E, ajde da pljujemo sve što u Srbiji ima

Pokazalo se da ni Djiki ni Francuz nisu baš opozicija, ako ćemo pravo.

Jer, ne zaboravi i Djikijev odlazak na kanabe.

A taj dogovor i potpis da neće ponovo na izbore je malo selektivno a malo kreativno sećanje. Bukvalno jedino što je Vučiću tada odgovaralo je bio bojkot... i gle - eto Djiikija (opet!) i Francuza da tvrdoglavo istraju upravo na toj ideji, iako se niko drugi iz koalicije nije sa tim složio.

Nije zaboravljeno.
Poenta priče je da (žv)alavi nema šanse protiv opozicije koja je u stanju da drži reč duže od tri dana, a ovi svi zajedno nisu.

"Penzije neće biti smanjene"- Smanjene su 2014 i vraćene tek 2018
"Plate će rasti brže od inflacije" - Inflacija ih pojela
"Neće biti novih poreza" - Uvedeni dodatni porezi i akcize
"Nećemo prodavati Telekom" - Više puta pokušavali da ga prodaju
"Država će ulagati u domaću privredu" - Strane firme dobijaju subvencije, domaće propadaju
"Železara Smederevo će biti profitabilna" - Kineski Hesteel preuzeo, profit ne ide Srbiji
"Jura i druge strane firme neće maltretirati radnike" - Radnici tretirani kao robovi
"Investitori dolaze zbog dobrih uslova, ne subvencija" - Daju se milijarde subvencija
"Nećemo se zaduživati" - Dug Srbije porastao na rekordni nivo
"Izgradićemo 500 fabrika" - Uglavnom hale za magacine
"Nikada neću biti predsednik" - Postao predsednik
"SNS neće postati stranka jednog čoveka" - Postala njegova sekta
"Neću voditi SNS kao predsednik države" - I dalje vuče sve konce
"Neću dozvoliti cenzuru medija" - Mediji pod kontrolom režima
"Nema kriminala u vrhu vlasti" - Afera za aferom
"Neću dozvoliti bahatost funkcionera" - Kumovi, braća, rodbina - svi bogati
"Neću koristiti državne resurse za kampanju" - Koristi ih stalno
"Biće fer izbori" - Glasovi kupovani, izbori neregularni
"Opozicija ima isti prostor u medijima" - Prave opozicije nema nigde
"Nikada neću sarađivati sa Dačićem" - Koalicioni partner od početka
"Nema kriminala u EPS-u" - EPS opljačkan, gubici ogromni
"Srbijagas posluje odlično" - Ogroman dug, korupcija
"Neću štititi kriminalce" - Koluvija, Belivuk, Bokan - svi pod zaštitom
"Afera Krušik nije tačna" - Afera dokazana, nikome ništa
"Ne znam ko je Velja Nevolja" - Slike sa njim isplivale
"Policija je nezavisna" - Koriste je za političke obračune
"Sudstvo je slobodno" - Sudije rade po naređenju
"Nema šverca cigareta" - Srbija centar za šverc
"Borba protiv narkotika je uspešna" - Droga se diluje iz državnog vrha
"Neću se mešati u rad pravosuđa" - Stalno pritiska tužioce i sudije
"Korona je najsmešniji virus" - Hiljade mrtvih
"Zdravstvo nikad bolje" - Bolnice se raspadaju, osoblje odlazi iz zemlje
"Biće besplatni lekovi za sve" - Cena lekova sve veća
"Neće biti obavezne vakcinacije" - Prikriveni pritisci na građane
"Srbija će proizvoditi vakcine" - Ništa od toga
"Nećemo zatvarati ljude zbog korone" - Policijski čas uveden
"Bolnice su spremne" - Scene haosa i umiranja na hodnicima
"Svi medicinari će dobiti bonuse" - Većina nije dobila ništa
"Neće biti nestašica lekova" - Farmaceutski haos
"Izgradićemo 1200 km autoputeva" - Računaju i ono što je već postojalo
"Beograd na vodi biće završen do 2019" - I dalje se gradi
"Srbija će imati brze pruge" - Nedovršene, spore i preskupe
"Neće biti rupa na putevima" - Još veće rupe
"Nema nameštenih tendera" - Korupcija u svim javnim nabavkama
"BG metro počinje 2015" - Ni 2025 neće krenuti
"Aerodrom ostaje u srpskim rukama" - Prodat Francuzima
"Nema kašnjenja u građevinskim projektima" - Sve kasni
"Neće biti zastoja u prevozu" - GSP raspad
"Putevi su najkvalitetniji u regionu" - Pucaju posle par meseci
"Nećemo se odreći Kosova" - De facto priznavanje kroz Briselski sporazum
"Bićemo neutralni" - Flertovanje sa NATO i Rusijom istovremeno
"EU nas poštuje" - Beograd ponižen na svakom koraku
"Nećemo nikad uvoditi sankcije Rusiji" - "Srbija će možda morati da uvede sankcije Rusiji"
"Odnos sa Kinom je strateški" - Ponižen od strane Kineza
"Nećemo sarađivati sa NATO" - Najveće vojne vežbe sa NATO-om
"Bićemo lider Balkana" - Srbija izolovana
"Hrvatska nas poštuje" - Konstantno pljuvanje iz Zagreba
"Neću se klanjati Merkelovoj" - Uradio sve što mu je tražila
"Srbija je suverena država" - O svemu odlučuju stranci
"Nećemo zatvarati medije" - N1 i Nova S na sve načine marginalozovani
"Neću dozvoliti ekološke katastrofe" - Rio Tinto, litijum, kineski zagađivači, seča šuma
"Nećemo koristiti tabloide za politiku" - Informer i Pink režimske perjanice
"Srbija brine o dijaspori" - Srbi odlaze masovno
"Svi će imati posao" - Masovna nezaposlenost
"Srbija je pravna država" - Pravo postoji samo za vlast
"Uvešćemo plate za majke" - Nikad se nije desilo
"Nema inflacije" - Rekordna inflacija

