E ovo u moje ime nije učinjeno

• Začetnik teme Začetnik teme kihot
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
taj sto je bio na celu drzave vise nije, :worth: a ja sam i tada bila protiv njega izricito, znaci u moje ime nije

I ja sam sada protiv ove sadašnje ustaške fukare što je uzurpirala vlast i putem diktature, sile i presije prodaje deo po deo Srbije, naroda a njegova nedela uopšte ne podržavam.

I sva ta vaša gomila materijalnih istomišljenika, lopova i probisveta, kojom ste zajedno sa njim doveli Srbiju na materijalno i duhovno stanje kao u XVIII veku moraće da snosi daleko veću odgovornost nego ovaj vaš predhodnik na koga još uvek pokušavate da bacate vradžbine i krivicu čime se trudite samo da opravdava vaša nedela, nesposobnost i lopovluk.

uzasan zlocin, nema te kazne koja bi bila dovoljna

ipak ovo pokazuje da zlocin nije bila zvanicna politika Srbije i da su takvi slucajevi zaista bili izolovani i usamljeni, a neminovnost je da u se u svakom ratu nadje po neki ludak.
dok sa druge strane imamo politiku sistematskog unistavanja i zatiranja srpske civilne populacije i mogao bi Bruno sada, kad je vec pohvatao te skorpione, da se malo posveti i zlocinima nad srpskim narodom

Pridružujem se osudi ovog zločina, svaka kazna je za takve likove blaga.

Međutim, ima nešto drugo što mi upada u oči. Odmah da se razumijemo nije mi cilj da bilokoga prozivam ili okrivljujem.

Nije li malo čudno da se jedna te ista jedinica (škorpioni) pojavljuje u dva slučaja zločina. To mi baš ne liči na izolovan i usamljen slučaj.

Taj čovek mora samo da naiđe na jedan prizor kakav je bio u kravicama, ili na ozrenu, ili u mrkonjiću, ili širom kosova, pa kada upadne u selo koje čine 100% fanatici i njihovi simpatizeri, računajući i decu od 3 godine koja kao uspomenu od tate dobijaju izvađene zube iz odsečene glave Srpskog vojnika, i eto šta se desi......

pa odbranicu se od tog Albanca ako treba i ubistvom, necu ubiti dete koje ne zna sta je to sta mu je tata monstrum dao...

Poslednja izmena:
Aman čoveče čitaj, pričam o pojedinačnim zločinima gde izvršioci imaju ime i prezime. Drugo ne šablonizuj i nemoj da me stavljaš u NVO koš to vređa!!! Nastupam kao običan normalni čovek!!!

Па гледај, ако ти ову Брунову изјаву потврђујеш
Ovom pesudom Srbija je pokazala da je spremna da ispravi sve ono što je u njenoj prošlosti bilo loše
Шта значи ова реченица, да су вршени систематски, плански злочини и етничко чишћење цивилног становништа. Е, видиш, ја ово да потпишем не бих да ми забијају клинове у нокте. Нема шансе, то моји Срби не раде, то може од милион да буде пет дрогираних будала, који су због одмазде урадили што су урадили и још би тог зла било, да нису СПРЕЧЕНИ, спречио их је тај комнандир из Подујева.. Постојала је КОНТРОЛА да се не врше злочини.
Све се плашим да су команданти УЧК спречавали своје слинаве силеџије да разапињу српске жене и децу по Косову.
Да, видео сам, имају неки од Шкорпиона имена и презимена Ђукић, Шолаја...

Niko ti ne kaže da preuzmeš kolektivnu krivicu, nemoj da peniš. Činjenica je da su neki pripadnici Srba ubili neku decu druge nacionalnosti. Sad ti možeš da kažeš da ti to nisi hteo, niti želeo, niti tražio, da su to zveri i šta ti znam.

Ja ti samo kažem da se to dogodilo, a zašto se i kako dozvolilo da se to desi, to je pitanje za Slobu i njegove kadrove. Kao što rekoh, 1912. ovako nešto nije moglo da se desi. Zato danas i mi ne važimo za mnogo bolje od muslimana, šiptara, ustaša itd.

