E ovo u moje ime nije učinjeno

• Začetnik teme Začetnik teme kihot
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Dobro, možda nisam trebao da ga citiram, nije mi palo napamet do čega će to da dovede. Pokušavam da postavim stvar zločin kao delo pojedinca i kako mi kao pojedinci gledamo na to. Sa tim citatom izgleda da sam pogrešio.
Не, све је како треба.
Мала потврда овога што пишем је што други народи не постављају овакве теме нити о њима отворено разговарају. Само су други криви, никад они, никад не постављају питање кривице њихових "шкорпиона" ;)

Škorpioni nisu bili nikakva jedinica...
Radi se o grupi ljudi organizovanih i povezanih jednom jedinom niti. Pljačkom.
To što će neki reći da ih je organizovala, snadbevala i plaćala Srbija, jednostavno nije tačno. Svo naoružanje i opremu su sami nabavljali. Nikada, niko nije imao bilo kakvu kontrolu nad njima.

Видиш у овоме је велика разлика Хрвата и Срба.
Коначно се треба погледати у огледало и реи истину.Чињеница је и истна да су под благословом "некога"(знамо кога) из Србије то чинили .Треба бити реалан и искрен.

Sad će neko da ti kaže i lepo ti objasni da su i oni ubijali našu decu, pa valjda to treba da znači da je ovo legitimno delo

Oni nisu ubijali nikog , pa ni nase ljude , zene i decu . Da jesu , valjda bi i o tome bilo nesto na Tekeviziji . Bar na nasiooj televiziji , ako ne na ovim stranim televizijama.
U opste , posmatrajuci medije , rekllo bi se da su samo Srbi cinili zlocine i niko drugi nikad.

I to je glavno pitanje: kako to da pre drugog svetskog rata nismo u svojim redovima imali ovakve bande, a od '41. na ovamo i to smo dobili, počev od nekih izolovanih četničkih, a i partizanskih grupa.

To bi trebalo da kaže da smo izgubili vojsku kakvu smo imali između dva rata, red i disciplinu kakva je držana od strane države.

Šefe ti kao neznaš da od 1945 godine ne postoji Srpska vojska...
Da su 70% visokih oficirskih mesta zauzimali kadrovi koji nisu Srbi..
Da je od 90-e godine na ovamo 69% njih prebeglo u svoje matične zemlje i stavilo se na raspolaganje svojim nazovi državama...
Da, nismo imali vojsku, disciplinu i svest...

Не, све је како треба.
Мала потврда овога што пишем је што други народи не постављају овакве теме нити о њима отворено разговарају. Само су други криви, никад они, никад не постављају питање кривице њихових "шкорпиона" ;)

Pazi, onda smo mi na većem nivou svesti i civilizacije od njih. ;)

Видиш у овоме је велика разлика Хрвата и Срба.
Коначно се треба погледати у огледало и реи истину.Чињеница је и истна да су под благословом "некога"(знамо кога) из Србије то чинили .Треба бити реалан и искрен.

Треба. Требали су да рокну и камермана.

I to je glavno pitanje: kako to da pre drugog svetskog rata nismo u svojim redovima imali ovakve bande, a od '41. na ovamo i to smo dobili, počev od nekih izolovanih četničkih, a i partizanskih grupa.

To bi trebalo da kaže da smo izgubili vojsku kakvu smo imali između dva rata, red i disciplinu kakva je držana od strane države.

to se poklapa sa momentom kad je nestala srpska vojska...i pojavile se neke druge vojske sa drugim imenima...drugim kodeksima...to se desilo kad je sve manje pominjan pojam postenje i cast...kad se vesalo za otete cizme ratnom zarobljeniku...

Škorpioni nisu bili nikakva jedinica...
Radi se o grupi ljudi organizovanih i povezanih jednom jedinom niti. Pljačkom.
To što će neki reći da ih je organizovala, snadbevala i plaćala Srbija, jednostavno nije tačno. Svo naoružanje i opremu su sami nabavljali. Nikada, niko nije imao bilo kakvu kontrolu nad njima.

Spasoje Vulević, koji je u vreme sukoba na Kosovu bio komandant voda Specijalne antiterorističke jedinice u Podujevu, rekao je svedočeći na suđenju četvorici pripadnika te jedinice, da nije bio neposredni očevidac ubistva albanskih civila u dvorištu porodice Gaši, ali da je sve ukazivalo da su to uradili pripadnici Škorpiona, ne navodeći njihova imena.

......

Prema njegovim rečima, između 30 i 40 pripadnika jedinice Škorpioni, iz rezervnog sastava Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije došlo je u Podujevo 28. marta 1999. godine i vraćeni su istog dana u Prolom Banju.
http://www.rts.rs/page/stories/sr/st...0korpiona.html

Mislim da te izjava Spasoja Vulevića komandanta voda Specijalne antiterorističke jedinice u Podujevu u startu demantuje.