šTo nE uŽiVaTe U bLaGoDaTiMa, aUtOdEsTrUkTiVcI?

Brate paćko, ima rešenje ! Mojne da ga zaokružiš na sledećim izborima. Ni na onima posle. Nikad nemoj da glasaš za njega ni njegovo deseto koleno. Vidim tebra da ti je baš loše ... :fdlan:

Poslednja izmena:
Ništa se ne brini, u Srbiji je i dalje mnogo lepo. Evo, sad će da otpuste mnoge prosvetne radnike kad krenu da štrajkuju pa imaš radno mesto. Kvalifikacije već imaš, koliko primećujem
:mrgreen:

Ne primećujem da si osetila 1% boli zbog moje očigledne propasti. Ali pazi - to je normalno ! Ko sam ja tebi !? Zašto izvlačim ove zaključke ? Zato što ćeš na drugom mestu da kukaš za nečijom propašću, i ja ću znati da foliraš, i to će me nervirati ... Pa ću ti se suprotstaviti ! A ti ćeš svoje foliranje da braniš na nebrojeno folirantskih načina, spinova i zamena teza.

Brate paćko, ima rešenje ! Mojne da ga zaokružiš na sledećim izborima. Ni na onima posle. Nikad nemoj da glasaš za njega ni njegovo deseto koleno. Vidim tebra da ti je baš loše ... :fdlan:

Deseto koleno... volim ove frojdovske omaške - naprednjaci ne samo da sve nade polažu u Vučićevu doživotnu vladavinu, već i uspostavljanje dinastije :D

tako da ogadimo sebi i Expo, i BW, i nove mostove i tramvaje, tako da ni u čemu ne uživamo. Rekli autodestruktivci da to ne valja, uživati. Samo patnja je ok. Parola je "što gore - to bolje !"

Ha ?! 🤗
Evo, ja da prvo pohvalim kocke na trgu republike. Kad mislis da moze gore, onda se stvarno prevaris:
Milina bozja, ne moze bolje . . .

Evo, ja da prvo pohvalim kocke na trgu republike. Kad mislis da moze gore, onda se stvarno prevaris:
Milina bozja, ne moze bolje . . .

Opet smo negativni... pa zar ne možemo da uživamo u tome što će nam te kocke trajati 100 godina, kako reče Sićve onomad?!

Mislim, neće trajati na trgu 100 godina, pošto ih odatle skidaju nakon svega 5... ali ako ih istovare na neki otpad i niko ih ne bude dirao... ma šta 100 - 1.000 godina minimum!

