ljuta_mamba
Iskusan
- Poruka
- 6.762
jel istina da su bili teski koljaci,tj,ubijali sve i svasta pred sobom
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To je priča kao ono sa Hrvatima i kravatom. Verovatno nije tačno, al' dobra je priča.Може а и не мора бит'. Исто је тако била активна прича да су јели сирово месо, па када су лепо честити историчари доказали да нема апсолутно никаквих доказа који иду у прилог томе - нико ти ни не спомиње више. Заправо, мало су загрејавали месо и стављали коњу на тело, како би лакше поднео константне болове.
To je priča kao ono sa Hrvatima i kravatom. Verovatno nije tačno, al' dobra je priča.
odakle su po vama japanci dosli na ostrvo???
jesu li se svi,ceo narod iselili tamo,onako,dzumle
INDOEVROPLJANI!!!
Tebi se cini da je to svejedno, ali tvoji Germani i u terminologiji isticu svoju superiornost u odnosu na druge evropske narode!

Хитлер и остала покојна компанија која нема везе са науком?jel istina da su bili teski koljaci,tj,ubijali sve i svasta pred sobom
Аман, човече...
Јапанци и Кинези су народи две разнородне етничке и језичке групе и сродни су само по томе што припадају жутој раси и користе скуп сличних идеограма.
Аман, човече...
Јапанци и Кинези су народи две разнородне етничке и језичке групе и сродни су само по томе што припадају жутој раси и користе скуп сличних идеограма. Сродни су као Немци и Турци, јер су и једни и други белци који пишу латиницом.
А што "његови Германи", зашто си безобразан?
Већ сам рекао горе, на немачком језику је званичан термин Indogermanische, а тај термин се користио и у другим језицима, пре него што је промењено са "Индоевропљани".
И тиме се не мисли да су то Германи, него оно што сам написао раније.
Ко истиче своју супериорност у односу на друге европске народе?Хитлер и остала покојна компанија која нема везе са науком?

Nikad mi nije bilo jasno to što kažu - "ŽUTOJ RASI", kad uopšte nisu žuti. Bijeli su ito kao i mi.
Pa čo'ek studira u Beču, zato sam mu napisao "tvoji Germani", inače Kočo i ja se super slažemo i nisam imao ni trunku namjere da ga uvrijedim, a nije mi jasno zašto mu ti glumiš advokata!
Germani su mnogo manja skupina od Slovena, zašto se se ne zove Indo-slovenski narodi, odnosno jezici! I istina je da se ranije i u nekim drugim jezicima koristio njemački termin Indogermanische koji su njemačko-austrijski naučnici izmislili, a tu je i njihov naziv arijevski narodi ili jezici!![]()
A i Nemci odavno ne furaju onu foru o Arijevcima (jedini evropski Arijevci su Cigani), dok pola foruma ovde tupi nesto o istorickim teorijama koji trebaju dokazati superiornost srpskog naroda.
Odakle tebi da su Romi (Cigani) Arijevci, a ostali evropski narodi nisu? Sta su po tebi uopste Arijevci?
Sto se tice jezicke srodnosti, u Indiji i Pakistanu imas jezike koji su srodni evropskim jezicima (Hindu, Urdu i jos par manjih) a imas i jezike koji nemaju veze sa njima!
Sto se tice porekla Roma imas vise teorija, jedna od njih je da su oni bili pripadnici najnize kaste u Indiji a ima i teorija da su oni bili van kasti! Ima i teorija da Romi (odnosno vecina njih) uopste nisu iz Indije vec sa bliskog i srednjeg istoka (Egipat,Palestina,Persija...)
I ponovo, svi evropski narodi (osim par izuzetaka) pripadaju indoevropskim narodima, odnosno jezicima! Sta ste zapeli za Island, a ne spominjete npr. Kanarska ostrva na kojima takodje zive Indoevropljani?
A i Nemci odavno ne furaju onu foru o Arijevcima (jedini evropski Arijevci su Cigani), dok pola foruma ovde tupi nesto o istorickim teorijama koji trebaju dokazati superiornost srpskog naroda.
Шта све нећу чути!
И да, многи ме критикују када тврдим да је Темуџин био ''бео'' али нико да каже нешто конкретно и да то оповргне.
Romi su definitivno iz Indije sa teritorije današnje indijske pokrajine Pendžap i od tamo su se od 5-7v raselili prema Evropi i Bliskom istoku.
Njihov jezik je skoro identičan sa onim koji se i danas govori u Pendžapu.
Ako je neko bio u indiji onda će potvrditi, da su tamo a posebno u Pandžapu tipični Romi.
Razlog za masovno seljenje- bježanje je bio napad Mongola a kasnije i Huna.
Danas u Evropi živi oko 12 miliona Cigana (Rom je novijeg datuma ) a na svijetu oko 20 miliona.
Njihovu kulturu je očuvalo to, što se samoizoluju i skoro ih nije moguće asimilirati.
To je taj prirodni nagon za samoočuvanje.
Huni su 3 vek pre nove ere a Mongoli tek 1000 godina kasnije.
Ups zezno sam se.
3 vek.
Naravno da se to ne cuje na forumu stormfront ali to je istina.
Arijevski termin ne postoji na podrucuju evrope nego na teretoriji Indije i Persije.
Koliko mi je poznato u pitanju su 4. i 5. vek![]()
Да, али упореди ''циганске аријевце'' са ''преосталим'' аријевцима Индије и Персије. Нешто се ту не слаже, зар не?
Pa da mogu i ja da radim video za slikama 1 od 1000 Cigana koji su plavi.
Osim toga mi je smesno kako su samo deca u video. A svako zna da se pocrni za godinama.
Pogledaj Sabana Saulica, retko mozes videti coveka koji ima takav svetli ten u Srbiji.
ево ти линк где можеш наћи доста слика одраслих.