Џингис-кан

Не можеш да направиш такав видео, зато што Циганин не може бити светлоок и светлокос, никада. Може, ако има доста гена ''са стране'', али његови гени природно не могу да дају светле очи или косу, не могу, као што не могу ни гени банту црнца.

А кад смо већ код Шабана Шаулића, откуд знаш да је он Циганин?

А кад већ не волиш децу, бабарого:) ево ти линк где можеш наћи доста слика одраслих.

http://pastmists.wordpress.com/

http://www.google.at/images?hl=de&q...=UTF-8&source=og&sa=N&tab=wi&biw=1366&bih=516

gledaj belog Cigana.

Skoro sam imao prilike da pricam sa jednim Turcinom , koji je onako smedj i ima mongoloidnu facu onako umereno, jake gradje itd.. I sad ja mu kazem da sam mislio da su Turci onako crni ko arapi na primer i niski, posto najvise vidjam takve . On mi rece da to nisu pravi Turci vec Kurdi ili mesavina nekih naroda sto su usli u njihovu imperiju i rece mi neki naziv za te , a kaze mi smo deo mongolskih hordi jos pre Dzingis kana koji su se naselili tu gde su sad , tako da su pravi Turci onako kao on i da nisu crne koze vec belo-zuckaste ... Pa sad sta mislite o tome ?

Шта све нећу чути!

И да, многи ме критикују када тврдим да је Темуџин био ''бео'' али нико да каже нешто конкретно и да то оповргне.

Џингис-кан (Темуџин) јесте био бео, али је имао косе очи, спљоштен нос и лонац-фризуру. ;)

Не можеш да направиш такав видео, зато што Циганин не може бити светлоок и светлокос, никада. Може, ако има доста гена ''са стране'', али његови гени природно не могу да дају светле очи или косу, не могу, као што не могу ни гени банту црнца.

А кад смо већ код Шабана Шаулића, откуд знаш да је он Циганин?

А кад већ не волиш децу, бабарого:) ево ти линк где можеш наћи доста слика одраслих.

http://pastmists.wordpress.com/

Не знам где ти живиш, али ја сам видео више Цигана са зеленим очима него Срба. Не знам да ли зелене очи рачунаш у светле, или само плаве очи.

А светлооких и светлокосих Цигана има колико хоћеш, нарочито код деце. Али деца се не рачунају, јер им коса временом потамни.

Само то није она права, "жута" коса, него више смеђкаста, са одсјајем боје прљавог злата. Али опет ми такве људе зовемо "плавим".

А ако се разумеш у генетику, онда знаш да су ти "светли" гени рецесивни и да треба оба родитеља да их имају да би било теоретски могуће да их има дете.

Светлооких Цигана (рачунајући и зелене и светле зелено-смеђе очи) има отприлике исто толико као и чисто-плавооких Срба, а светлокосих исто колико и Срба-нордијаца. Ретки су у односу на укупан број, али их има.

Poslednja izmena:
Е, баш овакве младе Циганчице, као ова Иранка са ове слике коју имаш у линку:

iranian-girl-_-tribe1.jpg

Само има на том линку и манипулација сликама. На пример, овај човек (Иран):

_iran_baqer_qalibaf.jpg

је приказан као неко са изразито европоидном појавом, а човек заправо изгледа овако:

340x.jpg
iran_53.jpg

и физиономијом се више уклапа у Блиски Исток, Балкан и јужну Италију или Шпанију... или у европске Роме (Аријевце).

Или ова манипулација (Индија):

aishwarya-rai-without-make-up.jpg

Права Европљанка! А иста жена из другог угла:

aishwarya-rai.jpg

Типична Циганка. Ако би неко могао да одглуми Коштану, циганску фаталну лепотицу, то би била она.

Тамерлан (Темуџин) јесте био бео, али је имао косе очи, спљоштен нос и лонац-фризуру. ;)

Не знам где ти живиш, али ја сам видео више Цигана са зеленим очима него Срба. Не знам да ли зелене очи рачунаш у светле, или само плаве очи.

А светлооких и светлокосих Цигана има колико хоћеш, нарочито код деце. Али деца се не рачунају, јер им коса временом потамни.

Само то није она права, "жута" коса, него више смеђкаста, са одсјајем боје прљавог злата. Али опет ми такве људе зовемо "плавим".

А ако се разумеш у генетику, онда знаш да су ти "светли" гени рецесивни и да треба оба родитеља да их имају да би било теоретски могуће да их има дете.

Светлооких Цигана (рачунајући и зелене и светле зелено-смеђе очи) има отприлике исто толико као и чисто-плавооких Срба, а светлокосих исто колико и Срба-нордијаца. Ретки су у односу на укупан број, али их има.

Zezno si se druze. Tamerlan je unuk Temudjina.

