Džekov leteći cirkus

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jako lep prizor
Konceptualna umetnost stp bi reko Bata Bakic

Није уопште. Једина асоцијација када то видим јесте укус соли. Укус соли и изглед меса. То је све што се тиче достигнућа ументости тог вашег "кулинарства".

Верујем да ти, као и остали овде, уопште не знате какав је прави укус меса, јаја, поврћа...било чега! Јер једино што познајете је укус соли!

Ја не солим храну уопште неколико година од како сам схватио да се ту не ради о потрби организма већ о предрасуди, о наслеђеном механизму који нам је усађен васпитањем а који води порекло из давних времена када су људи умирали од недостатка соли. Тако се тај страх увукао у механизме друштва уз принуду. "мораш јести со!" Ма немој?

Дневне количине соли су хиљадама пута мање од оних како нас је друштво томе научило. А медицинари и фармаколошка мафија ништа не чине поводом тога.... Јер много соли једнако много болести... самим тим и много зараде за њих!

Једи ти те твоје усољене шунке и усољене ћевапе... и све то ваше "усољено". Ја ћу уживати у правом укусу хране.

Blah, kačite slike šunke i hrane... valjda u tim poznim godinama ništa drugo ne ostaje...
No, da ne budem zakeralo, volim i ja meso. Naročito živo, jedro i utegnuto kao ovo..

polls_smokin_hot_chick_5800_279828_answer_1_xlarge.jpeg

Ceo centar? Nisu normalni. :azdaja:

Kod mene slabo greju, a grejalica mi se upokojila, pa sedim zamotana u cebad. :zima2:

O bedak :(
Ja se sinoć jedva zagrejala. Jorgan, ćebe, peć na maximumu... i opet 'ladno.
Ali opet, u urbanim sredinama nikad nije toliko hladno kao u zabačenim, brdovitim krajevima. Prošle godine na Fruškoj Gori sam htela da se pretvorim u kockicu leda. Sada opet nije tako strašno.

Odoh u nabavku, vidimo se posle :cao:

Ne smem da im diram zimu:sneskoz:z:). Jesi li čula da ceo centar nema grejanja?

Ama, ko kaže da ne smeš? Kraj mene je diraj koliko želiš, moj mediteranski latino karakter (i ten) mrze zimu iz dna duše, uprkos što sam dete Sarajeva. Mislim da sam jedini sarajlija koji skija sa dve leve noge. Fenomen.

Elem, ja bih zakonom zabranio zimu. Veš mašina mora više da zapne, računi za struju mnogo veći, jutarnje drndanje oko auta, molitva bogovima mehanike da upali na -15, nosić slini, opasnost od okliznuća, od grudve u glavu, od poziva komšiluka na akciju "očistimo sneg oko zgrade", gledaju me kao luđaka kada jedem sladoled na ulici (mi mediterano i latino tipovi ne možemo bez sladoleda) a naj naj naj gora stvar koja se dešava zimi je da uskraćen pogled na žene, tj, na minjake i dekoltee... :):):)

Poslednja izmena:
O bedak :(
Ja se sinoć jedva zagrejala. Jorgan, ćebe, peć na maximumu... i opet 'ladno.
Ali opet, u urbanim sredinama nikad nije toliko hladno kao u zabačenim, brdovitim krajevima. Prošle godine na Fruškoj Gori sam htela da se pretvorim u kockicu leda. Sada opet nije tako strašno.

Odoh u nabavku, vidimo se posle :cao:

Ovako nesto bi mi prijalo. :zima:

20543.png

Val, sretno! :sanke:

Evo drage drugarice nešto za nas:
taman za mene.jpg

Ama, ko kaže da ne smeš? Kraj mene je diraj koliko želiš, moj mediteranski latino karakter (i ten) mrze zimu iz dna duše, uprkos što sam dete Sarajeva. Mislim da sam jedini sarajlija koji skija sa dve leve noge. Fenomen.

