EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Zar je bitno, raspust je. :) Svejedno, možda nema mnogo ljudi sa ove teme iz BG-a ali ima još ljubitelja EKV-a sa drugih foruma, tako da nije previše veliki problem skupiti društvo. Uostalom, na Kališu uveče ivek ima ljudi koji slušaju dobru muziku, tako da se okupljanja obično završe sa 20 ljudi. :)

No svejedno, nije ni BF više tako daleko.

ni za bir vise ne znam...

:(

:sad2:

Divno sto si to uspjela skinuti Forma. Bas mi je drago. I nisi me ugnjavila. Sve za EKV;) Hvala ti za ove tekstove.

@ Profa, ne znas ti sta sam ja mislila :mrgreen::mrgreen:
a cula sam i ja da taj Aleksandar Ilic je izdavao albume, a Magi skoro nista nije dobijala od toga. :sad2: Sad me interesuje kako je to opisao u knjizi. Nego cini mi se da je ta knjiga jos samo jedan pokusaj doticnog da zaradi vise para. Mozda grijesim :???:

Zar je bitno, raspust je. :) Svejedno, možda nema mnogo ljudi sa ove teme iz BG-a ali ima još ljubitelja EKV-a sa drugih foruma, tako da nije previše veliki problem skupiti društvo. Uostalom, na Kališu uveče ivek ima ljudi koji slušaju dobru muziku, tako da se okupljanja obično završe sa 20 ljudi. :)

No svejedno, nije ni BF više tako daleko.

E,jel ima tu ko sa YUM-a?

Ja znam drunken butterfly i Veroniku,isle su,tj,idu u moju skolu.Da l znas sta je s njima,posto se one ne oglasavaju tamo vise...?

@Oktobar- Sto ne mozes na BF?:neutral:

@Forma I.-Hvala za ovo,moram da procitam jos par puta,niiiista ne razumem.

@Slightsigh-hvala za KG,jer nisam uspela da skinem ono sto je Nordic postavio...Sad skidam ovo tvoje:)

ma nisam ljudi ono ja kacio,samo sam skinuo citavu diskografiju juce i nije bilo problema (sa rapidshareom nikad nemam problema i sve skidam sa njega)

uploadovao bih negde drugde ali mi je brzina jako mala (za razliku od downloada) pa ste morali da se snalazite od drugih ;)

ma nisam ljudi ono ja kacio,samo sam skinuo citavu diskografiju juce i nije bilo problema (sa rapidshareom nikad nemam problema i sve skidam sa njega)

uploadovao bih negde drugde ali mi je brzina jako mala (za razliku od downloada) pa ste morali da se snalazite od drugih ;)

Hvala ti mnogo,ipak,za ono objasnjavanje sinoc;):).

@Oktobar-Pa daj ,bre,dogovorite se,znam da je cimanje,al kad cemo onda moci da se vidimo...?

A ja bas zelim vas dvoje da upoznam.

Na Uscu je,ne brini za to...

@Oktobar-Pa daj ,bre,dogovorite se,znam da je cimanje,al kad cemo onda moci da se vidimo...?

A ja bas zelim vas dvoje da upoznam.

Na Uscu je,ne brini za to...

pa... nije do mene, ja sam pricala vec sa mojima, i nema frke...
samo necu sama da idem...
a videce limun... njemu je daleko teze da dodje... oko 10 sati mu je to, a i nz gde bi mogli da spavamo...
i lom takvih stvari...

Volela bih i ja da se nadjemo. :(

Divno sto si to uspjela skinuti Forma. Bas mi je drago. I nisi me ugnjavila. Sve za EKV;) Hvala ti za ove tekstove.

@ Profa, ne znas ti sta sam ja mislila :mrgreen::mrgreen:
a cula sam i ja da taj Aleksandar Ilic je izdavao albume, a Magi skoro nista nije dobijala od toga. :sad2: Sad me interesuje kako je to opisao u knjizi. Nego cini mi se da je ta knjiga jos samo jedan pokusaj doticnog da zaradi vise para. Mozda grijesim :???:

Ja sam cula da razgovori sa Magi tek treba da budu objavljeni i njen dnevnik.
A, ako je ovu knjigu objavio neko ko je uzimao njen novac,svakako cemo ignorisati ovu knjigu.I ja sam cula za tog aleksandra ilica.

Hvala za price.Ne razumem, sto su konfuzne?:heart:

kako da bacis?Pa treba nama.kakav je to snimak?
Ama, da "bacam" na Net, uploadujem. Priznajem, o istoriji snimka ne znam puno, dobila sam ga odavno na jednom CD-u narezanog zajedno s još par albuma EKV, za ovaj fajl, dugačak oko 30 minuta, piše baš tako "Uživo na Radiju Bg 1991 & intervju". U pauzi između kompozicija čuje se Milan, koji govori o radu EKV, odnosu muzike i tekstova, Margiti, itd.

Joj,ljudi,konacno sam naucila da skidam preko Rapid share-a:rumenko::roll:,tako da sam sad skinula ovo iz 91.

@Milunka-Hvala za ovo!:):)
Najbolje je Dum-dum.:D

E,pa ovaj intervju ima i u knjizi.:D:D
Kako je cudno cuti Milana kako prica,ne peva...:(

Poslednja izmena:
31.jul,KST,bend Aeroplane,tribute to Azra i EKV.:D

Videh plakat u gradu,stavili onu slicicu gde je Magi u beloj kosulji,sa nekom trakom na glavi,mozda iz 82-83god..za klavijat.i Milan pored nje.:D

@Милунка Савић hvala ti mnooogo za ovaj snimak. :D Obožavam tu live varijantu Oči boje meda (posebno početak, dok ne krene pevanje), a nisam je imala... Ako imaš još nekih snimaka, bacaj slobodno. :)

@Sibil Vejn, da te pitam, u vezi rapidsharea... ja sam do sada sve u .rar formatu otvarala bez problema iz Total Commandera, mada sam za tu mogućnost saznala relativno skoro. E sad... neke od materijala sa ovih poslednjih linkova koji su postavljeni, ne znam zašto, ali nisam mogla da otvorim iz Commandera... pa sam skinula sa neta WinRar. Instalirala bih taj program za trajno, ali nalazim samo trial verzije od 40 dana? Kako ti otvaraš rar dokumente? :neutral: Mislim, na tom rapidshareu sve je u .raru... (eventualno .zip) Već sam ovo isto pitanje postavila na jednom drugom forumu, i tad mi je neki dečko rekao da Commander podržava .rar i da mogu da otvaram iz njega. Kao, ne treba mi baš program WinRar. Ali eto, sad ispade da neće sve i uvek da otvori... :???: Ako imaš neki savet, rešenje, kaži... Možda bi @nordic_warrrior mogao da kaže koju na ovu temu, priličan je "haker". :) I, jel imaš tu sliku koju si videla na plakatu? Aj ako imaš, postavi je... nisam sigurna da znam na koju sliku misliš.

Sve vas cmokim! :zaljubljena:

Poslednja izmena:

Back