Не би могло да прерасте у геноцидно и масовно никад, па ни сада није прерасло.
Спречено је. Мој народ није геноцидан.

Moraju da odgovaraju, moraju ali mora da i Albanci imaju svest o strahoti zločina. Zato polazim od sebe. Ono ja ne bih mogao da uradim. Pa majku mu, valjda trebamo da budemo na malo višem civilizaciskom nivou od njih!!!

E ja ne polazim od sebe već od njih, kada oni budu vijali svoje koljače, umesto da im dižu spomenike i nazivaju po njima ulice, onda ću i ja svoje...

Jer zapamti, kada ti ti mirni i kulturni stanovnici kosova nagrnu u zermlju, braniće te i zavisićeš od ovakvih ubica sa početka teksta, a ako takvih ne bude , ode ti u neku sličnu jamu kao jasenovac.

ps: narod koji je u tri rata izgubio 6 miliona stanovnika, ništa na tim greškama nije naučio!!!

Taj čovek mora samo da naiđe na jedan prizor kakav je bio u kravicama, ili na ozrenu, ili u mrkonjiću, ili širom kosova, pa kada upadne u selo koje čine 100% fanatici i njihovi simpatizeri, računajući i decu od 3 godine koja kao uspomenu od tate dobijaju izvađene zube iz odsečene glave Srpskog vojnika, i eto šta se desi......

Nije se desilo uzvratno ubijanje dece!!! Da li bi ti to mogao????

naravno i bilo ga je na svim stranama. ja osudjujem jednako svaki zlocin, da li ga je pocinio Srbin ili Albanac nebitno, ubistvo dece je najgora monstruoznost koju neko moze da pocini takvi ne zasluzuju da postoje

evo sad ce i jedni i drugi iskljucivi ljudi da okolo naokolo svako pravda svoje zlocine i osudjuje iskljucivo one druge :roll:

Apsolutno, svaki zlocin nad neduznim civilima je zlocin bez obzira ko ga je pocinio i nad kim je pocinjen !

такав човек уопште не мора да види такав призор,довољно је да у току неког од бомбрадовања погине дете, човек се промени и не тражи кривца иде редом и то је оно што је најгоре.Зато би командири требали поред своје стручности познавати и сваког сбога војника,када је, који психички нестабилан, то је мало теже и рату али ако се има професионални командни кадар то није проблем.

Koji si ti srpski sovinista, kao da je to pitanje relevantno na ovakvoj temi.
SLOBAAAA JE POCEOOOO RATTTTTT !
Srbi su krivi i tacka.

Hvala svevisnjem' da imamo Tadica, koji ce da okaje i oplace sve grehe ove zlocinacke nacije.

:sad2:
Zašto nije relevantno kada je cilj relevantan, a ako je cilj relevantan onda je i start relevantan, a start je teroristička organizacija OVK koja je stavljena na listu terorističkih organizacija sveta i koja je po nalogu sa Zapada započela terorističke aktivnosti kako bi internacionizovala slučaj Kosovo i isprovocirala NATO intervenciju.

svaki covek da bi se nazvao covekom mora biti u stanju da stane iza svojih dela i postupaka...svaka profesija podleze nekom moralnom kodeksu...ali..?? najvece iskusenje za coveka je dati mu moc...labilni karakteri i psihicki nezreli ili bolesni ljudi kad im se omoguci da osete moc---makar to bilo i davanjem oruzja pokazu svoje lice...za davanje oruzja takvim ljudima opet mora stajati covek koji mora odgovarati za svoje odluke...na zalost u istoriji balkana se pokazalo da ovakve licnosti bivaju zloupotrebljavane od strane nadleznih za najprljavija zlodela...nesto rade sa odobrenjem ali daleko vise rade samoinicijativno smatrajuci da im je dato to pravo....
sto se mene tice---svi koji su se oglusili o kodeks vojnika---ubijali i mrcvarili van borbe nenaoruzane ljude ,zene i decu...starce....pljackali i krali svuda na kugli zemaljskoj treba da odgovaraju