Elem, ja bih zakonom zabranio zimu. Veš mašina mora više da zapne, računi za struju mnogo veći, jutarnje drndanje oko auta, molitva bogovima mehanike da upali na -15, nosić slini, opasnost od okliznuća, od grudve u glavu, od poziva komšiluka na akciju "očistimo sneg oko zgrade", gledaju me kao luđaka kada jedem sladoled na ulici (mi mediterano i latino tipovi ne možemo bez sladoleda) a naj naj naj gora stvar koja se dešava zimi je da uskraćen pogled na žene, tj, na minjake i dekoltee... :):):)
U Rusiji i još nekim zemljama se sladoled zimi jede najnormalnije.

Hvala vam na rep poJenima, da se njime može sladoled kupiti, bio bih utovljen kao krmak :)

Elem, u biblioteku sam okačio osvrt na jednu knjigu koju... glupo je reči čitam, ta knjiga se proučava. Nabavio je sasvim slučajno, tražeći deseto. U pitanju su okultne zaebancije.

Kontam da je prevedem i ponudim svom izdavaču da je izda... mislim da bi to ovde kod nas išlo kao alva. Naravno, oko prava prevoda neka se pobrine izdavač.

Najozbiljnije mislim da to odradim.

Није уопште. Једина асоцијација када то видим јесте укус соли. Укус соли и изглед меса. То је све што се тиче достигнућа ументости тог вашег "кулинарства".

Верујем да ти, као и остали овде, уопште не знате какав је прави укус меса, јаја, поврћа...било чега! Јер једино што познајете је укус соли!

Ја не солим храну уопште неколико година од како сам схватио да се ту не ради о потрби организма већ о предрасуди, о наслеђеном механизму који нам је усађен васпитањем а који води порекло из давних времена када су људи умирали од недостатка соли. Тако се тај страх увукао у механизме друштва уз принуду. "мораш јести со!" Ма немој?

Дневне количине соли су хиљадама пута мање од оних како нас је друштво томе научило. А медицинари и фармаколошка мафија ништа не чине поводом тога.... Јер много соли једнако много болести... самим тим и много зараде за њих!

Једи ти те твоје усољене шунке и усољене ћевапе... и све то ваше "усољено". Ја ћу уживати у правом укусу хране.

Uživaj rođeni i nemoj da dozvoliš da ti neko kvari tu tvoju uživanciju.

Najvažnije je da čovek zna šta hoće u životu.

Ja volim i da preteram sa pićem, al to je isto moja stvar.

Mnogi su mi stavljali primedbe, al ja ne slušam nikog.
Steko sam u životu dovoljno da ne moram nikog da slušam kad me savetuje.
Koj gi šmirgla sve.
I dobronamerne i zlonamerne.

Poslednja izmena:
Blah, kačite slike šunke i hrane... valjda u tim poznim godinama ništa drugo ne ostaje...
No, da ne budem zakeralo, volim i ja meso. Naročito živo, jedro i utegnuto kao ovo..

polls_smokin_hot_chick_5800_279828_answer_1_xlarge.jpeg

To meso je Aleksandra Ambrosio... jedna od najplacenijih manekenki sveta. То месо шета izvesni Jamie Mazur Americki biznismen .

American businessman with a net worth of $20 million. Jamie Mazur gained his net worth by owning a company that sells designer jeans at a wholesale price to college campuses. Mazur was born in California and is engaged to the beautiful Brazilian model Alessandra Ambrosio... bla, bla

За алфа мужјаке се лепе алфа женке..тако је то у животињском царству. Мужјак нижег ранга (читај који нема пара) не може претендовати на женке на које претнедују они који имају. То је закон природе.

Ја чак и да имам пара ..не бих се везивао у јарам брака . Тако да не могу схватити ове који то раде. Мада ко зна какви су то бракови. Милионери су друга врста ..други универзум.. одувек раздовјен од нижих каста..тј оних који им служе..од робља.

Хехе...
Свој "тонобил" сам на вријем скрио испод једне стрехе...
А врат ми није као у жирафе, више као у јазавца.
Све од увлачења дубље у јакну.
Али мора мало и да се смрзнеш ако хоћеш да научиш нешто.
А то је да цијениш љето, волио мињаке или не.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back