gost 186559
Veoma poznat
- Poruka
- 11.627
Ovi mladji forumasi nemaju pojma,Dzevad Prekazi je dao gol za Partizan protiv QPR-a i prosli smo dalje.Meni je to dosta.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hahahahahah!!!! Jel igrao nekad neki Srbin za taj Partizan
Nije to negativno što sam kazala, negativno bi bilo da je taj isti lagao kada je kazao da obožava Beograd
I ja sam nekada mislila da je Kaćuša Jašari divna i Azem Vlasi i Rahman Morina i da ne pobrajam dalje
Zamislim da ja imam neku vilu u nekom elitnom delu Prištine i da kažem da je Priština toliko odvratna da ne mogu da je smislim i to da ti dam intervju iz bazena kraj kuće.
Pored toga što je nezamislivo da neki Srbin ima takvo nešto nezamislivo je da bi ja ostala živa u narednih pola sata kada bi o izgovorila
Ama bre covek nije rekao nista lose o Beogradu!Niti je ono sto je govorio,govorio iz kurtoazije.Govorio je ono sto mu je na srcu,i svaka mu cast na tome...
a kako on zna kakva je trenutna situacija na kosovu ako nije bio deset godina???
i sta je mislio pod onim "naidje neka budala..." gde da naidje??? u BG ili mitorvicu???
i zasto misli da izlaze svoju porodicu riziku???
zar zato sto je albanac ozenjen srpskinjom???
ili zato sto su njegova deca albanci???
znas li koliko ima albanaca ozenjenih spkinjama na kasovu?
dosta, ne znam ni ja broj, ali sigurno na hiljade i zasto svi oni ne idu da zive u BG???
kompleksna je ovo tema. ima puno pitanja na koje treba traziti odgovor. a ti si ipak mlad... ne verujem da je mozes sagledati sa svih strana... mislim an temu
...Preki je legenda
secam se onog njegovog gola sa nekih 40 metara,
a stative i precke su samo drhtale?!
Sumnjam da ce Partizan imati skoro tako dobrog golgetera!!
Glupost ili novinarska patka. Nije on jedini koji je ozenjen Srpkinjom, ja znam tipa i to iz okoline Drenice zena mu je Srpkinja pa ide na Kosovo 3-4 puta godisnje...
Овакве људе баш не треба одбацивати зато што су друге нације и вере, него их придобијати као лојалне грађане државе Србије.
Zebroni,Rahman Morina ne spada u ovu grupu.On je bio lojalan Miloševiću i državi Srbiji.Zato je kod svojih bio "crna ovca",radili mu Šiptari o glavi i pokušavali atentate.To je istina o Rahmanu Morini.Uzgred da napomenem da je Rahman bio Goranac,a ko razume, shvatiće ...
Hahahahahah!!!! Jel igrao nekad neki Srbin za taj Partizan
a zasto vi halide niste sprecili tolika ubistva albanaca na kosovo,palenja, 800.000 proterivanja sa svojih ognjista 99 godina??????Jeste,Ademe,ali on se desio!A zasto vi Albanci,kojih je bilo velika vecina koji su protiv toga bili,to sprecili?
Mogu optuzivati Milosevica da je vrsio etnicko ciscenje Albanaca,ali da je to bilo u pravom smislu reci ti ne bih sada bio ovde sa nama....
Etnicko ciscenje su napravili albanci i to gle heroja,kad se povukla vojska i policija odozdo.
Ti kazes da nije bilo tog 17 marta,sve ostalo bi bili sporadicni slucajevi...pa jel je ubistvo onih 14-15 ljudi koji su obradjivali svoje njive,ubistvo onih decaka u Gorazdevcu,jesu li to sporadicni slucajevi?koliko takvih slucajeva ima?Kako takvi stravicni zlocini uticu na ostale Srbe dole,sta oni da ocekuju?
prekazija bi ubili sami siptari. takav je to narod i razbojnicka politika
kao sto su mnoge svoje pobili, one koji nisu bili za terorizam i kriminal. tesko je dole siptarima normalnim ljudima,
na meti siptarskih terorista i razbojnika su bili svi siptari koji su imali normalan stav prema drzavi srbiji. ubijani su cak za primer, da se drugima utera strah i da cute kad je rec o iredentistima
dakle, bolje je njemu u bgdu, nego posle na sahrani da mu te iste ubice drze govore