Па гледај, ако ти ову Брунову изјаву потврђујеш

Шта значи ова реченица, да су вршени систематски, плански злочини и етничко чишћење цивилног становништа. Е, видиш, ја ово да потпишем не бих да ми забијају клинове у нокте. Нема шансе, то моји Срби не раде, то може од милион да буде пет дрогираних будала, који су због одмазде урадили што су урадили и још би тог зла било, да нису СПРЕЧЕНИ, спречио их је тај комнандир из Подујева.. Постојала је КОНТРОЛА да се не врше злочини.
Све се плашим да су команданти УЧК спречавали своје слинаве силеџије да разапињу српске жене и децу по Косову.
Да, видео сам, имају неки од Шкорпиона имена и презимена Ђукић, Шолаја...

Не би могло да прерасте у геноцидно и масовно никад, па ни сада није прерасло.
Спречено је. Мој народ није геноцидан.

Dobro, možda nisam trebao da ga citiram, nije mi palo napamet do čega će to da dovede. Pokušavam da postavim stvar zločin kao delo pojedinca i kako mi kao pojedinci gledamo na to. Sa tim citatom izgleda da sam pogrešio.

Pridružujem se osudi ovog zločina, svaka kazna je za takve likove blaga.

Međutim, ima nešto drugo što mi upada u oči. Odmah da se razumijemo nije mi cilj da bilokoga prozivam ili okrivljujem.

Nije li malo čudno da se jedna te ista jedinica (škorpioni) pojavljuje u dva slučaja zločina. To mi baš ne liči na izolovan i usamljen slučaj.

Škorpioni nisu bili nikakva jedinica...
Radi se o grupi ljudi organizovanih i povezanih jednom jedinom niti. Pljačkom.
To što će neki reći da ih je organizovala, snadbevala i plaćala Srbija, jednostavno nije tačno. Svo naoružanje i opremu su sami nabavljali. Nikada, niko nije imao bilo kakvu kontrolu nad njima.

pa odbranicu se od tog Albanca ako treba i ubistvom, necu ubiti dete ko je ne zna sta je to sta mu je tata monstrum dao...

Od takvih se nije lako odbraniti, jer ni ne napadaju na čistini, već mučki iz zaseda, a onda kući na presvlačenje.

A kada to nedužno dete, u pravom smislu te reči, jer i jeste nedužno, poraste, pa usvoji ideologiju oca, kao što i oće (ubili mu Srbi plemenitog i prečistog oca) pa nastavi njegovim stopama, oćeš ti otići na grob majci čije to dete u budućem ratu ubije da joj se izviniš ?

Jeste svi smo mi pametni, jedino su Jevreji i Rusi ludi, pa rade to što rade....

svaki covek da bi se nazvao covekom mora biti u stanju da stane iza svojih dela i postupaka...svaka profesija podleze nekom moralnom kodeksu...ali..?? najvece iskusenje za coveka je dati mu moc...labilni karakteri i psihicki nezreli ili bolesni ljudi kad im se omoguci da osete moc---makar to bilo i davanjem oruzja pokazu svoje lice...za davanje oruzja takvim ljudima opet mora stajati covek koji mora odgovarati za svoje odluke...na zalost u istoriji balkana se pokazalo da ovakve licnosti bivaju zloupotrebljavane od strane nadleznih za najprljavija zlodela...nesto rade sa odobrenjem ali daleko vise rade samoinicijativno smatrajuci da im je dato to pravo....
sto se mene tice---svi koji su se oglusili o kodeks vojnika---ubijali i mrcvarili van borbe nenaoruzane ljude ,zene i decu...starce....pljackali i krali svuda na kugli zemaljskoj treba da odgovaraju

E bravo Pajo to je baš dobro sročeno. Svaka čast!

