Џингис-кан

А ја не знам где ти живиш па виђаш зеленооке Цигане, ја у животу не видех таквог?

А и ако имају зелене очи, на томе могу да захвале нама.:lol:

Знаш, имаш ти и плавооких црнаца, па албино, итд. по твојој логици онда и њих можемо назвати аријевцима. :roll:

У Панчеву.

Аријевци ти изгледају овако:

shahruhk-aryan2.jpg

а оно што су у Европи провалили да су Аријевци били нордијци, то је сасвим друга прича. Аријевац значи племенит и та реч постоји само на територији Ирана и Индије где су овакви људи.

240px-Indoarische_Sprachen_Gruppen.png

Ово је географски распоред индо-аријевских језика у Индији, а Роми и лингвистички и фенотипски спадају ту. Значи, језик им је од свих светских језика најсроднији овима на мапи, а и они физички највише личе на народ који је на мапи.

То да Цигани треба да захвале "нама" на зеленим очима је глупост. Не знам како ти изгледаш, имаш ли зелене или плаве очи? Ја имам смеђе и огромна већина Срба има смеђе, а то преношење гена не иде баш тако лако. Не може један белац да се упари са црнцем и да деца имају његове рецесивне карактеристике. То је рецесивно преношење, не иде то баш тако.

Тврдња да светлооких Цигана има колико и светлооких Срба је глупост коју можеш чути само од усташе кад покушава да те увреди ниским ударцима.

Даље, ако Србин има плаву косу не мора бити нордијац, може бити и динарац и балтид,... Ја сам на пример чист нордијац и плава коса није само њихова карактеристика.

А где сам ја то рекао? Споменуо сам чисто-плавооке Србе, а све светле нијансе код Цигана. Значи, оно, нордијски плаве очи.

То за увреде од усташа, на то могу само да се пецају они Срби и Хрвати који су пали на нордијске расне приче какве форсира нпр. форум Скади, па се међу собом такмиче ко ће да прикупи више слика нордијских и балтичких Срба/Хрвата, а ко ће кога више да заебе постављањем слика циганоидних Срба/Хрвата.

Наравно да не мора плава коса да буде повезана са нордијцима и нордоидима. Тај светлији динарски тип (норички ако се не варам) постоји нпр. на примерима глумца Богдана Диклића и Војислава Шешеља. Али код плавих аплинаца и динараца ћеш приметити да је оно што код њих називамо "плавим" доста тамније од плаве косе Швеђана или Норвежана. На пример, за Пиксија се често говори да је плав, а он је светло смеђ.

И на крају Иранци нису Цигани. Баш бих волео да знам шта би ти се десило када би градоначелнику Техерана рекао да је плавооки Циганин.

Прошао бих као да ти неком Хрвату у лице кажеш да је покатоличени Србин. :lol:

Ја нисам рекао да су Цигани, већ да Цигани припадају том делу индо-аријевске гране и да су им најсроднији. Није ни Коштуница Румун, али да га ставе у групу Румуна, па у групу Литванаца, па у групу Арапа, па у групу Иранаца, међу Румуне би се највише уклопио.

Да Ахмадинежадовог рођеног брата видиш на улици, гарант би помислио да је Циганин. Мада може да буде и Србин, има и црнпурастих Срба доста.

Potpuno se slazem za menjam.se.

Samo je vrovatno da praarijevci su ipak vise licile na Irance nego na severnoindiske narode.

Ali zbog klime su pocrneli.

Verovali ili ne, Cigani u severnoj evropi imaju puntu ko Srbi a nisu toliko crni ko nasi.

Klima ima jedan uticaj na ljudski izgled kroz vekove.

Poslednja izmena:

Samo je vrovatno da praarijevci su ipak vise licile na Irance nego na severnoindiske narode.

Verovali ili ne, Cigani u severnoj evropi imaju puntu ko Srbi a nisu toliko crni ko nasi.

Izmesali se, zato nisu crni. Ako verujes u evoluciju 1000 godina je malo da covek promeni boju koze za to vreme, a Romi nisu duze od 1000 godina u Evropi.

Klima utice na coveka kroz dane. Moj burazer je bio u Mongoliji 10 godina i ima njihove oci, skroz iskosene. Vetar i pesak.

У Панчеву.