A ako nisu bili jedinica, šta su onda bili?

Не, све је како треба.

i sad ako su ti drugi narodi takvi moramo i mi da budemo?
ko ne priznaje svoje zlocine je mosntrum kao i oni koji su ih konkretno pocinili jer je to precutna podrska, ja ne zelim da Srbi budu takvi.

Шкорпиони су радили шта треба да раде. Пун ми к.урац вас емпатичних хуманиста, које би свако у комшилуку одвео на клање као овце. После скичите јаааооо Јасеновац, јао ово, јао оно....

Prijatelju, smanji malo gas :)

Uništavali su nas i mnogo pre tog Jasenovca, progonili, genocidisali, ali smo se održali uvek i zadržali dostojanstvo. Koliko puta sam napisao da su Nemci podigli spomenik braniocima Beograda, a kad Nemac to uradi, onda stvarno znači da tvoj vojnik vredi.
I to što je srpski vojnik bio na čelu pobedničke parade u parizu posle I sv. rata nije bio zato što je ubijao decu i starce.

Ja baš verujem da zato što postajemo slični našim zlotvorima, da ćemo zato i propasti. Nismo mi navikli na moralni pad, samouništićemo se.

ko ne priznaje svoje zlocine je mosntrum kao i oni koji su ih konkretno pocinili jer je to precutna podrska, ja ne zelim da Srbi budu takvi.

Зато што нисмо такви одлети 100 до 200.000 Српских глава сваких 30, 40 година. Супер смо, да нас нема требало би нас измислити...

Ne Vi cete da nestanete.
Mislim da ste svi spoznali ovih dana (ako niste bombardovanjem i ratovima) da je ovo Svet sile, a ne Svet prava.
Nisu dzaba rekli "Nebeski narod" , jednostavno se utrkuju medju sobom da svi sto pre zavrse na nebu.
Zapocnimo temu .... "bili jednom jedni Srbi" (ne zvase ih dzaba SerVi).

Prijatelju, smanji malo gas :)

Uništavali su nas i mnogo pre tog Jasenovca, progonili, genocidisali, ali smo se održali uvek i zadržali dostojanstvo. Koliko puta sam napisao da su Nemci podigli spomenik braniocima Beograda, a kad Nemac to uradi, onda stvarno znači da tvoj vojnik vredi.
I to što je srpski vojnik bio na čelu pobedničke parade u parizu posle I sv. rata nije bio zato što je ubijao decu i starce.

Ja baš verujem da zato što postajemo slični našim zlotvorima, da ćemo zato i propasti. Nismo mi navikli na moralni pad, samouništićemo se.

Написах, Шоји пост а нисам видео твој. Због тога што смо вредели мало-мало па нас ошуре за 10- 15% становништва. Докле ми да будемо цивилизовани и часни а злотвори на крају увек боље прођу? И, немој само бога да умешаш у причу, молим те. :)

Ne Vi cete da nestanete.
Mislim da ste svi spoznali ovih dana (ako niste bombardovanjem i ratovima) da je ovo Svet sile, a ne Svet prava.
Nisu dzaba rekli "Nebeski narod" , jednostavno se utrkuju medju sobom da svi sto pre zavrse na nebu.
Zapocnimo temu .... "bili jednom jedni Srbi" (ne zvase ih dzaba SerVi).

consi pricamo o deci gotovo bebama sta je vama

Pa ako zelis da opstanes onda moras.

Eto na ovim prostorima jedino Srbi su ti koji prihvataju neku krivicu i izvinjavaju se cak i za nesto sto i nisu ucinili.
Dok ostalima ne pada na pamet tako nesto.

I njih zabole da li su monstrumi ili ne....oni nikada nista priznati nece ni uputiti izvinjenje srpskim zrtvama.......A ti sta zelis ili ne.....Srba nece ni biti nastave li ovako.....sto se vise povlacis samim tim se prikazujes slabim i ovi drugi te sve vise napadaju.

consi pricamo o deci gotovo bebama sta je vama

Ajde se vrati na prvu stranu i opet procitaj sta sam napisao.
Jos sam i crvenom podvukao.

Moji komentari se odnose na pozadinu postavljanja ove i slicnih tema.

Mene samo zanima ko ce da se pozabavi srpskim zrtvama ako srbi nece, jer ocigledno nemaju vremena od tudjih? Albanci, Hrvati, muslimani, Hag?

Kao sto sam rekao ... "Bili jednom jedni SerVi"

:bljak:

Back