Protiv.....znas da sam jedno vreme navijao da se raspadnu drzave na jos manje, jer je ocigledno bilo nasilje od strane politickih oligarha nad narodom, i ta mi je zelja ispunjena, nije zelja da bar jedan zavrsi u zatvoru , sto zelim evo svake nove godine u trenutku doceka vec preko 20 godina...i nista od deda mraza...
Taki sam ja covek, sve moram sam, nista pokloni i laganica....
Tako da ako me pitas, ja sam pre za razbijanje Srbije na vojvodinu pa da razvijaju it industriju , na jug pa da gledaju da se prodaju kinezima ako mogu i niskokrusevacki juznomoravski deo , valjevsko uzicko zapadni , i tako redom..
Naravno da to nije dobro , ali nije dobro bilo ni razbijanje SFRJ pa svi ubedjeni da je sad bolje, e tako bi i zlatiborcani bili ubedjeni da im je bolje kad bi sav prihod od Tare i Zlatibora i sve do CG ubirali sami...A ne da ih cimaju na fore i finte...
U Celoj prici cak bi i BG profitirao...ne bi izdvajao toliko za bosnu nego bi se okrenuo razvoju sto veceg broja parcela za uecanje brojnosti stanovnika...jer to je potencijal beograda, da uzme iz bukuresta, sofije i budimpeste sta moze , naravno i iz sarajeva i zagreba , to nikako zaboraviti i razvaliti svoju ekonomiju kroz to uvecanje..