То да Цигани треба да захвале "нама" на зеленим очима је глупост. Не знам како ти изгледаш, имаш ли зелене или плаве очи? Ја имам смеђе и огромна већина Срба има смеђе, а то преношење гена не иде баш тако лако. Не може један белац да се упари са црнцем и да деца имају његове рецесивне карактеристике. То је рецесивно преношење, не иде то баш тако.

А где сам ја то рекао? Споменуо сам чисто-плавооке Србе, а све светле нијансе код Цигана. Значи, оно, нордијски плаве очи.

То за увреде од усташа, на то могу само да се пецају они Срби и Хрвати који су пали на нордијске расне приче какве форсира нпр. форум Скади, па се међу собом такмиче ко ће да прикупи више слика нордијских и балтичких Срба/Хрвата, а ко ће кога више да заебе постављањем слика циганоидних Срба/Хрвата.

Наравно да не мора плава коса да буде повезана са нордијцима и нордоидима. Тај светлији динарски тип (норички ако се не варам) постоји нпр. на примерима глумца Богдана Диклића и Војислава Шешеља. Али код плавих аплинаца и динараца ћеш приметити да је оно што код њих називамо "плавим" доста тамније од плаве косе Швеђана или Норвежана. На пример, за Пиксија се често говори да је плав, а он је светло смеђ.

Прошао бих као да ти неком Хрвату у лице кажеш да је покатоличени Србин. :lol:

Ја нисам рекао да су Цигани, већ да Цигани припадају том делу индо-аријевске гране и да су им најсроднији. Није ни Коштуница Румун, али да га ставе у групу Румуна, па у групу Литванаца, па у групу Арапа, па у групу Иранаца, међу Румуне би се највише уклопио.

Да Ахмадинежадовог рођеног брата видиш на улици, гарант би помислио да је Циганин. Мада може да буде и Србин, има и црнпурастих Срба доста.

Дај молим те, имаш ти и црнаца са плавим очима, као што имаш и Цигана, међутим ствар је у томе да су те очи такве какве јесу захваљујући Европљанима. Циганчице у знају да воде понекад плавкасто дете за руку, али то не мора нужно да значи да их је правио Циганин.

Познати ми је који су гени рецесивни, али ако су рецесивни, не значи да потпуно нестају мешањем са доминантнијим генима, некада чак и преовладају, па може да се деси да мулат има више белих карактеристика него црних.

На пример:

600full-wentworth-miller.jpg
vanessa_williams.jpg

Цигани са зеленим очима, као и црнци са истим, су те очи добили захваљујући Европљанима.

Све би то било океј да су Срби као Швеђани. Међутим, и код Срба се светле очи ретке. Испада да они малобројни светли Срби стотинама година нису имали шта паметније да раде, него су се из генерације у генерацију мешали са Циганима.

@Константин: Имаш и пример америчких црнаца који су светлији од њихових земљака из Либерије и осталих делова Африке. А прошло је око 300 година како су напустили жарки климатски појас.

jel vi mene zezate ,sad ispadne ovi koji imaju svetle oci(plave ,zelene) ispadne da su se mesali sa ciganima ,i sta vec ne ,a ovi crnomanjasti ispadose pravi srbi ...WTF:eek:

На форуму људи пишу и пишу, а то што пишу не мора да има никакве везе са мозгом, док не вређа другог сматра се ''супротним мишљењем''.

PS.

Пошто му ја дођем ''Швеђанин'' мораћу да почнем да истражујем своје аријевско(читај Циганско) порекло.:mrgreen:

На форуму људи пишу и пишу, а то што пишу не мора да има никакве везе са мозгом, док не вређа другог сматра се ''супротним мишљењем''.

PS.

Пошто му ја дођем ''Швеђанин'' мораћу да почнем да истражујем своје аријевско(читај Циганско) порекло.:mrgreen:

Jedini koji pise gluposti to si ti.

Uz duzno postovanje. To je kao kad neko se javlja za temu kosovske bitke a samo zna miteve o tome.

Pa porodici po majke su zvali Svabe zato sto poticu od nekog Nemca i sto su prilicno plavi. Ali opet moja majka nije plava ko svedjanka, iako se retko moze naci Srpskinja koja vise izgleda nordis od nje.

Ja sam prilicno crn posebno letos, brzo pocrnim.

A arijevci nemaju veze za plavom kosom i plavim ocima, to su ti narod iz Centralne Azije koji je osvojio Indiju.

Poslednja izmena:
Jedini koji pise gluposti to si ti.

