@Slightsigh
Wow! Znači, rođene smo te davne i prillično burne '80-te godine. Godina
Paket aranžmana...
Hvala ti za slike! Sjajne su!
Carigradski drum možeš da nađeš u knjižari
Plato...Mene je takođe naslov privukao... A knjiga me je osvojila! Kada sam ja tu knjigu kupovala mom mužu, ja sam sasvim slučajno nabasala na pisca Nenada Ilića...I to u nedelju uveče, pred zatvaranje knjižare...
Inače, ja često... ma šta često - UVEK koristim izraz
čokoladna pufna ili fluffy-ka kada tepam ... A eto, sad znam kako se to kaže i na ruskom...
@Oktobar što bi rekli Pajtonovci, always look on the bright side of life/death

... Od bedaka nema selameta... Ovaj svet je oduvek bio nesavršen...a ljudi pogotovu. Ne isplati se predugo i previše biti u bedaku... nadam se da će te takvo raspoloženje ubrzo napustiti...
@Treba da se čisti
Je čudno to Milanovo pevanje u Novom Sadu... Ali ja sam to skapirala kao način interpretacije... Svojim izvođenjem je potpuno izneo značenje pesme... eventualno uticaj umora ako se pesma pevala u završnom delu koncerta... Mada, meni se čini da je to bilo u Milanovom stilu... Ne znam... :?
Mislim da je Magi pričala kako nisu izvodili
I've always loved you ili
Olovne godine zato što sto su im te pesme uzimale MNOGO energije... Kada bi ih odsvirali, posle toga više nisu bili ni za šta...
E, to treba pitati Firčija! On je svirao na tom albumu gde su ove,po meni, najteže pesme Ekatarine... Mada, meni je spooky i
Dolce Vita... i
Glad takođe...