Џевад Галијашевић: "Босна" - Титова мафијашка држава

БелиВук

Domaćin
Poruka
3.861
ТИТО је васкрсао у Сарајеву али ријеч је, о неком другом Титу, најважнијем нарко босу у Европи, који је, захваљујући владајућој странци у БиХ „Народ и Правда“, и њеном шефу, актуелном министру вањских послова Елмедину Конаковићу премрежио и окупирао БиХ.

Мафијашки „супер картел“, у сарадњи са бошњачким елитама и дјелом западних владара у Босни и Херцеговини, направио је царство кокаина?!

Министарство унутрашњих послова муслиманско-хрватске Федерације облачи своју специјалну јединицу донацијом Титовог картела – комуницира са јавности преко wеб странице коју одржава Гордан Мемија „главни перач пара“ Титовог картела који је ухапшен заједно са Вахидином Муњићем, директором те полиције и Мустафом Селмановићем, командантом специјалне јединице полиције, и који су свечаним постројавањем полиције, дочекани након изласка из притвора.

Мафија у сарајеву има своју полицију, своје, тужиоце, судије и политичаре.

ТИТОВИ ВОЈНИЦИ, КОКАИН ИЗ ПЕРУА ПЕРУ У БОСНИ:

Тито из Буљаковог потока, сада из Дубаија од БиХ, некад вехабијско-терористичке колоније Ал Каиде, направио је базу свога нарко картела потврђујући у пракси да Амерички планови да се против воље Срба и Хрвата, уз подршку Бошњака, направи унитарна држава, није план већ озбиљна болест, Американаца и Бошњака. Тито им је преузео државу, њене институције, МУП муслиманско-хрватске федерације, Граничну полицију, Обавјештајно безбједносну агенцију те Министарство иностраних послова и министарство одбране. Правосуђе је свакако криминализовано и купљено још раније, преко Кељмендија и Радончића.

Отпор Титовој окупацији и у Сарајеву се данас,јавља са више страна. Годинама већ, сарајевски ратни херој Амир Пашић Фаћо, саборац и друг легендарних бошњачких команданата: Цаце, Ћеле и Јуке, путем свога yоутубе канала, први је, јуначки, отворено и снажно уперио прстом у мафијашку хоботницу, која је уништила сваку форму државности БиХ, понизила Бошњаке а посебно Сарајево и Сарајлије. У причу и борбу, се укључио и Авдо Авдић преко ратно-профитерске телевизије предратних те-ве механичара данас великих тајкуна, из породице Швракић - оца Емина, синова Мухамеда и Елвира. Преко њиховог њиховог кућног мегафона, „Хаyат ТВ. Авдић је остао упамћен као „портпарол“ и јаран, хапшеног и кривично гоњеног, директора ОБА Османа-Осмице, Мехмедагића. Велики медији шуте, јер је Тито, закључао Босну и она, више није; ни српска, ни хрватска ни муслиманска, већ мафијашка.

Да би се истина о мафијашкој, Титовој држави уклонила из наслова утицајних медија, на сцену у Сарајеву су истрчали прво Кристијан Шмит са својим приватним законима, а за њим западни пулени: Елмедин Конаковић, Рамо Исак и Зукан Хелез, пријетећи новим ратом; причајући о Републици Српској као Руској губернији и пријетњи европском миру. Пошто се нико није посебно занимао за те политичке идиотарије, устали су Златко Лагумџија и Денис Бећировић, самовољно, мимо процедура, покренули причу о Сребреници у Генералној скупштини УН.

За то време у Београд је дошао један од највећих свјетских државника, Предсједник једна од три најмоћнијих држава на планети, а Бошњаци, за то вријеме, иду у Бањалуку да отворе, обновљену Арнаудија џамију. И на том мјесту, да подијеле радост обневе и открију „тајну истину“ коју бошњачке бали-елите крију од свога народа, дошли су и Предсједник Републике Српске Милорад Додик, Српоски члан Предсједништва Жељка Цвијановић и Предсједник владе Републике Српске Радован Вишковић и градоначелник Бањалуке Драшко Станивуковић. Учешћем у овој прослави најважнији лидери српске политике са ове стране Дрине, јасно су ставили до знања, да је рат, тек вирус у лудим главама бошњачких политичара повезаних са глобалним нарко-картелима.

Срби су, међутим, пуно бољи људи, од онога што затуцана бошњачка елита шири Босном као заразу и представља као државоторну стратегију. На прославу обнове једне од најважнијих џамија у БиХ, није дошао ниједан лажни муслиман, који само дћамијају, ратују и селамају иза политичких говорница у Сарајеву. Наредни дан психопата и министар одбране Зукан Хелез је наставио да прича о дроновима и рату а бошњачки, мафијашки медији су углавном прешутили о значају доласка Милорада Додика и његових сарадника међу муслимане, у доба, у коме на Западу пале Куране, руше муслиманске државе и праве од муслимана терористе. Новинарско мафијашка екипа у најутицајнијем чаршсијском порталу „Клиx.ба“, се мало ушутила након што су у јавности осванули транскрипти разговора Титових мафијаша из 2021. године о плану да се „купи тај Клиx.ба“. У сваком случају, били или не били продани или купљени, понашају се, пишу и дјелују као да већ јесу. Зато се наставља прича о Сребреници, о новом рату и велича се нацистички кепец, Кристијан Шмит.

Прича о Едину Гачанину званом Титу, постала је позната на Западу, када је прије ти године, Тито као холандски држављанин поријеклом из БиХ, пуштен на слободу, два мјеесеца након што је ухапшен у Дубаију у УА Емиратима, у међународној операцији „Пустињска свијетлост“.

