Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mirka šizika:Imam jos pitanja....
Ovako...
Jel ima dr u hotelu?
Jel moze da se loce kafa ceo dan za dz?
Jel ima sladoled za dz?
Jel dobijam peskire za plazu tam o ili moram da nosim?
Ako dobijam jel menjam svaki dan?
Jel ima klopa izmedju glavnih obroka?
Sokovi?
Voce?
Jel ima mini klub sa muzikom uvece ( jer ako to nema nema ni letovanja)?
Koliko se vozi od aerodroma do Stelle?

Poginuce samo da je evropljanka ili ne-afrikanka ! Ove moje prijateljice se maltene od prvog dana 'obezbedile' sa nekoliko udvaraca.Upoznao sam jednog lika sto radi u net kafeu koji se ponudio da mi pokaze hurgadu i ja sam to vece bio sa Egipcanima koji su se sasvim ok ponasali prema meni i cak pokusali da mi nabace neke ruskinje kurvestije ali naravno da mi nije palo na pamet jer ko zna sta je preslo preko njih tih dana, pa nisam toliko lud
Oni se cudili kako odbijam "100% sex veceras"
) Posle su me odveli na kako oni rekose "egipatski specijalitet" i odvedose me malo dalje od onog mesta gde su nam vodici rekli da je zadnja tacka za strance. Vec sam poceo bio da se ubacujem lagano u frku da ce da me natrte negde iza prvog coska kad ono eto "specijaliteta": na cosku neki tip u kuvarskom odelu iz mesalice za cement vadi neku smesu i baca u limeni tanjir. Jao majko sad znam kako se osecao Indiana Jones kada je trebao da proba neki shit da ne uvredi pogavice a ko zna kakva su govna unutra stavljena! Nemam kud probah ja kad ono - PASULJ ! Nije srpski ukus ali lici
) E ***** vas specijalitet rekoh ja na srpskom, ovo prosecan Srbin jede svaki dan :-D Problemi sa stomakom ?? Ja sam ostao ziv ko sto vidite.
Siromastvo na sve strane, voze se veci krsevi nego u Srbiji i jos gore (tristaci, zavareni moskvici, ma kuku lele) ali ima i bogatasa sa audijima, kontrast nevidjen. Semafor je dekorativna statua, na raskrsnici prednost imaju vozila kojih ima vise na nekoj strani i dok ih druga ne prekine ne staju
) Na pijaci u Kairu sam imao utisak da sam upao u neki Indiana Jones film, i da ce svakog momenta da me odnekud smotaju u neku pletenu korpu i da se izgube sa mnom u nepoznatom pravcu. Ali zato plato Giza je dogadjaj za sebe. Piramide i sfinga. Usao sam u Mikerenovu piramidu i silazio jedno 50ak metara u dubinu same piramide do centra i hodnika. Nezgodan miris jeste ali osecaj je lud. Fascinirali me hijeroglifi na zidovima, svaki milimetar je ispisan, strasno i sve je vanvremenski (i vanzemaljski).lavica26:Bez obzira na sve negativne komentare, ja jedva cekam polazak. Prije 2 godine bila sam u Tunisu, tako da manje-vise znam sta da ocekujem. Da se ne ponavljam ali samo me brinu ti stomacni problemi, koje prouzrokuje njihova voda. Posebno se brinem za mog muza, on sreca moja, ode na Zlatibor ili na more, pa ima problema...

Sta god citam o Egiptu, svi spominju da obavezno treba piti taj Antinal. Jel to lek ili nesto kao nas Probiotik tj. jel se uzima kad krenes na put (kao Probiotik) ili kad ti se, ne daj boze, vec nesto desi. Mislim kad ti se vec desi, onda treba malo duze da se oporavis. Pitam jer sam imala jednom trovanje, doduse ne u Egiptu i znam kako je{Milana}:Ja sam bila pretprosle godine u Hurgadi i zamalo ostala tamo zbog proliva. Noc pred poletanje mi je dolazila hitna, primala infuziju... Prosle godine sam opet bila, i ukapirala sam da je njihov cuveni Antinal isto sto i Enterofuril koji lepo poneses odavde i cim primetis probleme odmah gutas! Ove godine verovatno ponovo u Egipat... Toliko je lepo da me nista ne moze zaustaviti![]()

Imam, poslao sam ti ga privatesladjana8:Imas li e-mail?
U pravu si, jos malo, mozda se i dogovorimo za Egipat.domacin_uzice:Rekoh vec na private je pocelo dopisivanje...![]()

Tu su ti velike doplate za jednokrevetnu sobu od 70-100%enyans:isla bih ove godine sama na odmor i to u Egipat,da li je neko isao sam na odmor i kako se organizovao,kako je bilo?![]()
Giordana Bgd:Megy pises da si bila u Meridienu - ja nisam normalna zena pa na kraju od cele Grcke ipak bih isla u Egipat. Posto imam malu bebu koja ce tada imati 9 1/2 meseci kazi mi sto se tice hrane u hotelu da li ista od toga moze beba da jede? Imaju li bar neke jogurte za dorucak ( mozda fantaziram) ali obzirom da je Meridien jaci lanac mozda imaju, mi u ovom hotelu sto smo bili u Hurgadi nismo imali. I da da li je plaza zgodna za dete?
Hvala unapred ...