hirajgoagain
Zaslužan član
- Poruka
- 127.284
pa kad ti se par puta zavezu creva od fast fooda naucices 
ili ostanesh bez para ili tako neshto

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

pa kad ti se par puta zavezu creva od fast fooda naucices

Iskreno ja volim da kuvam, i znam svasta da spremam, a imam 18 godina i musko sam, hteo da upisem kulinarsku *ebo me djavo sto nisam*... Iskreno sada me boli dupe zna li devojka da kuva i mislim da i u buducnosti nece biti narocito bitno![]()
I ako tvoja draga nije bas obdarena u tome, tu si ti da je odmenis.
..i mozda i poducis.
A i blam je za nju sto ti znas a ona ne.To je lepo i pohvalno.I ako tvoja draga nije bas obdarena u tome, tu si ti da je odmenis.
..i mozda i poducis.
A i blam je za nju sto ti znas a ona ne.
To je lepo i pohvalno.I ako tvoja draga nije bas obdarena u tome, tu si ti da je odmenis.
..i mozda i poducis.
A i blam je za nju sto ti znas a ona ne.
Ali, zasto je blam? Zato sto je to nesto opste prihvaceno? Nismo li prosli vec to da je zeni mesto u kuhinji?
Mislim da je to potpuno glupo. I mislim da bi i jedan i drugi pol trebali da znaju da kuvaju. To je jednostavno neka stavka u zivotu koju kada izbegnes po meni ispada kao da si nesposoban. Mogu da razumem da musko ne zna, ali zena..... Ne ide to.. U svim filmovima i knjigama, pricama se zna da je bakina i mamina kuhinja najbolja, nigde ne kaze "Vece je bilo tako mirno i kada sam dosao kuci, zena me je sacekala i otisli smo u restoran na cosku da jedemo. Ili docekala me je sa namestenim stolom na kojem je bila tek otvorena konzerva spremljene kuvane hrane iz Maxija."
Uvek je lepo kada dodjete od nekud, mozda i umorni, a u kuci se oseca prijatan miris koji dolazi iz kuhinje, a na vratima vas saceka vasa draga sa keceljicom.
Dakle: Zene koje ne znaju da kuvaju su nesposobne.
Moja drugarica do skoro jaje nije znala da isprzi, dok ja npr vecinu klope znam da kuvam jos od svoje 13te, 14te. Treba zadrzati tu tradiciju.
ti si batice očigledno gej, nema sumnje
kako tretirate žene koje numeju da kuvaju?
msm ono, ako smo pravili paralelu kako igra tako se i jebbe može i ova - kako kuva tako i...
svira

i dodao bi da su to zene (to vazi za balkan) koje nisu imale ozbiljniju vezu u zivotu ovome
Ali, zasto je blam? Zato sto je to nesto opste prihvaceno? Nismo li prosli vec to da je zeni mesto u kuhinji?
neg šta je nego blam!
i za nju što ne zna i za njega što zna

Slazem se. Ne vidim u cemu je mudrost da i muskarci i zene ne bi umeli da kuvaju.
Imala sam poznanicu koja se "hvalila" sa tim da ne zna jaje isprziti i strasno me nervirala.
Umem da skuvam sve i uzivam u kuvanju, a jos vise uzivam kada vidim da neko sa slascu jede ono sto sam spremala. To me onako nahrani, da ja licno ne moram ni da jedem.
ma da nisu svi ljudi u tom macho fazonu, ima ih koji vole to pomeshano ali mislim da ni zapad nije toliko razlichit, mozda ove sto rade pa ne moraju, ok jeste vise to zenski uglavnom
al i kod nas ove bogatije izjavljuju kao sta ce im kuhinja : )) jer valjda imaju para
tako da ako imas para lako je
ajd i ako imas mamu
al valjda mama smeta za vezu ako si mator
mada to je stvar organizavcije valjda se en maltretiraju bez razloga... i sto muskarci vise valjda jedu ko budale sta dohvate
pa ti znash![]()
To je sve okej, ali ako ti mozes zasto bi to trazio od nekog drugog, kao sto rekoh ta osoba je nesposobna ako majka treba da dolazi i kuva ili salje hranu. E sad, zena namenjena za to, malo ruzno- sluskinja/sluzavka, to je vec nesto drugo.
Ali ne zato sto on zna, vec zato sto on zna, a ona ne. To je vec nesto drugo.
bar donekle