E, ajde da pljujemo sve što u Srbiji ima

Pa, ne nego je ona programirana ako ne das glas vucicu onda si djilas marinika i ta ekipa.

Tim ljudima je jako tesko dokazati da cak i neutralan stav njima znaci da radis protiv drzave i vlasti.

Na pitanje za kog glasam reko ne idem na glasanje ne zanimaju me, postao sam zuti djilas i glupander koji ne ceni sta je vucic sagradio i uradio.

Sve ok, ja da smanjim tenzije kazem tetki ma svaka njemu cast i treba da gradi opet salva uvreda zasto sam onda protiv njega.

Brat probao da ublazi isto retoriku i da objasni zeni da postoje ljudi koje ne zanima ni politika ni glasanje svejedno im je, razgovor se zavrsio tako sto je brat izasao iz kuce da bi se sve smirilo.

Opasno ispiranje mozga
Ko zna šta oni sipaju u sendviće...

Expo je 3 puta skuplji trenutno nego Japanski ili Saudijske Arabije, najplodnije drzavno zemljiste je transformisano u privatno, sto je i cilj, izlozba ze biti mesec dana, treba misliti i o danima posle..... dakle vise milijardi ostecena drzava Srbija.
BW je jedinstven slucaj u svetu da je srce glavnog grada jedne drzave, na ekluzivnoj lokaciji, oduzeto i datno na koriscenje opet u privatne ruke za gradnju privatne imovine, nista od javnog interesa - za vise milijardi ostecena drzava Srbija.
Novi tramvaji su nekoliko puta skuplji, neprilagodjeni i turski ali opet....koga briga, ostecena drzava Srbija.

Trenutno gledamo okupaciju drzave i privatne uspehe nam neko predstavlja kao nacionalne.
Ma super je expo, odlican....sve sumnjive pare od droge vracene u legalne tokove i oprane. Ekstra nam je.

Struja skuplja od 1 sept ako nekoga zanima.

Hajde da brojimo koliko je parkova zabetonirao SNS po BG, ili koliko imamo novih kruznoh tokova, bas kad su utvrdili da kruzni tokovi usporavaju saobracaj i da vecina vozaca ne zna da vozi po kruznim tokovima i da se kruzno tok koristi kao saobracajnica samo kod malo prometnih razudjenih raskrsnica, dok je neuoptrebljiv kod zagusenja i kruznih tokova sa 2 trake...po novom saobracajnom pravilu..

Ej nagrada kolikko imamo kruznih tokova 6 avg 2025 u 22h, , ne vazi se u 23h...bice jedan vise...

tako da ogadimo sebi i Expo, i BW, i nove mostove i tramvaje, tako da ni u čemu ne uživamo. Rekli autodestruktivci da to ne valja, uživati. Samo patnja je ok. Parola je "što gore - to bolje !"

Ha ?! 🤗

Дробљак се 'простро' 200 милиона евра више ... а на тебе немисле....ето шта је 'лабуђа песма'

Da li mozes da odgovoris
- Na koji nacin povratiti 16 mijardi ulozenihnu EXPO
- kome treba stadion u vukojebini?
Neka neka, kad srpska reprezentacija sa Piksetom na čelu pobedi u finalu svetskog prvenstva koje će biti održano u Beogradu (na inicijativu predsednika naravno), biće ti krivo što si mrzeo stadion, predsednika i njegovu porodicu.

ja ovde nisam došao da se svadjam niti da pravim neke spiskove kao @AleksaJ npr. a nije jedini

forum mi jako zgodan da napucam bonus tajming na jednoj sigrici tako što pustim da odpiče reklame jer se za svaku dobije bonus

a šta je bilo pitanje?

Ти овде долазиш да тако запишан и сенкрупашан запишашаваш и засенкрупаваш већ запишане и засенкрупане

да би те видели и сетили се 'на дан безбедности ' ... сва булумента од 1 000 000 'чистих'

Од таквих као ти и тих на списковима нема горих ... зато јесте као је од '80их

Ти овде долазиш да тако запишан и сенкрупашан запишашаваш и засенкрупаваш већ запишане и засенкрупане

да би те видели и сетили се 'на дан безбедности ' ... сва булумента од 1 000 000 'чистих'

Од таквих као ти и тих на списковима нема горих ... зато јесте као је од '80их
Ovaj je gori.
Bio funkcioner u opstini za vreme Slobe pa dobio nogubu duoe od komsija a sada ga cak ni SNS nece

Aham.... zvucni top.... milioni se slazu sa tobom.... jeeeeejjjjj.......podrzavate ubice kojima je mesto u zatvoru.
Koliko blokadera je uspelo da obnovi ili nastavi godinu na fakultetu? Nula!
Vama fakultet i ne treba.
Vame je "fakultet" slepa poskusnost. A diplome ionako kupujete.
Bitno vam je da pridare Kisivo, Jadar, Reoubkiju Srpsku (inomad ste uvelinsankcije, RSK....
Svaka prodaja i izdaja vem je ok dok je sendvica i dve crvene.

Polusvet ste nedostojan i pljuvanja

Back