Srbija je pozvana u BRICS

spaniard

Zainteresovan član
Poruka
264
Poslednja izmena od moderatora:
Čini se da je Srbija pozvana u BRICS. Osobno mislim da ovo još jednom preokreće vagu u korist Srbije, kao što se dogodilo s Titovom Jugoslavijom ili Francovom Španjolskom tijekom Drugog svjetskog rata. Što misliš?

Ma kakvi BRICS, jesi ti normalan? Pa Srbija u BRICS? To je kao da pitaš šta bi bilo kad bi svinje poletele! Misliš da smo sad neka super sila samo zato što nas pozivaju na tu feštu? Ajde, mani me te fore, čoveče! A ta priča o Titovoj Jugoslaviji i Francovoj Španiji, to su ti fazoni za malu decu. Nema tu nikakve veze, samo blebetaju gluposti da bi zvučali pametno.
 
sacha baron cohen party hard GIF
 
Pojasni ovo korist Srbije sa Titovom Jugoslavijom,pa cu reci sta mislim

Mislim na politiku da budeš sa svima i ni sa kim... Srbija sada ima tu poziciju, zemlja koja ne treba da se udaje ni za koga i da bude neutralna u svojim interesima. Jer svrstavanje na jednu ili drugu stranu potaknut će ih da opet pokušaju destabilizirati Srbiju i to na vrlo jednostavan način. Pod Titovom politikom mislim na državu u povlaštenom položaju koja je bila zainteresirana za dobro, a ne za štetu, kako za jedne tako i za druge sve do 89. godine kada više nije bilo interesantno imati jugoslavensku državu. Posebno me zanima vaše mišljenje jer se slabo razumijem u srpsku politiku.
 

Back
Top