Egipat

Diveru jedan zaron ce definitivno biti posvecen tebi ;)

a shto se tice Crvenog mora u Novembru..... to je najbolje vreme za odlazak u Egipat... Temperature su negde oko 30C.. Ja sam bila u februaru ove godine i bilo je neverovatno dobro..

Savrsheno suncano, mirno i toplo more, nema gomile turista......

uzivanje.... 8)

Bila sam u Egiptu u oktobru ove godine, vreme je bilo fantastično, kažu da je i u Novembru tako, kao i cele zime, jedina mana odlaska u tom periodu je što su dani dosta kraći u odnosu na letnje mesece, a opet zimi manje turista pa samim tim i manje gužve. Pa ko voli nek izvoli...

,Ebiga, sad sam sebi zvucim kao dzangrizalo, ali PROVOD u Egiptu, je otprilike kao da u Vatikanu trazis prostitutke. Ne kazem, i tamo mozes naci pedofile itd...ali provoda N E M A.

VREDI videti SVE, ne znam cega bih se prvo setio. Piramide su me iskreno razocarale, imao sam neko idealisticko misljenje o njima, kad tamo, samo sto se nsisu srusil, fali 20 posto blokova.

Narod je odvratan, sve sami profesionalni prevaranti, za razliku od npr Jordana, gde su ljudi predivni, a mislim da tu ima i mnogo zanimljivijih stvari da se vidi. Ali ako ti je cilj provod, onda idi na beogradske splavove, nemoj u Egipat !

Moj ronilacki klub pravi ekskurziju za Hurghadu, i to pocetkom aprila..Ja sam bila proshle godine i to je jedno od najboljih vremena za posetu Egiptu..Mozesh se prikljuciti nama bez obzira shto nisi ronioc, a mozda i pozelish da zavrshish kurs u jednom od najlepsih mora na svetu... :)

ako imash josh nekih pitanja slobodno pitaj...

veliki pozdrav...

Zainteresovani da pocetak aprila provedete u jednom od najlepshim mora na svetu??

Ronilacki klub "Svet ronjenja" organizuje 10to dnevno putovanje za Hurghadu pocetkom aprila.

Prikljucite nam se bez obzira shto niste ronioci, mozda cak pozelite i da zavirite ispod povrshine Crvenog mora... ;)

kontakt: Tijana 063 340 174 i nanet@panet.co.yu

Ja i nisam nesto zainteresovana za ronjenje ali moj muz bi bas voleo i mi krecemo naj naj verovatnije oko 20aprila.Tako da svi predlozi dolaze na razmatranje. A koji je klub u pitanju i sta Vi u stvari nudite:aranzman ili ....? i reci mi koja je temperatura u aprilu? Koliko Vas klub ostaje tj. gde odsedate...itd

Kao sto rekoh jeste interesantno ali zar nisi vec iz iskustva zakljucila da je taj period tj. pocetak aprila u odnosu na sam kraj ili vec sredinu meseca duplo skuplji? Obrati paznju mozda je to samo ove godine zbog uskrsa i same blizine Jerusalimu. Mozda tripujem ali ....? Reci mi koji hotel i koja je cena kursa ronilackog? I jako vazna stvar je da li mozemo primera radi platiti casove ronjenja a da nismo u vasoj grupi nego u sopstvenoj reziji?

Ovo ce mi biti treci put da idem u Egipat, i ne bih se slozila s tobom da su cene tad skuplje..To ipak nije nasha sezona i cene dizu nashe agencije a ne egipatski hoteli :) a april je najbolje vreme za ronjenje :D

naravno da mozesh da putujesh u sopstvenoj reziji a da kurs zavrshih sa nama i cena kursa je 150 e...

veliki pozdrav i pitaj shta god te interesuje....

p.s mozesh na nashem sajtu da pogledash kako smo se do sada provodile na Crvenom moru ;)

www.svetronjenja-sdt.org.yu

Evo ovako,

u Egipat se ide od 7 do 16 aprila i nudimo kompletana aranzman sa ili bez ronjenja..
Znaci avio prevoz, smeshtaj na bazi polu-pansiona u hotelu sa tri zvezdice (ili cetiri ako zelite neshto konfornije) i 20 zarona sa ruckom na brodu, s tim shto je ova poslednja stavka opciona, i cena naravno zavisi da li ronite ili ne.. Postoji mogucnost i da zavrshite ronilacki kurs i dobijete sertifikat, dobicete i poseban popust kao par ;)

Egipat je u aprilu prelep. Temperature vazduha se krecu izmedju 26-30 stepeni, a temterature vode zavidnih 25 :) Nema gomile turista koji obicno dolaze tokom jula i avgusta i nesnosnih vrucina..

p.s. Bice organizovana i jednodnevna poseta Kairu, safari pustinjom i zagarantovano odlicno druzenje... :) pogledajte kako smo se do sada provodili www.svetronjenja-sdt.org.yu

veliki pozdrav

Tijana

Megy, bash mi je drago i verujem da bi se super druzili ;)

ako ste kojim slucajem ti i muz zainteresovani da probate malo kako izgleda roniti, javite se pa da organizujemo besplatan probni zaron....:)

pa onda svi zajedno u Egipat....

veliki pozdrav..... :D

Okvirna cena bez ronjenja je 400e, i u to ti je uracunta avio prevoz, smeshtaj u hotelu sa 3 zvezdice, dorucak i vecera... S tim shto cemo tacnu cenu i plan i program puta znati sledece nedelje kad dobijemo konacnu ponudu carter letova..

veliki pozdrav.... :)

Tijana

Back