- Poruka
- 764
10% azijskih muškaraca su izravni potomci džingisa-kana
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
То им је главна предност. А највећа мана им је то што ти треба неких 15 година да истренираш једног.
Ако је био Монгол 100% није могао да има светле очи.
И није имао зелене већ плаве(ка сивим) и читаво његово племе су звали Bourchikoun(сивооки).
Ево још неких сличица.
![]()
![]()
sta je razlika medju danasnjim mongolima i kinezima...ja je nevidim...isti su
To je bio nacin zivota, pocnu sa nekih 6-7 godina i do dvadesete su potpuno obuceni vojnici. I danas postoji takmicenje mladih jahaca u Mongoliji, mislim da je gornja granica 14 godina.
И данас има светлокосих и светлооких Монгола, таман сам хтео и ја неке слике да ставим, али ме претекоше.
А о изгледу Џингис-Кана мислим да не можемо ништа поуздано да кажемо. Као када би неко тврдио да је Исус имао светло смеђу косу и плаве очи, зато што је тако приказан на иконама.
Не ради се о чистим Монголима, већ о Монголима којима неки предак или више њих нису били Монголи.
Светла коса и очи су искључиво карактеристике беле расе.
Jedan evropski predak ne pravi od jednog Mongola evropejca.
Не ради се о чистим Монголима, већ о Монголима којима неки предак или више њих нису били Монголи.
I sta predlazes, sta je bio Temudjin?
Сматрам да је Темуџин био белац.
Ако је заиста имао црвену косу, плаве очи, бео тен и ако је долазио из племена ''сивооких'' није могао бити Монгол.
Odakle ti te informacije? Nadam se da nije sa mesta tipa "stormfront".
Сматрам да је Темуџин био белац.
Ако је заиста имао црвену косу, плаве очи, бео тен и ако је долазио из племена ''сивооких'' није могао бити Монгол.
Ако је имао црвену косу, није могао никако бити Словен.
А и Монголи и туркијски народи имају белу боју коже. Оно "жутаћи" се развило због Кореанаца, Вијетнамаца и народа са југа Кине.
Што кажу потомци Тамерлана и Џингис-кана, белцима је криво што су од некога пукли на бојном пољу, па их зато проглашавају за белце, да буде да су губили од својих.