Е, баш овакве младе Циганчице, као ова Иранка са ове слике коју имаш у линку:

iranian-girl-_-tribe1.jpg

Само има на том линку и манипулација сликама. На пример, овај човек (Иран):

_iran_baqer_qalibaf.jpg

је приказан као неко са изразито европоидном појавом, а човек заправо изгледа овако:

340x.jpg
iran_53.jpg

и физиономијом се више уклапа у Блиски Исток, Балкан и јужну Италију или Шпанију... или у европске Роме (Аријевце).

Или ова манипулација (Индија):

aishwarya-rai-without-make-up.jpg

Права Европљанка! А иста жена из другог угла:

aishwarya-rai.jpg

Типична Циганка. Ако би неко могао да одглуми Коштану, циганску фаталну лепотицу, то би била она.

E ovaj je bas posteno slago.

Kako da mu jos nesto verujem.

PS. Ja bi drago bio Mitke kod ove dole.

Није слагао, такав је линк, није га он састављао.

Срећа је што има познатих личности, па је могуће претражити и друге слике.

А и није крив. Расисти су заиста добро организовани и имају брдо литературе и сајтова. Ако неко упадне у њихову мрежу информисања, треба му неколико година да дође да уопште у то и сумња.

Није слагао, такав је линк, није га он састављао.

Срећа је што има познатих личности, па је могуће претражити и друге слике.

А и није крив. Расисти су заиста добро организовани и имају брдо литературе и сајтова. Ако неко упадне у њихову мрежу информисања, треба му неколико година да дође да уопште у то и сумња.

Pa to je bilo vec kod dereticnih sledbenika.

Daje mi neki dokaz, onda vidim da nije to tacno i samo ostane da se strasno naljutim.

Nije bio je samo ozenjen za unuku temudjina.

Jedan od naziva koji je nosijo je bio set.

Otvorio sam ranije temu i o njemu:

Tamerlan (1336-1405), bio je tatarski emir (1360 - 1405). U tri pohoda je pobijedio Zlatnu Hordu, osvojio je i potčinio Persiju, Indiju, Mesopotamiju i veliki dio Male Azije. Njegovo carstvo se prostiralo od Moskve do Kineskog zida. Prestonica carstva je bio Samarkand, gdje mu se i grob nalazi.

Ratovao je i sa turskim sultanom Bajazitom, koga je potukao u bici kod Angore (1402. godina). Time je u Otomanskom carstvu došlo do decenijskog građanskog rata između Bajazitovih sinova što je oslabilo Osmanlije i produžilo je za koju deceniju opstanak nekih balkanskih zemalja (Srpska despotovina, Vizantija itd).

Takođe je bio poznat po nazivu Timur-Lenk, što u prevodu znači Timur Slepi .

Tamerlan je bio sin Kublaj–kana i unuk čuvenog Džingis–kana.

Moj izvor nesto drugo tvrdi.

ne of Timur's ancestors who was known by the name "kara-sharnoban" embraced Islam and married the daughter of Chagatai Khan (son of Genghis Khan). Timur was thus referred to as the son-in-law of Chagatai Khan. Various Persian sources use a byname, Tīmūr-e Lang (تیمور لنگ) which translates to "Timur the Lame", as he was lame after sustaining an injury to his foot in battle. During his lifetime his enemies taunted him with this name, much to Timur's discomfort. In the West, he is comamerlmonly known as Tane, which derives from his Persian byname.

Moj izvor nesto drugo tvrdi.

ne of Timur's ancestors who was known by the name "kara-sharnoban" embraced Islam and married the daughter of Chagatai Khan (son of Genghis Khan). Timur was thus referred to as the son-in-law of Chagatai Khan. Various Persian sources use a byname, Tīmūr-e Lang (تیمور لنگ) which translates to "Timur the Lame", as he was lame after sustaining an injury to his foot in battle. During his lifetime his enemies taunted him with this name, much to Timur's discomfort. In the West, he is comamerlmonly known as Tane, which derives from his Persian byname.

Daj mi ceo izvor

Џингис-кан (Темуџин) јесте био бео, али је имао косе очи, спљоштен нос и лонац-фризуру. ;)

To kad si ga ti zadnji put video:) sad je malo procelavio

Dali ste vi ljudi svesni,da kad gledate te slike,gledate nesto sto je nastalo bar 300 god po njihovoj smrti,slobodnom voljom umetnika,a ne fotografioje iz onovremenske dnevne stampe

Sto se tice Iranaca.......Iranci ti nisu reper za poredjenje sa ciganima,ali nikako,ni pod tackom razno,neznam kako si to uopste mogao sebi da dozvolis,jer si ipak nacitan covek i upoznat sa materijom

