ej ljisovci dragi

pa menze spadaju u pricu jer mozete da se zabavljate 5-6 godina faksa i da sve vreme jedete u menzi
osim mozda kad odete negde na raspustu ali to nije ono kuvanje ko mama sto kuva a i tad valjda jos studirate pa niste zadrti

A, sam ne bi kuhao, uništilo bi te, prepuklo, nije zato manje vrijedna - progledao bi joj, ako je dobra u krevetu, ma nemoj - pa nisi Apolon i Tesla u jednoj osobi...

ja vam se i smejem bespomoćnicama upravo zato što ja to sve umem i radim, plus ne mogu da zamislim da sutra oženim i imam decu s nekom koja ne ume da spremi osnovna jela jer umem zbog prirode da kažem posla da ne budem kod kuće izvestan broj dana, doduše retko al se desi. i šta onda treba, deca da mi skapavaju od gladi?

Naravno. Slazem se. Ali kao sto sam rekla, ta osoba je nesposobna ako ne zna nesto da spremi za sebe, a kamoli za nekog drugog. Slazem se za oba pola. I muskarci mogu da znaju da kuvaju, ali to je nekako zenski posao, kao da muskarac majstorise, iako je sasvim u redu da to radi i zena, samo sto je to malo redje.

Nisu lose zene majstori :P Citao sam i zanimljiv clanak bas o tome, muskarac radi kao dadilja, a zena kao vodoinstalater. Aj lik stvarno deluje pederljivo, al zena.... Sto se kuvanja tice, nisu li muski najpriznatiji kuvari? Jamie Oliver? Emisija Paklena Kuhinja, ko je vodi? Muskarac.... Cudno je to kako muskarci preuzimaju tu ulogu od zena :P Mada svakako ima nedostataka kad zena ne ume da spremi nista, ali da to bude presudni faktor pri odluci "s njom cu da budem ili ne" je glupo. Uostalom, koliko zena zaista ne zna da spremi nista? :D Ja odem kod drugara, on uzme da nam spremi nesto i vidi da ne ume pa zove sestru, koja ima 14 godina i vala odlicno przi i kuva. Odma da je zenis, samo da poraste malo xD

...stvar je više ekonomskog karaktera i odnosa to dvoje ljudi u toj vezi braku šta god i načina organizacije same veze...
...ako su vezani za posao po celi dan a imaju mogućnost da se hrane po restoranima(sa kašikom naravno) što da ne...
...aaaa ako nemaju e onda je problem,ne mož da se živi na suvoj rani čoeče,želudac i jetra ti ode od te rane....

Back