/una/
Domaćin
- Poruka
- 3.006
Da se podsetimo jedne Milanove izjave.,,Mesto u mecavi"
,,Mi radimo nesto sto znaci nesto mnogim ljudima.Sve to sto radimo nije ograniceno necim sto bi se moglo nazvati sou biznisom ili zabavom.Mi to radimo na malo drugaciji nacin,ne dozvoljavamo da izadje u javnost nesto sto nije prozivljeno, sto nema razloga da postoji.To nisu pesme koje su napravljene eto tako,da bi se napravile pesme,one sadrze u sebi neke emocije,koje su nas naterale da ih napravimo.A opet to nisu samo emocije,to je vise ogledalo onoga sto se desava u Jugoslaviji,u nasim zivotima.To je slicno onome sto se desava i u tim mladim ljudima,koji zive na isto mestu kao mi,malo dalje ili malo blize.Ima puno ljudi koji su slicni nama i to ih vezuje za nas rad.To sto mi radimo je teznja da se kaze nesto vise,da okupiramo ljude,da im bacimo u lice i neke stvari koje nisu tako prijatne.Ljudi su okrenuti sami sebi i onima koji su im najblizi,okrenuti su ljubavi,drze se jedni drugih.Covek ne moze da se veze za nesto sto mu samo tako proleti,on se vezuje za nesto sto sadrzi ideal njegovog zivota,pretvoren u neke reci koje pogadjaju sustinu problema,koji jos uvek traje.''![]()
Znam da sam do sada 100 puta pitala, ali sad da pitam i tebe. Znas li kako da nabavim Mesto u mecavi?

... Ali, u mislima, bicu sa vama. Celo jutro slusam unplugged iz Beceja... KARAVAN... Obozavam tu pesmu! Uopste, obozavam da slusam unplugged iz Pristine i Beceja... Potpuno me razbiju te svirke!

Valjda cemo se i nas dve nekada pridruziti nekom okupljanju... Jos je meni nekako i lakse... Ja nemam samo okean da preplivam
...