E, ajde da pljujemo sve što u Srbiji ima

I kada su otišli da protestuju ispred sudova, fakulteta, prostorija sns-a, kuća pojedinih lopova, jesi li im se pridružio? Novi momenti, znači, blokaderi krivi i za nadstrešnicu, tj. ''sive eminencije koje finasniraju proteste'' ,masoni, eu, soroš?
:mrgreen: može li niže od ovog intelektualnog nivoa? Zone sumraka...
:mrgreen:
Ne. Ne izlazim na proteste, jer kako sam rekao , studenti su lagali za sve sto su rekli.

Odakle Djilasu prihod od 619 miliona evra koji je prijavio poreskoj upravi 2018 godine???

A jel si isto mrzeo i one Vućičeve studentske blokade? Jel i to bilo protivno građanima? Samo što je Điki tada raspisao izbore a ovog boli gujca ona mala.
Ponudjeni su izbori ponovo, ali sada blokaderi odbijaju. Mozda je uticalo da se na zadnjem protestu skupilo 890 ljudi iz cele Srbije!!!

Ne. Ne izlazim na proteste, jer kako sam rekao , studenti su lagali za sve sto su rekli.

Odakle Djilasu prihod od 619 miliona evra koji je prijavio poreskoj upravi 2018 godine???
Што га није твој вођа ухапсио?
Шта је било са Јовањицом?
Ивановућем?
Крушиком?
Падом хеликоптера?
Бањској?
Прању пара и крађи истих путем разних реновација и муњама?
Коцке на тргу?
Пад надстрешнице?
Оно што се дешава са Прокопом?
Приватизација природних добара што су најавили?
Ништа од тога те се не тиче?
Интересантно

Ne daj bože da ovo čita neki stranac ! Otkrilo bi se da je kod nas bolest, glad, kuga, lobotomija ... A za izabrane ima svega. Ja sam jedan od srećnika, naime moje dete je imalo i odličan vrtić (čak je u dva išao) modernu školu i osnovnu i srednju. Dobar faks koji srećom napadoše blokaderi, te je sad malo blokiran, ali kad blokader dođe na vlast, nastaviće školovanje. Do sad smo imali sve, ali čitajući tvoje postove vidim da nije svima tako, mora da je moja porodica ekstremno srećna !
Izvini što moram na ovaj način ali očigledno ne kapiraš drugačije (i ne shvataj ovo kao pokušaj vređanja nego kao iskreno pitanje) - jesi baš toliko glup spor? Postavim ti očigledno retoričko pitanje i ti odgovaraš sa "meni je dobro, dakle nemam zbog čega da se žalim". Jbt je li iko od vas samoživih čuo ikad za onu budalu Nimelera što je nešto lupetao o socijalistima, sindikalcima i jevrejima pre skoro jednog veka? I da li ste u stanju da ne reagujete na opravdanu kritiku kao nezrela derišta glupim sarkazmima i hiperbolama?

Neodoljivo podsećate na iracionalne zaluđenike koji na svaku vest ili čak spomen udela čovečanstva u uticaju na pojačano globalno zagrevanje reaguju baš tako, glupim sarkazmom, kao da ne žive na ovoj planeti ili u ovoj galaksiji i ne primećuju iz godine u godinu sve češće, duže i smrtonosnije šumske požare zbog toplijih i sušnijih uslova, rekordne temperature koje uzrokuju masovne smrtne slučajeve i zdravstvene krize, reke i rezervoare vode koji presušuju zbog vrućine, promene perioda rasta i propadanje useva usled suša, poplave, krivljenje puteva, železničkih pruga i aerodromskih pista zbog ekstremnih vrućina, sve češće poplave izazvane plimom, olujni udari koji raseljavaju ljude, proširenje spektra bolesti koje prenose komarci zbog toplije klime, klimatske katastrofe koje koštaju bilione godišnje, porast nivoa mora koji primorava ljude na migraciju, što dovodi do graničnih kriza, političke nestabilnosti i sukoba zbog resursa... Kumulativno preko 15 miliona smrtnih slučajeva više nego što je očekivano, od direktnih posledica porasta temperature globalno.

Reakcije na sve to? - "NAUČNICI REKLI DA ĆE IZGINEMO U VATRU I VODU, PANIČITE LJUDI!"

Ili, u tvom slučaju - "BOLEST, GLAD, KUGA, LOBOTOMIJA, REKLI AUTODESTRUKTIVCI DA UŽIVANJE NE VALJA, SAMO PATNJA JE OK, PAROLA JE ŠTO GORE - TO BOLJE!"

Nema nikakve razlike.

Ovo ste vi, svi:
1754609918196.png

Ne za 10, 20 ili 50 godina. Danas.

