju naročito... Ali, nije mi jasno šta se dešava, i što Fece ne kaže nešto povodom toga... :confused: Mislim, kad je već svojevremeno najavljivao.

pozz

Izgleda se ne dešava ništa. Ranije je bila informacija da bi Revisited 2 trebao da bude gotov polovinom decembra prošle godine, a Revisited 3 je trebao izaći polovinom januara ove godine. Prođe i januar i decembar - a nijedan Revisited se nije pojavio.

Ne mogu da kažem da me ti albumi zanimaju naročito... Ali, nije mi jasno šta se dešava, i što Fece ne kaže nešto povodom toga... :confused: Mislim, kad je već svojevremeno najavljivao.

Kod Fičija sam bio negde oko 20.01. još tada je album bio gotov i odlično zvuči. Unutar nekih pesmama prateći vokali su izmenjeni (naravno tamo gde je to imalo smisla), a takođe je i ponovo urađena pesma Par godina za nas samo je napravljena nova početna solaža koja je potom odlično uklopljena u staru melodiju. U međuvremenu je došlo do problema koje ne bi navodio pre konslutacije sa Firčijem. To je ono što smem da kažem za sad pre dalje kosultacije sa Firčijem.
On će vam se obratiti po izlasku albuma pošto je sad u neverovatnoj frci što oko albuma što oko drugih stvari. ;)
P.S. Revisited 2 je trebao da izađe u periodu decembar-januar, a njegov nastavak (ne Revisited 3) je trebao da izađe u početkom leta (na oba CDa je Milanov glas sa živog nastupa u nekadašnjem Paradizu današnja Amnesia i iz tog razloga nije Revisited 3). Međutim zbog novonastale situacije i pre novog kontakta sa Firčijem neću ništa više govoriti kad je Revisited u pitanju.

Poslednja izmena:
Još jedan odlomak iz mog romana:

Београдски говор. Чувена београдска интонација.
Сваки велики град ствара свој властити говор, свој градски жаргон, чије су речи и реченице пуне садржаја који су познати само људима из тог места. За београдски говор ипак нису пресудни изрази него интонација. Не значи то да београдски говор нема речи које су рођене, никле и развијене у сржи овога града. Постоји мноштво речи и израза који су овде добили ранг изузетних и непоновљивих, згодних и смешних значења. Па ипак, ти изрази и обрт нису карактеристични за београдски говор. Прави београдски говор - то је интонација. Тај тако карактеристични нагласак, немогућа мешавина отегнутог и збрзаног, која противречи свим фонетским правилима и дијалекталној разноврсности српског језика. Београђани не познају ненаглашене дужине.
«******». Наизглед «непристојном» речцом Београђанин изражава пребогату лепезу значења и расположења, док код других то јесте банална псовка. У београдској верзији налази се, зависно од прилике, одушевљење, претња или молба, презир или подсмех, нада или сумња.
Да ли можеш препознати говор, говор људи из градова…?

Kod Fičija sam bio negde oko 20.01. još tada je album bio gotov i odlično zvuči. Unutar nekih pesmama prateći vokali su izmenjeni (naravno tamo gde je to imalo smisla), a takođe je i ponovo urađena pesma Par godina za nas samo je napravljena nova početna solaža koja je potom odlično uklopljena u staru melodiju. U međuvremenu je došlo do problema koje ne bi navodio pre konslutacije sa Firčijem. To je ono što smem da kažem za sad pre dalje kosultacije sa Firčijem.
On će vam se obratiti po izlasku albuma pošto je sad u neverovatnoj frci što oko albuma što oko drugih stvari. ;)
P.S. Revisited 2 je trebao da izađe u periodu decembar-januar, a njegov nastavak (ne Revisited 3) je trebao da izađe u početkom leta (na oba CDa je Milanov glas sa živog nastupa u nekadašnjem Paradizu današnja Amnesia i iz tog razloga nije Revisited 3). Međutim zbog novonastale situacije i pre novog kontakta sa Firčijem neću ništa više govoriti kad je Revisited u pitanju.

Dajte Revisited2 vec jednom!:D
Ne mogu da sacekam.:heart:

Back