EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jeco,mislis na B92 shop u Makedonskoj?:D

Oktobar..ne znam..mozda ako hoces,javi mi kad budes u bg-u,pa da odemo zajedno...Znas li gde je SKC?

A ovaj B92 je bliiiizu Doma Omladine,5 min.od Trga.

Pa na nju.

Jer bez obzira na to kakva je,kupicu je...Valjda ima neke slike.

A odgovara mu pesmica Mali covek,ako je stvarno uradio ono magi...:rtfm::(

LoL-ugasi Caps lock,izgleda ko da vices:p

Pa na nju.

Jer bez obzira na to kakva je,kupicu je...Valjda ima neke slike.

A odgovara mu pesmica Mali covek,ako je stvarno uradio ono magi...:rtfm::(

LoL-ugasi Caps lock,izgleda ko da vices:p

Ja, otkad sam saznala za tu knjigu, nisam se ni dvoumila da li da je kupim, ili ne. Da, naravno. Interesuje me ono što tu piše, i briga me ko je pisao. Žao mi je i što Dečak iz vode nije knjiga tog tipa... zanimalo bi me da pročitam neke razgovore sa Milanom...

Ja, otkad sam saznala za tu knjigu, nisam se ni dvoumila da li da je kupim, ili ne. Da, naravno. Interesuje me ono što tu piše, i briga me ko je pisao. Žao mi je i što Dečak iz vode nije knjiga tog tipa... zanimalo bi me da pročitam neke razgovore sa Milanom...
To i ja kažem - mislim, jeste me briga ko je pisao, ali ću je svakako kupiti i pročitati. Ako ispadne onako kako pretpostavljam da će ispasti, onda ću je ispljuvati na sav glas.

@Oktobar1864: Eeeej bre, pa javi se bre kada budeš tu. Vidiš da (teorijski) može da se napravi neko mini okupljanje. :) Ozbiljno, mogli bismo da se dogovorimo da odemo do groblja, ili tako nešto, ako ti imaš vremena i ako ostali mogu.

To i ja kažem - mislim, jeste me briga ko je pisao, ali ću je svakako kupiti i pročitati. Ako ispadne onako kako pretpostavljam da će ispasti, onda ću je ispljuvati na sav glas.

@Oktobar1864: Eeeej bre, pa javi se bre kada budeš tu. Vidiš da (teorijski) može da se napravi neko mini okupljanje. :) Ozbiljno, mogli bismo da se dogovorimo da odemo do groblja, ili tako nešto, ako ti imaš vremena i ako ostali mogu.

To i ja kazem! Ajde,ljudi,bre! Tj,oktobar!:D

ljudovi moze! :)
vec sam se sa anom dogovorila, pa hajde ondak da se nadjemo pa svi zajedno da odemo do groblja ako hocete...

Joj,ne znam sto,ali ja tu pesmu uopste ne volim.U tom se filmu cuje i pesma Sama,od Via talasa,jel?:)

Ljudi,evo slicica sa onog plakata.Vidite Magi sto je slatka!:D

I ima i Stuliceva slika,pa mi se cini k'o da je izmedju njih dvoje on...:p

Ljudi, obigrala sam danas sve knjižare i nisam našla "Vrati unatrag"... svi me prodavci gledali belo. Samo je jedan čovek rekao da zna iz novina, ali kao nema to još da se nađe u prodaji... pretpostavljam da se to odnosi na sve gradove osim Beograda. :roll: Jel još neko tražio?

Ljudi, obigrala sam danas sve knjižare i nisam našla "Vrati unatrag"... svi me prodavci gledali belo. Samo je jedan čovek rekao da zna iz novina, ali kao nema to još da se nađe u prodaji... pretpostavljam da se to odnosi na sve gradove osim Beograda. :roll: Jel još neko tražio?

Ja cu sutra da trazim u Beogradu, ako nadjem, javljam gde ima.

Da se podsetimo jedne Milanove izjave.,,Mesto u mecavi":rtfm:

,,Mi radimo nesto sto znaci nesto mnogim ljudima.Sve to sto radimo nije ograniceno necim sto bi se moglo nazvati sou biznisom ili zabavom.Mi to radimo na malo drugaciji nacin,ne dozvoljavamo da izadje u javnost nesto sto nije prozivljeno, sto nema razloga da postoji.To nisu pesme koje su napravljene eto tako,da bi se napravile pesme,one sadrze u sebi neke emocije,koje su nas naterale da ih napravimo.A opet to nisu samo emocije,to je vise ogledalo onoga sto se desava u Jugoslaviji,u nasim zivotima.To je slicno onome sto se desava i u tim mladim ljudima,koji zive na isto mestu kao mi,malo dalje ili malo blize.Ima puno ljudi koji su slicni nama i to ih vezuje za nas rad.To sto mi radimo je teznja da se kaze nesto vise,da okupiramo ljude,da im bacimo u lice i neke stvari koje nisu tako prijatne.Ljudi su okrenuti sami sebi i onima koji su im najblizi,okrenuti su ljubavi,drze se jedni drugih.Covek ne moze da se veze za nesto sto mu samo tako proleti,on se vezuje za nesto sto sadrzi ideal njegovog zivota,pretvoren u neke reci koje pogadjaju sustinu problema,koji jos uvek traje.'':heart:

Back