Џевад Галијашевић: "Босна" - Титова мафијашка држава

Не него нама Србијанцима мрског Чипуљчанина! А Динка МИ ВОЛЕМО!

:kafa: ... ке се све прогласио за Србијанца ?!?

непријатељ не мора ни да крене на Србију, јер има тих ДругоСрбијанера за унутарњу окупацију.
 
Kao i dr mr sociolog Masnokosi Antonić, Ćerač Bećković, najevropljanin Lignjoslav Đurković, nedavač Kobić, doajen drugačijeg evropejstva Abu Mabu Ćirjak i ostali umnici neproduktivnih "nauka" sa državnog vimena.
Za pola ne znam, no neke sam čuo i pročitao kraće tekstove. Oko kulture, povijesti, jezika, društva...Miša Đurković je karikaturalni bizon. To su blebetanja baba s placa. Antonić je valjda Čedomir, to sam samo nešto načuo, ali se ne sjećam.Bećković je em budaletina i frazer, em je to poezija koja je patetično loše drndanje. To kao književnost ne vrijedi upravo- ništa. I kažem kao netko tko može priznati vrijednost ljudima koje inače prezirem i koji mi se i gade.

Kobić, Ćirjak...ne poznajem.

Od Mila Lompara sam pročitao 2-3 knjige i pogledao, zabave radi, bar 10-15 videa. On je znalac i erudit uskih područja, no njegova vizura svijeta, a napose susjeda, je iskrivljena, lažna i šuplja, i više sam puta vidio da očito laže. To je crno-bijeli svijet, a sama ideja da književni povjesničar nešto dubinski analizira o globalnim svjetskim civilizacijskim, ekonomskim, geostrateškim, tehnološkim.... procesima je- blesava.
 
Ja sa vjekoslavom i slicnima nemam nikakve kontakte, hvala Bogu.
Па не кажем ја да си ти у односу с њим. Само спомињем оно када је др Вјекослав био у посети БИА па је вама нижим службеницима поклонио по једну своју купусару са посветом.
 
Па не кажем ја да си ти у односу с њим. Само спомињем оно када је др Вјекослав био у посети БИА па је вама нижим службеницима поклонио по једну своју купусару са посветом.
Daj broj od dilera, bas te dobro radi. :mrgreen:
 
'Херцеговина' је само аустријски назив за јужну Босну.

Седи један!
Да, а твоје комуњаре су баш волеле да баштине аустријске елементе.
Пре ће бити да је Херцеговина само западни део Црне Горе.
Или онај твој Друг Ђидо пореклом из Дрвара, лажни опозиционар вашег и његовог Вољеног!
Ђиласи су пореклом из Црне Горе, а један мањи део њих је из Истре. Седи један, немаш појма. То што му се отац родио у Босни, нема никакве везе, могао је да се роди и у Словенији.
 
Od Alijinog kadra do Bajinog mal je putic. Bitno samo dobra kinta.

galijasevic.jpg
Dzevad je bio pencilin za velikosrpske horde sa Ozrena, na prvoj liniji...Dzevad zna na kojoj strani treba biti u bitnim momentima, sve ostalo je reality show na happy tv kod Marica.
 

Back
Top