eks

interesantno:think:
mozda ga i ja nekad zavolim:think:

e ajde da ti olaksam....kupi dobar lubrikant, onaj plavi od dureksa nije los, oko 400 din je....neces ni osetiti da ima kondom jer ce od lubrikanta da bude klizaaaavoooooooooo ups :))))....i naravno, stavite kondom samo pre nego sto ce da udje :)))) a usput se naigrajte maksimalno....a ako vam se opet prohte oral pa nek ga ne mrzi da skine i stavi novi....

Dajte neke adrese za kupovinu kondoma preko Interneta ali ne Durexa vec nekih jeftinijih a pouzdanih.

Kakva kupovina kurtona preko interneta? The best things in life are free. Imas (ne psihijatrijske) klinike gdje se dijele dzabe sakom i kapom ali nakon sto im pokazes kitu, barem je tako u razvijenim i industrijskim zemljama poput Srbistana, dodatno - imas i gay barove gdje se mogu dzabe "posuditi" u vecim kolicinama, mada u ovom mom lokalnom me poceli grupno zajebavati (bas su ******) sto stalno navracam i maznjavam kondome, a nikad ne ostajem da popijem barem jedno pice. Durex se pokazao najboljim (savjestan Srbin bez Durexa ni u crkvu ne ide), svi ostali soc-realisticki spravljeni kondomi (nikada ih nemoj ponijeti sa sobom na ljetovanje) nisu za ******, samo pucaju, pa umjesto jednog moras dva ili tri odjednom nataknuti. Sudeci po komentarima nekih ucesnika, prijeko je potrebna i forumska kurtonizacija.

Dajte neke adrese za kupovinu kondoma preko Interneta ali ne Durexa vec nekih jeftinijih a pouzdanih.

Imas u Lillyu, za oko 2€.....na drugim mestima je skuplje....
Super su oni svetlo plavkasto zeleni -. turkizni od Durexa (bem li ga nzn naziv)...dobar je i lubrikant plavi od Durexa sto rece neizreciva (za mazanje po telu...:mrgreen:)

a tebe sramota da odes na lice mesta i trazis kondom?:think:

nije ni čudo!
evo ovako, šta se meni desilo :(
naime, i na prezime, hteo ja da kupim kondom da ne kažem zaštitu :rumenko:
i otidem u komšiluk u jedan market, pa bilo je neko udarno doba za pazarenje,
kad' sam došao na kasu a oni sklonili kondome :rumenko: ja diskretno pitam kasirku
"a kondomi, gde su?" nakonš što sam 5 minuta lut'o oko svih 5 kasa :rumenko:
Ona gleda pa kaže "Ne znam! Negde su sklonili, mora da je Marija..."
Onda, riba, kuća joj vrištala :( lepo uzne i počne se dere preko celog marketa 50metara u dužinu Marija
gde ste sklonili policu s kondomima?!?!?!!!! Tako jako da su se svi okrenuli ka njenoj kasi, tj. mojoj.
Kasirka se lepo okrene ka meni i nasmeje se onako moronski :(
Otad ne kupujem više kondome u marketima, samo u kiosku, tu brale nema se viče :(((

a naš ti kad je zemunac kupovao kondome u apoteki
i kaže on, daćete mi sto komada
a iza njega neke dve klinke, smeju se, hihihihihihi
a zemunac se okrene, odmeri ih od glave do pete
i kae prodavačaci: i još dva :lol:

e ajde da ti olaksam....kupi dobar lubrikant, onaj plavi od dureksa nije los, oko 400 din je....neces ni osetiti da ima kondom jer ce od lubrikanta da bude klizaaaavoooooooooo ups :))))....i naravno, stavite kondom samo pre nego sto ce da udje :)))) a usput se naigrajte maksimalno....a ako vam se opet prohte oral pa nek ga ne mrzi da skine i stavi novi....

ti si bas u dimenziji zvuka i klizavosti.lol

a sta ako u istima ima neku ranicu
pa ona bude ulazno mesto za neku bolestinu :D

nije ni čudo!
evo ovako, šta se meni desilo :(
naime, i na prezime, hteo ja da kupim kondom da ne kažem zaštitu :rumenko:
i otidem u komšiluk u jedan market, pa bilo je neko udarno doba za pazarenje,
kad' sam došao na kasu a oni sklonili kondome :rumenko: ja diskretno pitam kasirku
"a kondomi, gde su?" nakonš što sam 5 minuta lut'o oko svih 5 kasa :rumenko:
Ona gleda pa kaže "Ne znam! Negde su sklonili, mora da je Marija..."
Onda, riba, kuća joj vrištala :( lepo uzne i počne se dere preko celog marketa 50metara u dužinu Marija
gde ste sklonili policu s kondomima?!?!?!!!! Tako jako da su se svi okrenuli ka njenoj kasi, tj. mojoj.
Kasirka se lepo okrene ka meni i nasmeje se onako moronski :(
Otad ne kupujem više kondome u marketima, samo u kiosku, tu brale nema se viče :(((

jeste
bio clanak sad skoro
i busio kondome
mislio je da je to bas cool i da je njegova duznost da se bori protiv bele kuge na taj nacin :D
o onom dedi sto je radio na trafici

niejma konto da mi za eks treba pesma...već žena...

glupa tema...

kad pucaju prangije u glavi baš ja vidim daljeod njenog lica sisa guza bedara,njedara...jelte?
čuj omiljena pjesma?

šta sve neće izmišljati....
kad je dobar sex more zavija i pavaroti ebe mi se...

niejma konto da mi za eks treba pesma...već žena...

glupa tema...

kad pucaju prangije u glavi baš ja vidim daljeod njenog lica sisa guza bedara,njedara...jelte?
čuj omiljena pjesma?šta sve neće izmišljati....
kad je dobar sex more zavija i pavaroti ebe mi se...

prijatelju promasio si temu:lol::lol:

Bez naravno............ako on insistira kondom,onda znaj da ide na vise koloseka.......a ti za sebe znas sta radis........provere,papiri,da se ne lazemo,to nece niko raditi tek tako,zbog drugog,nepoznatog ,novog.........bitno je sta ko hoce,koliko ko ima godina,i kakav mu je bracnu status,od toga sve polazi,i moze se proceniti sta ce biti......pametnom coveku dovoljno malo reci.........:zper:

Bez naravno............ako on insistira kondom,onda znaj da ide na vise koloseka.......a ti za sebe znas sta radis........provere,papiri,da se ne lazemo,to nece niko raditi tek tako,zbog drugog,nepoznatog ,novog.........bitno je sta ko hoce,koliko ko ima godina,i kakav mu je bracnu status,od toga sve polazi,i moze se proceniti sta ce biti......pametnom coveku dovoljno malo reci.........:zper:

:pop2:boze ova nije imala sex u zivotu

Back