Koja je poenta? Nije poenta da ne treba da uživaš. Uživaj ako ti je dato, imaš uslova i živiš lagodno. Ali ti, kao i mnogi, mnogi drugi, niste jedini na svetu, a niste ni većina. U tome je poenta. I vaš lični primer iole pristojnog života ne anulira ogroman broj primera ljudi s daleko manje lagodnim životnim uslovima koji s punim pravom nešto pokušavaju da preduzmu kao i oni koji lagodnije od njih žive i ipak im pružaju podršku u tome, za bolju budućnost i uslove života i za sebe i za njihove i za tvoje potomke.

Poslednja izmena:
Izvini što moram na ovaj način ali očigledno ne kapiraš drugačije (i ne shvataj ovo kao pokušaj vređanja nego kao iskreno pitanje) - jesi baš toliko glup spor? Postavim ti očigledno retoričko pitanje i ti odgovaraš sa "meni je dobro, dakle nemam zbog čega da se žalim". Jbt je li iko od vas samoživih čuo ikad za onu budalu Nimelera što je nešto lupetao o socijalistima, sindikalcima i jevrejima pre skoro jednog veka? I da li ste u stanju da ne reagujete na opravdanu kritiku kao nezrela derišta glupim sarkazmima i hiperbolama?

Neodoljivo podsećate na iracionalne zaluđenike koji na svaku vest ili čak spomen udela čovečanstva u uticaju na pojačano globalno zagrevanje reaguju baš tako, glupim sarkazmom, kao da ne žive na ovoj planeti ili u ovoj galaksiji i ne primećuju iz godine u godinu sve češće, duže i smrtonosnije šumske požare zbog toplijih i sušnijih uslova, rekordne temperature koje uzrokuju masovne smrtne slučajeve i zdravstvene krize, reke i rezervoare vode koji presušuju zbog vrućine, promene perioda rasta i propadanje useva usled suša, poplave, krivljenje puteva, železničkih pruga i aerodromskih pista zbog ekstremnih vrućina, sve češće poplave izazvane plimom, olujni udari koji raseljavaju ljude, proširenje spektra bolesti koje prenose komarci zbog toplije klime, klimatske katastrofe koje koštaju bilione godišnje, porast nivoa mora koji primorava ljude na migraciju, što dovodi do graničnih kriza, političke nestabilnosti i sukoba zbog resursa... Kumulativno preko 15 miliona smrtnih slučajeva više nego što je očekivano, od direktnih posledica porasta temperature globalno.

Reakcije na sve to? - "NAUČNICI REKLI DA ĆE IZGINEMO U VATRU I VODU, PANIČITE LJUDI!"

Ili, u tvom slučaju - "BOLEST, GLAD, KUGA, LOBOTOMIJA, REKLI AUTODESTRUKTIVCI DA UŽIVANJE NE VALJA, SAMO PATNJA JE OK, PAROLA JE ŠTO GORE - TO BOLJE!"

Nema nikakve razlike.

Ovo ste vi, svi:
Pogledajte prilog 1767140

Ne za 10, 20 ili 50 godina. Danas.

Koja je poenta? Nije poenta da ne treba da uživaš. Uživaj ako ti je dato, imaš uslova i živiš lagodno. Ali ti, kao i mnogi, mnogi drugi, niste jedini na svetu, a niste ni većina. U tome je poenta. I vaš lični primer iole pristojnog života ne anulira ogroman broj primera ljudi s daleko manje lagodnim životnim uslovima koji s punim pravom nešto pokušavaju da preduzmu kao i oni koji lagodnije od njih žive i ipak im pružaju podršku u tome, za bolju budućnost i uslove života i za sebe i za njihove i za tvoje potomke.

Tvoji stavovi nisu moji, ali ih prihvatam kao postojeće. Ono čega se plašim je fanatizam koji te je zahvatio.

Definisi "prodaja kosova"?????

Nisi u Srbiji, daleko si od Srbije. Nema sta da trazis ovde osim sto siris mrznju i netrpeljivost. Nisi u toku sa stanjem u drzavi i sta se prica i drsava na ulici.
Mozda sam daleko ali su me slali bas na Kosovo. Karaula Sasare na granici sa Makedonijom, dok je tvoj Aca birao plocice za novi stan.

Elem
Briselsji, Vasingtonski, Ohridski sporazumi
Gazivode
EPS
Tablice
Pozivni broj
Siptarska pokicija zamenila Srbe u Srpskim sredinama
Albanski gradonacelnici na severu
SNS poslanici polazu zakletvu na Kosovskom ustavu
Clanstvo Kosova u MOK, FIDA, UEFA
Broj Srba na severu smanjen za bar 10%
Zida autoput za Siptare koji je Srbiji nepotreban
Dao licnu saglasnost da Izrael prizna Kosovo
Ukinuo sve srpske institucije na Kosovu....

