Dzudo

• Začetnik teme Začetnik teme mas
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Pozdrav,
trenirao sam dzudo u Zandarmeriji oko 7-8 meseci, sada sam se preselio na Miljakovac, ima li u blizini klubova koji rade sa starijim pocetnicima (25god). Interesuje me rekreativno bavljenje dzudoom

Pocetnik sam u dzudou (iako sam trenirao kao klinac) pa sam u potrazi za kimonom. Visine sam oko 189cm, tako da bi mi 190 odgovarao, ali posto zivim u malom gradu nemam gde da nadjem. Gledao sam online, ali su cene enormne, preko 10000 (sto mozda nije mnogo, ali za pocetnika jeste). Drug je nabavio za 4000, cvrst, tezak, grub u BG-u ali izgleda da tamo vise nema.

Jel zna neko gde bih u BG-u mogao da nadjem jeftin a solidan kimono za pocetak? Bio bih zahvalan na odgovorima. ;) Hvala unapred! :ok:

Pocetnik sam u dzudou (iako sam trenirao kao klinac) pa sam u potrazi za kimonom. Visine sam oko 189cm, tako da bi mi 190 odgovarao, ali posto zivim u malom gradu nemam gde da nadjem. Gledao sam online, ali su cene enormne, preko 10000 (sto mozda nije mnogo, ali za pocetnika jeste). Drug je nabavio za 4000, cvrst, tezak, grub u BG-u ali izgleda da tamo vise nema.

Jel zna neko gde bih u BG-u mogao da nadjem jeftin a solidan kimono za pocetak? Bio bih zahvalan na odgovorima. ;) Hvala unapred! :ok:

Probaj ovde ... http://www.judokan.co.rs/judodanhro.htm

Pozdrav svim ljubiteljima dzudoa, ranije sam bio registrovan kao atman, zaboravio sam sifru, pa me evo [pod novim nikom.
Pisao sam vec u ovoj temi, radim u JK PARTIZAN, sudija sam u dzudou, i trener mladjim kategorijama.
Sto se tice kimona, mogu se nabaviti preko naseg kluba dosta povoljno. Inace JK PARTIZAN ima treninge na tri lokacije-stadion Partizana(prva ekipa), Bezaninska Kosa(mladje kategorije), i Senjak.
Tu sam za sva pitanja u vezi ovog sporta...

Џудо јесте по мени најбољи од борилачких спортова, нешто сам мало тренирао као клинац у Партизану док је још био у хали спортова на НБГ. (можда је још увек тамо? )
Обожавао сам ''чишћење'' и рад у партеру.
Сваком бих га препоручио.

Demister, pretpostavljam da je u pitanju Steva, koji je iz Bora a clan je Partizana. To je izuzetan borac, i u odlicnoj je formi, drago mi je sto trenirate trenutno zajedno, to je na obostranu koprist.
Partizan ne drzi treninge u Hali Sportova vec na Bezaninskoj Kosi, Senjaku, i Hali Pinki, i naravno na partizanovom stadionu.

Vidim niko nije spominjao JK Dinamo (Pancevo), a mislim da ima par dobrih boraca, trenirao sam dzudo kratko, ali sam odusevljen sportom, posto planiram da upisem VA, tamo cu nastaviti da treniram dzudo, treneri su mi bili Ljuba Stanisic i Slavko Stanisic, Slavko je neverovatan covek, sto bi rekao onaj iz filma mrtav-ladan "Ljudina je skoro nisam sreo takvog" :D :D :D

Back