eks

a ako nije kondom... sta je... pilule? u vezi
i pilule deluju ....:I

kome uopste treba daj seks samo belaj neki ! mada... ja kao pratim ciklus donekle... ako se neko interesuje za to nek mi pise pa da pravimo neku grupu

znaci za pracenje svog ciklusa ... ono maksimalno oprez al mozemo malo da pratimo.. npr kresnes se kad ti se cini da je ovulacija da vidis je l si dobro procenio, probe rati

us tvari mrzi me da sebakcem time al eto ima to teoretski... ima neki skok temperature vidi se ali nije bas precizno, neko bi se mogo zaebati..mozda neki doktor ... al ono da znate postoji izgleda neki prekid u tojo liniji nekin skok to bi mogla biti ona rec na O... ne moze se bas precizno odrediti ne znam kakvi su aparati.. ja nekad tad napravim belaj i mislim da je potcenjeno u odnosu na PMS ali samo smizle idu okolo i pricaju evo kao ja na primer.

Ne poverenje da nije plodna, smatram da svaki muskarac, ako je muskarac, moze i mora da se kontrolise.

Ima mnogo interesantnih mesta na zenskom telu za spricanje ;)

ma ja imam novu vezu. e sad sta i kako, dilema......
a ne znam el ima ista gore od kondoma:dash:

ps. otkud znam da nije mozda pokupio nesto negde usput:think:

Ebote pile, pa koliko ti poznaješ tog lika? :S

Ja nema šanse da tako brzo prestanem sa korišćenjem kondoma.
Ne volim ih ni ja, al' više volim svoj život nego to malo zadovoljstva.

Ebote pile, pa koliko ti poznaješ tog lika? :S

Ja nema šanse da tako brzo prestanem sa korišćenjem kondoma.
Ne volim ih ni ja, al' više volim svoj život nego to malo zadovoljstva.

pa to ti pricam:confused:
ma samo sam htela da cujem i druge.
nego, vis da muski kazu da samo ako zensko insistira. ebote sta sve mogu da nam prenesu:confused:

pa to ti pricam:confused:
ma samo sam htela da cujem i druge.
nego, vis da muski kazu da samo ako zensko insistira. ebote sta sve mogu da nam prenesu:confused:

E ma sve ok i kul :).

Ne znam koji je njima, uopšte ne kapiram, ono šta misle - nisam ja te (bedne, loše?!) sreće pa da mi zapadne nešto? :S
Ne znam, ne kontam ih..

A što je najgore od svega oni i jesu prenosioci HPV-a a mi možemo dumremo od toga lakše neg' oni :neutral:

bez kondoma:think:
sta i kako......:think:

ja sam se navikla na kondom, i trenutno mi je skroz super sa njim
pilule sam koristila prije par godina, dok mi nisu urnisale ten, pa sam to batalila
sa spiralama se ne bih igrala... a ne rađa mi se još... tako da je kondom jedino rešenje

ja se radujem periodu u kojem ćemo izroditi svu djecu koju planiramo, pa da on uradi vazektomiju...

bez kondoma:think:
sta i kako......:think:

Bas me cudi ovo tvoje pitanje. Strpite se 3, najbolje do 4 mjeseca (od pocetka odnosa), pa onda idite zajedno na testiranje...
Par mjeseci seksanja sa kondomom je pickin dim nasuprot tvom ili tudjem upropastenom zivotu. Ne koristiti kondom na pocetku veze je ludost, ravno samoubistvu. U pocetku jeste sit ali poslije nije toliki problem, stvar vjezbe i navike.
Ne slucaj ove macho klince sto se javljaju jer nemaju pojma o zivotu.

Back