Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jeco,mislis na B92 shop u Makedonskoj?![]()
Pa na nju.
Jer bez obzira na to kakva je,kupicu je...Valjda ima neke slike.
A odgovara mu pesmica Mali covek,ako je stvarno uradio ono magi...
LoL-ugasi Caps lock,izgleda ko da vices![]()
To i ja kažem - mislim, jeste me briga ko je pisao, ali ću je svakako kupiti i pročitati. Ako ispadne onako kako pretpostavljam da će ispasti, onda ću je ispljuvati na sav glas.Ja, otkad sam saznala za tu knjigu, nisam se ni dvoumila da li da je kupim, ili ne. Da, naravno. Interesuje me ono što tu piše, i briga me ko je pisao. Žao mi je i što Dečak iz vode nije knjiga tog tipa... zanimalo bi me da pročitam neke razgovore sa Milanom...
Ozbiljno, mogli bismo da se dogovorimo da odemo do groblja, ili tako nešto, ako ti imaš vremena i ako ostali mogu.To i ja kažem - mislim, jeste me briga ko je pisao, ali ću je svakako kupiti i pročitati. Ako ispadne onako kako pretpostavljam da će ispasti, onda ću je ispljuvati na sav glas.
@Oktobar1864: Eeeej bre, pa javi se bre kada budeš tu. Vidiš da (teorijski) može da se napravi neko mini okupljanje.Ozbiljno, mogli bismo da se dogovorimo da odemo do groblja, ili tako nešto, ako ti imaš vremena i ako ostali mogu.
To i ja kazem! Ajde,ljudi,bre! Tj,oktobar!![]()

Joj,ajde!
Ja sam posl.put bila pre oko..pa sad 2 nedelje,pa bih opet.
Kad tacno stizes,daj reci nesto!![]()

Pa ocete onda oko 4,5,da bismo mogli i da budemo malo na groblju...Ne znam..
To je sutra,jel.?
Ljudi, obigrala sam danas sve knjižare i nisam našla "Vrati unatrag"... svi me prodavci gledali belo. Samo je jedan čovek rekao da zna iz novina, ali kao nema to još da se nađe u prodaji... pretpostavljam da se to odnosi na sve gradove osim Beograda.Jel još neko tražio?