Uz duzno postovanje. To je kao kad neko se javlja za temu kosovske bitke a samo zna miteve o tome.

Pa porodici po majke su zvali Svabe zato sto poticu od nekog Nemca i sto su prilicno plavi. Ali opet moja majka nije plava ko svedjanka, iako se retko moze naci Srpskinja koja vise izgleda nordis od nje.

Ja sam prilicno crn posebno letos, brzo pocrnim.

A arijevci nemaju veze za plavom kosom i plavim ocima, to su ti narod iz Centralne Azije koji je osvojio Indiju.

ja sam tamno smedj ,sa svetlo zelenim ocima ,i svetliji tenom . . .hebe mi se sta sam ,samo da nisam turcin ....:mrgreen:

PS.

i ja sam vise svetao ,nego crn . . . :) imam svetle oci , a nisam cigan ,zamisli cuda :mrgreen::mrgreen:

jel vi mene zezate ,sad ispadne ovi koji imaju svetle oci(plave ,zelene) ispadne da su se mesali sa ciganima ,i sta vec ne ,a ovi crnomanjasti ispadose pravi srbi ...WTF:eek:

Ма не бре... ко је то рекао? :confused:

Ја само кажем да ако међу Циганима има светлих само захваљујући Србима, онда они наши мањински сународници плаве косе и плавих очију 300 година нису радили ништа друго, него само ебавали по махалама.

Ма не бре... ко је то рекао? :confused:

Ја само кажем да ако међу Циганима има светлих само захваљујући Србима, онда они наши мањински сународници плаве косе и плавих очију 300 година нису радили ништа друго, него само ебавали по махалама.

nisam obratio paznju ...:ok:

Све би то било океј да су Срби као Швеђани. Међутим, и код Срба се светле очи ретке. Испада да они малобројни светли Срби стотинама година нису имали шта паметније да раде, него су се из генерације у генерацију мешали са Циганима.

@Константин: Имаш и пример америчких црнаца који су светлији од њихових земљака из Либерије и осталих делова Африке. А прошло је око 300 година како су напустили жарки климатски појас.

Малобројни светли Срби?

Ти га баш преера, онако жестоко.

Ајде да узмемо пример наше фудбалске репрезентације. Ево нека буде боја очију, јер сви имају смеђу косу сем Красића који је плав, интересантно из истог смо места и ја сам исто плав.

Стојковић - смеђе
Исаиловић - смеђе
Ђуричић - плаве
Рукавина - смеђе
Видић - плаве
Ивановић - плаве
Луковић - шарене(у различитим условима боја је другачија)
Коларов - смеђе
Обрадовић - смеђе
Суботић - плаве
Качар - смеђе
Станковић - смеђе
Милијаш - смеђе
Јовановић - плаве
Красић - плаве
Тошић - зелене
Кузмановић - смеђе
Нинковић - плаве
Петровић - смеђе
Лазовић - смеђе
Пантелић - смеђе
Жигић - шарене
Мрђа - зелене

Дакле, од 23 играча, 12 има смеђе очи, 7 има плаве очи, 2 зелене и 2 шарене. Значи да ипак нису светле очи тако малобројне као што тврдиш.

Малобројни светли Срби?

Ти га баш преера, онако жестоко.

Ајде да узмемо пример наше фудбалске репрезентације. Ево нека буде боја очију, јер сви имају смеђу косу сем Красића који је плав, интересантно из истог смо места и ја сам исто плав.

Стојковић - смеђе
Исаиловић - смеђе
Ђуричић - плаве
Рукавина - смеђе
Видић - плаве
Ивановић - плаве
Луковић - шарене(у различитим условима боја је другачија)
Коларов - смеђе
Обрадовић - смеђе
Суботић - плаве
Качар - смеђе
Станковић - смеђе
Милијаш - смеђе
Јовановић - плаве
Красић - плаве
Тошић - зелене
Кузмановић - смеђе
Нинковић - плаве
Петровић - смеђе
Лазовић - смеђе
Пантелић - смеђе
Жигић - шарене
Мрђа - зелене

Дакле, од 23 играча, 12 има смеђе очи, 7 има плаве очи, 2 зелене и 2 шарене. Значи да ипак нису светле очи тако малобројне као што тврдиш.

Pa bas cela nasa representacija osim Krasica koji se farba ima crnu kosu.

Crna kosa ko gavran.

Poslednja izmena:

Back