Indijci i Iranci ko dupe i oko otprilike...i Iranaca ima podosta bele puti i svetlih ociju,i oni su svi i regiona sa severa zemlje,uz kaspijsko more i uz severnu granicu sa Afganistanom

To je velika zemlja,nekada bila ogromna carevina i ima oko 100 miliona ljudi,i nisu svi ljudi istog etnikusa.....ti svetlokosi i svetlooki su druiga neka etnicka grupa u odnosu na Irance,ali su se sa vekovima stopili sa Irancima i oni su njihov nacionalni deo

Iran je vrlo specifican...imas nekoliko jezika....Farsi,Urdu,Pastu i Arapski,koji se govori medj ljudima koji su Arapskog porekla a zive uz granicu sa Irakom...Abadan recimo,ogroman grad,vecinsko Arapsko,samo usce Sat al Araba...likovi crni ko ugalj

Interesantno je da se Iranci i Afganistanci razumeju,mislim da su Pastu i Urdu u pitanju,jezici....

Cigani zelenooki...kod nas,samo ako su ih usput dohvatali Rusi i Srbi...ono,za srecu:)

Salui na stranu,neznam iz kog si grada,ali,u Bgd,nisam vidjao,nikada

To kad si ga ti zadnji put video:) sad je malo procelavio

Dali ste vi ljudi svesni,da kad gledate te slike,gledate nesto sto je nastalo bar 300 god po njihovoj smrti,slobodnom voljom umetnika,a ne fotografioje iz onovremenske dnevne stampe

Sto se tice Iranaca.......Iranci ti nisu reper za poredjenje sa ciganima,ali nikako,ni pod tackom razno,neznam kako si to uopste mogao sebi da dozvolis,jer si ipak nacitan covek i upoznat sa materijom

Indijci i Iranci ko dupe i oko otprilike...i Iranaca ima podosta bele puti i svetlih ociju,i oni su svi i regiona sa severa zemlje,uz kaspijsko more i uz severnu granicu sa Afganistanom

To je velika zemlja,nekada bila ogromna carevina i ima oko 100 miliona ljudi,i nisu svi ljudi istog etnikusa.....ti svetlokosi i svetlooki su druiga neka etnicka grupa u odnosu na Irance,ali su se sa vekovima stopili sa Irancima i oni su njihov nacionalni deo

Iran je vrlo specifican...imas nekoliko jezika....Farsi,Urdu,Pastu i Arapski,koji se govori medj ljudima koji su Arapskog porekla a zive uz granicu sa Irakom...Abadan recimo,ogroman grad,vecinsko Arapsko,samo usce Sat al Araba...likovi crni ko ugalj

Interesantno je da se Iranci i Afganistanci razumeju,mislim da su Pastu i Urdu u pitanju,jezici....

Cigani zelenooki...kod nas,samo ako su ih usput dohvatali Rusi i Srbi...ono,za srecu:)

Salui na stranu,neznam iz kog si grada,ali,u Bgd,nisam vidjao,nikada

Naravno da ima retko plavookatih Cigana i kod nas.

A ovo za Iran nisi tacno u Iranu se ne prica Urdu vec persiski, farski, kurdski, azberbaidschanski i arabski.

Glavnu vecinu u Afghanistanu cine Pastuni koji pricaju jedan srodan jezik za Irancima.

Urdu je Hindi na muslimanski nacin.

To jeste bilo tako, da su praktično od rođenja bili ratnici profesionalci i to im je bila profesija,
ali ipak je nevjerovatno, da jedan narod veličine današnje Crne Gore osvoji pola svijeta.

Turke su totalno pokorili i njihovog sultana Bajazita dali u kavez i kao psa vodili po njegovim mjestima i sprdali se sa njim.
Od Rusije su napravili dar-mar i pokorili je.
Takođe su dobro naoružanu i savremenu vojsku tadašnje Evrope, Ugarsku, Poljsku, Austrijsku, ...... potukli do nogu i iza sebe ostavili pustoš.

Propali su, kad su se počeli svađati između sebe.

Znači, dok su bili jedinstveni, bili su najači
.

kao i srbi :per::)

А ја не знам где ти живиш па виђаш зеленооке Цигане, ја у животу не видех таквог?

А и ако имају зелене очи, на томе могу да захвале нама.:lol:

Знаш, имаш ти и плавооких црнаца, па албино, итд. по твојој логици онда и њих можемо назвати аријевцима. :roll:

Тврдња да светлооких Цигана има колико и светлооких Срба је глупост коју можеш чути само од усташе кад покушава да те увреди ниским ударцима.

Даље, ако Србин има плаву косу не мора бити нордијац, може бити и динарац и балтид,... Ја сам на пример чист нордијац и плава коса није само њихова карактеристика.

И на крају Иранци нису Цигани. Баш бих волео да знам шта би ти се десило када би градоначелнику Техерана рекао да је плавооки Циганин.

Back