Ne primećujem da si osetila 1% boli zbog moje očigledne propasti. Ali pazi - to je normalno ! Ko sam ja tebi !? Zašto izvlačim ove zaključke ? Zato što ćeš na drugom mestu da kukaš za nečijom propašću, i ja ću znati da foliraš, i to će me nervirati ... Pa ću ti se suprotstaviti ! A ti ćeš svoje foliranje da braniš na nebrojeno folirantskih načina, spinova i zamena teza.
Otkud možeš to da znaš? I da ja, lično, zaista uživam sada, to ne znači da ne vidim i osećam nepravdu svuda oko mene. Možda će moje unučiče stići sve to, dakle, lično me dotiče..to što ti moj način komunikacije doživljavaš tako, do tebe je. Uvek sam svoje stavove branila na sve moguće načine ako imam argumenata. Žao mi je što neke pogađa moja sposobnost da pronađem načine.

Tetka bi obično bila u pravu jer logično bi bilo da ko ne izađe - glaso je za sektu. Al zahvaljujući dosadašnjoj opoziciji, isto je sranje, iako sam ja redovno stavljao štipaljku na nos i odlazio na glasanje.
A da ne zalazimo u ranije:
2020. bojkotuju, ali ne baš svi.
2021. pristanu na još gore uslove, baš svi.
2022. jeli govvna i obrtali priču na nedeljnom nivou.
2023. u leto je bilo ima da se sredi birački spisak, nemoj da vam palo na pamet da organizujete izbore pre. Na jesen bilo zahtevamo izbore, al da vam nije palo na pamet da spojite lokalne i parlamentarne. Takoreći, ebe im se za sređen spisak. Ovi razdvoje lokalne i deo spoje sa parlamentarnim, i to progutaju.
2024. pobedila opozicija u većim gradovima, al posle jezive krađe došlo do kreativnog brojanja pa uzgubili. Ispade da Nestorović i Zavetnica baš i nisu opozicija, kako je mislila i brojala opozicija... i niko drugi. To ne priznaju, al parlament priznaju, iako im tamo mnogo gori rezultati, kažu da se manje kralo. Aha, važi, (žv)alavom vazda bio bitniji lokal od parlamenta. A i elementarna logika kaže da lopov ima slabije rezultate tamo gde manje krade. Dogovore se da neće ponovo u lokal, potpišu da neće ponovo i nedelju dana kasnije, polovina reši da oće, a ostali koji neće bi morali da oće, jer ovi brojniji za Parandilović.:dash: U parlament odoše i dosledni i borbeni da se bore, dosledno.:dash::dash::dash:
A da ne zalazim u svežije bisere.
Kako neko reče za opoziciju, ne znam da kažem dal samo tupavi il rade za (žv)alavi, a ne znam da kažem ni šta je gore od ta dva.:np:
Pa, ne nego je ona programirana ako ne das glas vucicu onda si djilas marinika i ta ekipa.

Tim ljudima je jako tesko dokazati da cak i neutralan stav njima znaci da radis protiv drzave i vlasti.

Na pitanje za kog glasam reko ne idem na glasanje ne zanimaju me, postao sam zuti djilas i glupander koji ne ceni sta je vucic sagradio i uradio.

Sve ok, ja da smanjim tenzije kazem tetki ma svaka njemu cast i treba da gradi opet salva uvreda zasto sam onda protiv njega.

Brat probao da ublazi isto retoriku i da objasni zeni da postoje ljudi koje ne zanima ni politika ni glasanje svejedno im je, razgovor se zavrsio tako sto je brat izasao iz kuce da bi se sve smirilo.

Opasno ispiranje mozga

U, ala ti je način - uzmeš pa banuješ nekoga ! Mislim, jeste dobro oružje, ali nemoj da se hvališ njime, može te čuti neko dostojanstven ! :thumbdown:
Misliš da sam toliko slaba da moram nekoga da banujem da bih dokazala da sam u pravu? Problem sa kompleksima nemam, pojam dostojanstvo je odavno izumreo u ovom društvu pa ne verujem ni da bi ga mnogi prepoznali ni da ih udari posred čela

To se ne povraća u novcu, ali ćemo ti, ja, tvoje i moje dete imati objekte za kulturu, sport i ko zna šta sve !