Sta bi tek bilo da, po tvome, ne brani Kosovo?

Mi Crnogorci najvolimo kad je sve u krugu Dvojke. Zato ne damo Dvojku !!! :nono3:

Oni što vole pivo kažu "Hej, znaš koliko je piva moglo da se popije za te pare ? I da nam bude do jajajaja !"

Ljudima sa sela, dimenzije Beograda nikako ne idu u vugla ... :roll:

To je 16 mlrd plata graditeljima, proizvođačima građevinskog materijala, nameštaja, sportskih rekvizita, auto industrije ... Ima para, raduj se narode ! Mi paćenici ćemo da patimo !
Vi Crnogorci.... Sto "vi Crnogorci" hocete da se bavite kulturom i sportom u Srbiji, stranoj drzavi, a ne u Crnoj Gori?
Pominjes selo? Pa Beigrad 3 puta vise stanovnika nego Crna Gora. Koliko ti tek to nezamislivo zvuci?

Nego....16 milijardi za nepotrebni stadiin i nepotrebno sajmiste obzirom da vec imamo jedno veliko?
16 milijardi za idiotizme a jug Srbije nema vodu? Vatrigasci nemaju cime da gase sela koja gore????

Da li si ti cist?

Mozda sam daleko ali su me slali bas na Kosovo. Karaula Sasare na granici sa Makedonijom, dok je tvoj Aca birao plocice za novi stan.

Elem
Gazivode
EPS
Tablice
Pozivni broj

Sta bi tek bilo da, po tvome, ne brani Kosovo?
1999 godine , kosovo je okupirano NATO trupama. Od tog trenutka Srbija nema apsolutno nikakve poluge uticaja na desavanja u pokrajini!

1999 godine , kosovo je okupirano NATO trupama. Od tog trenutka Srbija nema apsolutno nikakve poluge uticaja na desavanja u pokrajini!
1999 mene je tvoj Aca (bio tada ministar u vladi koja je potpisala kapitulaciju) poslao na Kosovo dok je on licno birao plocice za svoj novi stan.... a da te podsetim na njegov ucinak na Kosovu:

Gazivode
EPS
Tablice
Pozivni broj

1999 mene je tvoj Aca (bio tada ministar u vladi koja je potpisala kapitulaciju) poslao na Kosovo dok je on licno birao plocice za svoj novi stan.... a da te podsetim na njegov ucinak na Kosovu:

Gazivode
EPS
Tablice
Pozivni broj
Koje institucije su na kosovu bile iznad NATO okupacionih snaga? Sta lupetas? Kosovske institucije na kosovu su nile paralelne institucije koje su mahom delovale iz sredisnje Srbije sa nikakvim autoritetom i pravnom vrednoscu odluka. Bez fizickog prisustva nase vojske i policije , ne postoje nikakve institucije niti bilo kakav uticaj na desavanja dole.

Koje institucije su na kosovu bile iznad NATO okupacionih snaga? Sta lupetas? Kosovske institucije na kosovu su nile paralelne institucije koje su mahom delovale iz sredisnje Srbije sa nikakvim autoritetom i pravnom vrednoscu odluka. Bez fizickog prisustva nase vojske i policije , ne postoje nikakve institucije niti bilo kakav uticaj na desavanja dole.
Mladjo.... nije ti ovo odbor SNS pa da spinujes i trolujes kako su te dresirali u stranci.

Imas (delimican) spisak Vuciceve prodaje Kosova?
Hajde blago meni stavku po stavku.... kreni od Ohridskog sporazuma pa da zavrsimo sa (mislim) UEFA. A usput se osvrni i na to KO je bio ministar u vladi kada se vojska povukla sa Kosova. I policija. Posle smo bar imali Srpsje policajce u Srpskim sredinama dok ih ovaj tvoj nije najurio i zamenio Siptarskim.

Ako imas ono sto vecina muskaraca ima medju nogama?
Da citiram jednu filmsku repliku....da, na tebe se odnosi:
"Jesi li nindza ili m.ndza"

Mladjo.... nije ti ovo odbor SNS pa da spinujes i trolujes kako su te dresirali u stranci.

Imas (delimican) spisak Vuciceve prodaje Kosova?
Hajde blago meni stavku po stavku.... kreni od Ohridskog sporazuma pa da zavrsimo sa (mislim) UEFA. A usput se osvrni i na to KO je bio ministar u vladi kada se vojska povukla sa Kosova. I policija. Posle smo bar imali Srpsje policajce u Srpskim sredinama dok ih ovaj tvoj nije najurio i zamenio Siptarskim.

Ako imas ono sto vecina muskaraca ima medju nogama?
Da citiram jednu filmsku repliku....da, na tebe se odnosi:
"Jesi li nindza ili m.ndza"
Gazivode
EPS
Tablice
Pozivni broj

Back