Није до краја јасно како се ово догодило – холандски медији тврде да власти нису на време у Емирате послале захтијев за изручење Гачанина.

Важно је нагласити, да Тито, као један од шефова европског суперкартела, према подацима Еуропола, држи чак трећину увоза кокаина у Европу. Сем Гачанина, на слободу је пуштен и његов сарадник Заухаир Б. из Ротердама. Њих двојица ухапшени су у 21. новембра 2022. године у великој међународној акцији предвођеном Еурополом и названој „Пустињска светлост“ и од тада су у фокусу. Обојица су осумњичени да су водили „суперкартел“, који, по тврдњама Еуропола, управља трећином продаје кокаина у Европи. Холандија је имала рок од 40 дана од хапшења Уједињеним Арапским Емиратима, поднесе захтјев за изручење Тита али, пропушта рок да достави доказе, па је изручење Тита одбијено и он је пуштен на слободу 29.12. 2022. г.

Иначе, у операцији „Пустињске свјетлости“ ухапшене су 43 особе у Холандији, Белгији, Француској и Шпанији. Шест особа осумњичених да су вође картела ухапшено је у Дубаију. Нарко-банда је ослабљена након што су дешифроване поруке са специјалних „скај“ телефона, које су криминалци користили за безбиједну и тајну комуникацију. Еуропол је саопштио, да је током истраге заплењено 30 тона дроге од суперкартела које чине криминалне групе са Балкана, из Ирске, Италије и Марока. Тито, као вођа балканских криминалаца у овој моћној криминалној организацији, користи мрежу за увоз кокаина из Јужне Америке у Европу, али и на друге континенте. Највише дроге куповано је у Перуу.

„Един Гачанин, родом из Сарајева, вођа је картела Тито и Дино, коме припадају и чланови његове породице и пријатељи из Босне и Херцеговине“, пише у саопштењу америчког Министарства финансија о њиховој одлуци да се Титу и породици, уведу санкција.

БОСНОМ СЕ ПРОЛАМА: МИ СМО ТИТОВИ – ТИТО ЈЕ НАШ

Титово клупко „пријатеља Босне“, почело је да се одмотава, када је крајем прошле године, 21. децемра 2023.године, на сарајевском аеродрому, ухапшен бивши припадник Специјалне јединице Министарства унутрашњих послова муслиманско-хрватске Федерације, Џенис Кадрић. Он је био Титов тјелохранитељ и у његовој комуникацији се могло чути о планираним убиствима цивила у Сарајеву и БиХ – затим о бацању бомби и застрашивању становништва - о паљењу аутомобила и кућа: „Босанци воле овоземаљски живот и кукавице су – уз њихов страх најлакше ће бити владати“, мудро ће закључити Титов специјалац. Истовремено у његовој комуникацији из 2021.године, истражитељи су открили да, „Тито планира освојити власт у БиХ – финансирати главну странку а остале уништити, те да у марту, у Дубаи долази Елмедин Конаковић, како би преговарао о улози политичке власти у Титовим пословима, за које је нужно контролисати полицију, граничне прелазе, правосуђе а уз њих, министарства туризма и пољопривреде

И све се то, двије године касније, управо тако одвијало и учинило.
https://pravda.rs/2024/5/9/dzevad-galijasevic-bosna-titova-mafijaska-drzava/
Шта кажете на титову мафијашку државу што муслиманска елита спроводи?
 
Galijašević je srpski megafonski šljam bez ikakve vjerodostojosti i tu se nema što dodati.
Човек је изнео чињенице о муслиманској елити и они који их подржавају. Покриј се ушима.
 
Od Alijinog kadra do Bajinog mal je putic. Bitno samo dobra kinta.

galijasevic.jpg
 
Човек је изнео чињенице о муслиманској елити и они који их подржавају. Покриј се ушима.
BH je vukoyebistanska gubernija m.z. koja podržava muslimanski iracionalni hibris i autizam. No to ne mijenja činjenicu da je Galijašević gnoj.

Shit meets shit.
 
Koja je to fora s Bosancima i nošenjem sunčanih naočala u TV studiju?
Tako i onaj Branko Đurić.
Jel to neka kulturološka stvar, kao kada u Americi osobe tamnije boje kože pucaju iz pištolja pa ga zakrenu za 90°?
Neka netko tim ljudima kaže da se ponašaju kao harlekini.
Izgledaju kao Heino.
 
Poslednja izmena:
Koja je to fora s Bosancima i nošenjem sunčanih naočala u TV studiju?
Tako i onaj Branko Đurić.
Jel to neka kulturološka stvar, kao kada u Americi osobe tamnije boje kože pucaju iz pištolja pa ga zakrenu za 90°?
Neka netko tim ljudima kaže da se ponašaju kao harlekini.
Izgledaju kao Heino.
Чини ми се да је човјек остао без ока. Зато носи наочаре.
 
Шта кажете на титову мафијашку државу што муслиманска елита спроводи?

па комјуноусташки агент тито јесте наставио са ширим пројектом расрбљавања српске босне, али је успех пројекта ипак само половичан :per:


rs.png
 
Poslednja izmena:
BH je vukoyebistanska gubernija m.z. koja podržava muslimanski iracionalni hibris i autizam. No to ne mijenja činjenicu da je Galijašević gnoj.

Shit meets shit.
Херцеговина није никада требала да буде у унији са Босном. То је била Титова свињарија.
 
Херцеговина није никада требала да буде у унији са Босном. То је била Титова свињарија.
'Херцеговина' је само аустријски назив за јужну Босну.

Седи један!
 

Back
Top