Zak
Iskusan
- Poruka
- 6.408
bez kondoma
sta i kako......![]()
Mozes da ga zgutas sa vodom ili nekim sokom, ali toplo bih svakom preporucio da se mane droga.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
bez kondoma
sta i kako......![]()
interesantno
mozda ga i ja nekad zavolim![]()
)))....i naravno, stavite kondom samo pre nego sto ce da udje
))) a usput se naigrajte maksimalno....a ako vam se opet prohte oral pa nek ga ne mrzi da skine i stavi novi....nisam dugo kuvao,pa zaboravio...i tri zrna belog bibera i jedno zrnce crvenog..zbog uroka
Stae to komdom?
Dajte neke adrese za kupovinu kondoma preko Interneta ali ne Durexa vec nekih jeftinijih a pouzdanih.
Dajte neke adrese za kupovinu kondoma preko Interneta ali ne Durexa vec nekih jeftinijih a pouzdanih.

)a tebe sramota da odes na lice mesta i trazis kondom?![]()

ja diskretno pitam kasirku
lepo uzne i počne se dere preko celog marketa 50metara u dužinu Marija
((e ajde da ti olaksam....kupi dobar lubrikant, onaj plavi od dureksa nije los, oko 400 din je....neces ni osetiti da ima kondom jer ce od lubrikanta da bude klizaaaavoooooooooo ups)))....i naravno, stavite kondom samo pre nego sto ce da udje
))) a usput se naigrajte maksimalno....a ako vam se opet prohte oral pa nek ga ne mrzi da skine i stavi novi....
e ajde da ti olaksam....kupi dobar lubrikant, onaj plavi od dureksa nije los, oko 400 din je....neces ni osetiti da ima kondom jer ce od lubrikanta da bude klizaaaavoooooooooo ups)))....i naravno, stavite kondom samo pre nego sto ce da udje
))) a usput se naigrajte maksimalno....a ako vam se opet prohte oral pa nek ga ne mrzi da skine i stavi novi....
nije ni čudo!
evo ovako, šta se meni desilo
naime, i na prezime, hteo ja da kupim kondom da ne kažem zaštitu
i otidem u komšiluk u jedan market, pa bilo je neko udarno doba za pazarenje,
kad' sam došao na kasu a oni sklonili kondomeja diskretno pitam kasirku
"a kondomi, gde su?" nakonš što sam 5 minuta lut'o oko svih 5 kasa
Ona gleda pa kaže "Ne znam! Negde su sklonili, mora da je Marija..."
Onda, riba, kuća joj vrištalalepo uzne i počne se dere preko celog marketa 50metara u dužinu Marija
gde ste sklonili policu s kondomima?!?!?!!!! Tako jako da su se svi okrenuli ka njenoj kasi, tj. mojoj.
Kasirka se lepo okrene ka meni i nasmeje se onako moronski
Otad ne kupujem više kondome u marketima, samo u kiosku, tu brale nema se viče((
niejma konto da mi za eks treba pesma...već žena...
glupa tema...
kad pucaju prangije u glavi baš ja vidim daljeod njenog lica sisa guza bedara,njedara...jelte?
čuj omiljena pjesma?šta sve neće izmišljati....
kad je dobar sex more zavija i pavaroti ebe mi se...

a tebe sramota da odes na lice mesta i trazis kondom?![]()

Bez naravno............ako on insistira kondom,onda znaj da ide na vise koloseka.......a ti za sebe znas sta radis........provere,papiri,da se ne lazemo,to nece niko raditi tek tako,zbog drugog,nepoznatog ,novog.........bitno je sta ko hoce,koliko ko ima godina,i kakav mu je bracnu status,od toga sve polazi,i moze se proceniti sta ce biti......pametnom coveku dovoljno malo reci.........![]()
boze ova nije imala sex u zivotu