Pazi, ne moramo mi da koristimo sve te objekte. Jok. Možemo da sedimo kući i mrzimo ih. Garantujem da će se Nepalcima svideti. Eee, mi nekada u Dojčlandu ... Pa se čudimo što peru ulice, pa još stavljaju šampon u vodu ... A ko zna kako je tad njima bilo ? :think:
Gde cemo imati?
U vuojebini u koju niko ne ide?
Za 16 milijardi je moglo da se napravi i pozoriste i bioskop i kulturni cebtar u svakom selu u Srbiji.
Koje sportske objekte? Stadion od milijardu koji ce biti prazan jer nikoga ne zanima da ide u Surcin da gleda fudbal. Instadioni u centru su nam prazni. I kako mislis da ce tvone dete koristiti taj stadion? Pa Vucic je sazidao 3 stadiona u Srbiji kojinzvrje prazni (Leskovac, Zajecar, Loznica) za pedesetak miliona a na ovaj u vukojebini ce da ulupaju milijardu iako je prvobitna racunica bila oko 200 miliona.
Sajamske hale.... ko ce da ide na sajam u vukojebini plus imamo ogromno sajmiste u centru.

Hej.... 16 milijardi????
Da li si ti citav?

Braćala, nije on uzrok nego posledica i simptom. Njega treba smeniti, to stoji, ali i sistem koji je omogućio da se takvi poput njega/njih dokopaju pozicija moći takođe treba da se promeni, a ne da se pravimo blesavi, ignorišemo mali milion stvari koje ne valjaju i "uživamo" u toj šačici stvari koje "valjaju", a od kojih nikakve realne koristi nema. Je l' bi ti radije da ti dete ima kasvetnu školu, normalan vrtić, obrok u kantini, nastavnika koji nije pregoreo od prenatrpanosti, dobro plaćen posao s pristojnom platom od koje može da se (pre)živi, Ili ćeš da mu pokažeš expo paviljon da gleda i da se divi betonu dok gladuje bez mogućnosti za normalan posao i zdravstvenu negu, ne samo za sebe već i za svoje dete?

Šta misliš o srpskoj privredi ?

Ne znam šta da ti kažem

znaš kako ja jedva nekih 30 godina obilazim uzduž i popreko srpsku industriju (domaću i inostranu) i teško da ima ozbiljnije fabrike u kojoj nisam bio a sa dosta njih sam i sarađivao i radio. To mi je i struka i uža struka

Ali sigurno ti znaš bolje od mene, ti si ćaci ekspert, ti ćeš meni objasniti šta je srpska privreda, kako funkcioniše i kakve su joj perspektive.

Nemoj da si lažno skroman, uostalom sigurno si stručniji od brojnih ćaci ministara i ćaci direktora

Ne može druže Neno sve dok od lepe države Srbije prave pink kreaturu. Ali razumem ja i postavljača teme, još mu nisu uzeli kući, stan,posao, pa ga baš briga što komšiji jesu. Šta ga briga, njemu lepo a komšija nek se snađe
Ne, kad je lepo toplo kao sad obalavi sendvić pa drogira na suncu pored prijatelja zmija i pacova u Beogradu na vodi. A kad zahladi onda drogira u busu gde se ceo dan vrti na liniji, bez svesti upišan. Bez šale, ovo sam nekoliko puta video zimus a ne krećem se često gradskim prevozom.

Kvaka je samo što za taj rajski život mora i da istroluje da bi dobio sendvić i malo gudre. Isto ko majmun u cirkusu...

Ima li veće lepote?

Poslednja izmena:
Pa, ne nego je ona programirana ako ne das glas vucicu onda si djilas marinika i ta ekipa.

Tim ljudima je jako tesko dokazati da cak i neutralan stav njima znaci da radis protiv drzave i vlasti.

Na pitanje za kog glasam reko ne idem na glasanje ne zanimaju me, postao sam zuti djilas i glupander koji ne ceni sta je vucic sagradio i uradio.

Sve ok, ja da smanjim tenzije kazem tetki ma svaka njemu cast i treba da gradi opet salva uvreda zasto sam onda protiv njega.

Brat probao da ublazi isto retoriku i da objasni zeni da postoje ljudi koje ne zanima ni politika ni glasanje svejedno im je, razgovor se zavrsio tako sto je brat izasao iz kuce da bi se sve smirilo.

Opasno ispiranje mozga
Zaista je poražavajuće biti identifikovan kao žuta ološ , evroguz i slična žgadurija zato studenti moraju još više da se distanciraju od tog nakota da ne bi bilo brkanja.

Back