da vam ispriam nesto!
pre par dana bila sam da uzmem neke mape u zavodu za urbanizam, kucam na vrata i cujem unutra poznatu melodiju, ulazim predstavim se bla,bla, ljudi rade, nesto ucrtavaju a sa jednog kompa pici SINHRO,.... ljudi i kasnim 40tim slusaju ekatarinu,malo bolje razmislim... pa da to je ta generacija!!!!
izustim(morala sam nesto da kazem, inace bih crkla) DOBRA MUZIKA! covek sa bradicom odgovara DA NASA MUZIKA, MUZIKA NASEG ZIVOTA,..zatim se ukljucuje covek koji je sedeo za stolom i nesto crtao BIO SAM NEKADA DAVNO NA NJIHVIM KONCERTIMA, UPOZNAO SAM MILANA I MARGITU, TO SU BILI LJUDI!!! i zatim nastavlja ZNATE (persira meni)

bio sam na sahrani kad je milan umro, i sad kad odem do beograda ako imam vremena odem na nbggroblje.

(ovde su mi vec pocele da se formiraju suze u ocima),.. a kad sam u novinama video da je margita preminula, ja ozenjen covek sa dvoje dece pod nogama i zenom plakao sam, bio sam porazen po poslednji put, sve ono sto sam voleo je nestalo, jedino sto me je tada odrzalo, mene coveka u 39.godini zivota je njihova muzika i secanja na sve dobro sto sam preziveo,.....(e ovde me je dokusurio, i ovde sam ga prekinula i rekla tiho I JA VOLIM KATARINU IAKO MI JE 21godina) ni manje ni vise kao iz puske je rekao: pa ti si rodila kad je izasao album sa vetrom u lice, te godine sam bio 4 puta na njihovim koncertima. (i posto je dosao covek sa mapom koja je meni trebala ova sasvim slucajna konverzacija se blizila kraju),.... ostalo je jos nesto da ga pitam da li je preslusao revisited? odgovor je bio potvrdan i jos je dodao firci je odradio dobar posao u pravo vreme,(cinilo mi se da je imao jos toga da kaze i isprica ali naprosto za to u tom trenutku nije bilo vremena, a ja sam se jednostavno osecala izbedaceno i tuzno bas kao i on

) na izlasku mi je onaj koji je radio za kompom(sinhro) dobacio SAMO TAKO NASTAVI, DOBRA MUZIKA SE NASLEDJUJE!!! i vrata su se zatvorila sada je bio citav jedan veliki hodnik ispred mene i neizmerna tuga zasto sam se rodila 20 godina kasnije,....