EKV

• Začetnik teme Začetnik teme Karadjole De Mirel
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
E,ipak sam cula ovu verziju, znam po nacinu na koji ponavlja rec Tonemo ali nisam znala da je iz Kulusica...meni su teske i Svetiliste,i Umorna, i Ona mi je rekla. A o Anesteziji ,i I have always loved you da ne govorim...:(
Sad slusam Azru,raspolozenje i i nije bas najbolje,pa mi EKV nije naj izbor:-?.

Bilo bi mi jako cudno da vidim Koju ,onako na bini,znam da cu samo o Sarlu misliti ...:(i ja cu ici na izlozbu,bas me zanima kako ce biti:D
@oktobar-meni se u Krugu najvise dopada melodija,i bas je onako vedra pesma.Na stranu sto je danas svi vole:?.neki klinci ovde u kraju me ubedjivali da to peva Van gogh:roll::shock:.kao,ja ne znam/

imam sad samo kao u snu, a na kasetama neko nas posmatra i par godina...

eh...fali mi moja muzika...:(

ajoj, koji idijoti. znas kad je meni rekla jedna...aaa, krug, pa to je ono o napusavanju u krug. :roll:

@Slightsigh
Wow! Znači, rođene smo te davne i prillično burne '80-te godine. Godina Paket aranžmana...
Hvala ti za slike! Sjajne su!
Carigradski drum možeš da nađeš u knjižari Plato...Mene je takođe naslov privukao... A knjiga me je osvojila! Kada sam ja tu knjigu kupovala mom mužu, ja sam sasvim slučajno nabasala na pisca Nenada Ilića...I to u nedelju uveče, pred zatvaranje knjižare...
...

Da ta 80-ta godina Paket Aranzmana i pocetka bure novog talasa na nasoj muzickoj sceni ;)
Sto se tice knjige, nisam u nasoj zemlji tako da ne mogu odsetati do Platoa, ali nakon tvoje preporuke cu natjerati brata da mi je kupi i posalje...Kao sto pomenuh vec duze vremena se neckam jer me naslov uzasno privukao ono 'love at first sight'.... javicu kad je dobijem i procitam utiske.
Da cula sam i ja da oni nisu cesto izvodili I've always loved you i Olovne godine ali me interesuje da li negdje postoji mozda sacuvan live snimak (mozda ga Firci ima, pa da ga stavi na sledeci Revisited... :-D)

I da prije nego zaboravim, zahvaljujuci vama dvjema (Oktobar i Arzberg) Fluffy iliti Pufna je sad moja omiljena rijec, na opste negodovanje mog decka koji me je zbunjeno pogledao kad sam mu pocela tepati da je on moja pufna...;)

da vam ispriam nesto!
pre par dana bila sam da uzmem neke mape u zavodu za urbanizam, kucam na vrata i cujem unutra poznatu melodiju, ulazim predstavim se bla,bla, ljudi rade, nesto ucrtavaju a sa jednog kompa pici SINHRO,.... ljudi i kasnim 40tim slusaju ekatarinu,malo bolje razmislim... pa da to je ta generacija!!!!
izustim(morala sam nesto da kazem, inace bih crkla) DOBRA MUZIKA! covek sa bradicom odgovara DA NASA MUZIKA, MUZIKA NASEG ZIVOTA,..zatim se ukljucuje covek koji je sedeo za stolom i nesto crtao BIO SAM NEKADA DAVNO NA NJIHVIM KONCERTIMA, UPOZNAO SAM MILANA I MARGITU, TO SU BILI LJUDI!!! i zatim nastavlja ZNATE (persira meni) :) bio sam na sahrani kad je milan umro, i sad kad odem do beograda ako imam vremena odem na nbggroblje. :( (ovde su mi vec pocele da se formiraju suze u ocima),.. a kad sam u novinama video da je margita preminula, ja ozenjen covek sa dvoje dece pod nogama i zenom plakao sam, bio sam porazen po poslednji put, sve ono sto sam voleo je nestalo, jedino sto me je tada odrzalo, mene coveka u 39.godini zivota je njihova muzika i secanja na sve dobro sto sam preziveo,.....(e ovde me je dokusurio, i ovde sam ga prekinula i rekla tiho I JA VOLIM KATARINU IAKO MI JE 21godina) ni manje ni vise kao iz puske je rekao: pa ti si rodila kad je izasao album sa vetrom u lice, te godine sam bio 4 puta na njihovim koncertima. (i posto je dosao covek sa mapom koja je meni trebala ova sasvim slucajna konverzacija se blizila kraju),.... ostalo je jos nesto da ga pitam da li je preslusao revisited? odgovor je bio potvrdan i jos je dodao firci je odradio dobar posao u pravo vreme,(cinilo mi se da je imao jos toga da kaze i isprica ali naprosto za to u tom trenutku nije bilo vremena, a ja sam se jednostavno osecala izbedaceno i tuzno bas kao i on:() na izlasku mi je onaj koji je radio za kompom(sinhro) dobacio SAMO TAKO NASTAVI, DOBRA MUZIKA SE NASLEDJUJE!!! i vrata su se zatvorila sada je bio citav jedan veliki hodnik ispred mene i neizmerna tuga zasto sam se rodila 20 godina kasnije,....

Da, i meni tako bude cudno kad shvatim da i stariji ljudi slusaju Ekatarinu.... I onda shvatim da je to u stvari muzika njihove mladosti... E a sta bih i ja dala da sam ih mogla cuti uzivo na bar jednom koncertu, i zivjeti i disati tu magiju u kojoj su oni stvarali osamdesetih...
rastuzi me ti sad Martina :-(

@martina_hingis & @slightsigh

To je muzika koju su ti ljudi ziveli a ne samo slusali. Ta muzika je bila nacin njihovog zivota. To im je bilo sve. Tako je i sa mnom nekad bilo. Zato mi se i steze srce kada se setim svega i kada citam takve stvari kao tvoj komentar martina. Zato sto me uvek iznova podseca na proslost.

Posto cesto nosim EKV majicu,neki stariji ljudi je zagledaju,valjda im cudno da neko kao ja,neka klinka,voli nesto sto je stvarano tako davno:) .Ali,ima i onih koji mi kazu da ne treba da slusam tako tesku muziku, ima i nekih koji mi kazu da cu prerasti EKV:roll::shock::roll:.
meni drugarica obecala da ce mi dati ekv kasete koje ima,ostalo joj od sestara.Jadna,ne shvata koje blago ima kod sebe:),na moju srecu,ne voli ekv:)

Zamalo da kupim danas Levu ruku tame'',Milanovu omiljenu knjigu:),ali sam uzela "Lovca u zitu''.Promasena investicija,ne svidja mi se...:-?.
Je l' citao neko L.ruku tame?Ako se Milanu svidjala mora da je dobra,mada SF ne volim.

Back