E ja ne polazim od sebe već od njih, kada oni budu vijali svoje koljače, umesto da im dižu spomenike i nazivaju po njima ulice, onda ću i ja svoje...

Jer zapamti, kada ti ti mirni i kulturni stanovnici kosova nagrnu u zermlju, braniće te i zavisićeš od ovakvih ubica sa početka teksta, a ako takvih ne bude , ode ti u neku sličnu jamu kao jasenovac.

ps: narod koji je u tri rata izgubio 6 miliona stanovnika, ništa na tim greškama nije naučio!!!

Ljudi koji su ovo pocinili su monstrumi i treba da su osudjeni na maksimalne kazne (STO I JESU)
Jedna velika vojska kao sto je Srpska kroz istoriju, ne treba da dozvoli ubijanje civila i ratnih zarobljenika.

Evo je jedna muzicka numera za EUropsku Srbiju iz Hrvatske (svaka im cast).

Шкорпиони су радили шта треба да раде. Пун ми к.урац вас емпатичних хуманиста, које би свако у комшилуку одвео на клање као овце. После скичите јаааооо Јасеновац, јао ово, јао оно....

Škorpioni nisu bili nikakva jedinica...
Radi se o grupi ljudi organizovanih i povezanih jednom jedinom niti. Pljačkom.
To što će neki reći da ih je organizovala, snadbevala i plaćala Srbija, jednostavno nije tačno. Svo naoružanje i opremu su sami nabavljali. Nikada, niko nije imao bilo kakvu kontrolu nad njima.

I to je glavno pitanje: kako to da pre drugog svetskog rata nismo u svojim redovima imali ovakve bande, a od '41. na ovamo i to smo dobili, počev od nekih izolovanih četničkih, a i partizanskih grupa.

To bi trebalo da kaže da smo izgubili vojsku kakvu smo imali između dva rata, red i disciplinu kakva je držana od strane države.

Od takvih se nije lako odbraniti, jer ni ne napadaju na čistini, već mučki iz zaseda, a onda kući na presvlačenje.

A kada to nedužno dete, u pravom smislu te reči, jer i jeste nedužno, poraste, pa usvoji ideologiju oca, kao što i oće (ubili mu Srbi plemenitog i prečistog oca) pa nastavi njegovim stopama, oćeš ti otići na grob majci čije to dete u budućem ratu ubije da joj se izviniš ?

Jeste svi smo mi pametni, jedino su Jevreji i Rusi ludi, pa rade to što rade....

ali da li je normalan covek koji moze da u tom trenutku kaze dete je nevino ali cu ga sad ubiti jer ce jednog dana da mrzi Srbe jer su mu ubili oca? :dontunderstand:
mozda ce da mrzi ali je to u tom trenutku nevino dete koje nije nista krivo i onaj koga ubija je monstrum koji ne treba da zivi.
tu pricu mozes da okrenes i suprotno, Srbin ubije Albanca a onda i malo srpsko dete od tri godine jer bi moglo jednog dana da mrzi Albance i da ubije nekog od njih u buducnosti?

Uozbiljite se, kakva su to obrazlozenja za ubistvo deteta?:dontunderstand:

svaki covek da bi se nazvao covekom mora biti u stanju da stane iza svojih dela i postupaka...svaka profesija podleze nekom moralnom kodeksu...ali..??
najvece iskusenje za coveka je dati mu moc...
labilni karakteri i psihicki nezreli ili bolesni ljudi kad im se omoguci da osete moc---makar to bilo i davanjem oruzja pokazu svoje lice...

za davanje oruzja takvim ljudima opet mora stajati covek koji mora odgovarati za svoje odluke...na zalost u istoriji balkana se pokazalo da ovakve licnosti bivaju zloupotrebljavane od strane nadleznih za najprljavija zlodela...nesto rade sa odobrenjem ali daleko vise rade samoinicijativno smatrajuci da im je dato to pravo....

Потписујем !!!

:ok::ok::ok:

Back