Skydancer
Elita
- Poruka
- 23.426
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jako lep prizor
Konceptualna umetnost stp bi reko Bata Bakic
Šunka prosto ne može bez mraza.
A i kobasice su najbolje kad malo izmrznu.
Zima je čovekov prijatelj.
Vala baš.
Koji bre smak sveta, ne kontam šta vam je čudno ovo malo snega i zdravog minusa u februaru...
Ne smem da im diram zimuHladan dan.
![]()

. Jesi li čula da ceo centar nema grejanja?

Ceo centar? Nisu normalni.
Kod mene slabo greju, a grejalica mi se upokojila, pa sedim zamotana u cebad.![]()

Ne smem da im diram zimu. Jesi li čula da ceo centar nema grejanja?

O bedak
Ja se sinoć jedva zagrejala. Jorgan, ćebe, peć na maximumu... i opet 'ladno.
Ali opet, u urbanim sredinama nikad nije toliko hladno kao u zabačenim, brdovitim krajevima. Prošle godine na Fruškoj Gori sam htela da se pretvorim u kockicu leda. Sada opet nije tako strašno.
Odoh u nabavku, vidimo se posle![]()
Ovako nesto bi mi prijalo.
![]()
Val, sretno!![]()
U Rusiji i još nekim zemljama se sladoled zimi jede najnormalnije.Ama, ko kaže da ne smeš? Kraj mene je diraj koliko želiš, moj mediteranski latino karakter (i ten) mrze zimu iz dna duše, uprkos što sam dete Sarajeva. Mislim da sam jedini sarajlija koji skija sa dve leve noge. Fenomen.
Elem, ja bih zakonom zabranio zimu. Veš mašina mora više da zapne, računi za struju mnogo veći, jutarnje drndanje oko auta, molitva bogovima mehanike da upali na -15, nosić slini, opasnost od okliznuća, od grudve u glavu, od poziva komšiluka na akciju "očistimo sneg oko zgrade", gledaju me kao luđaka kada jedem sladoled na ulici (mi mediterano i latino tipovi ne možemo bez sladoleda) a naj naj naj gora stvar koja se dešava zimi je da uskraćen pogled na žene, tj, na minjake i dekoltee...![]()
Evo drage drugarice nešto za nas:
Pogledajte prilog 223000
.
.E ovo mi treba.
Vratila sam se... nisam se okliznula, nisam pala, donela sam plen (namirnice) kući, i sad mogu da meditiram uz vatru.

U Rusiji i još nekim zemljama se sladoled zimi jede najnormalnije.
U Rusiji i još nekim zemljama se sladoled zimi jede najnormalnije.
Није уопште. Једина асоцијација када то видим јесте укус соли. Укус соли и изглед меса. То је све што се тиче достигнућа ументости тог вашег "кулинарства".
Верујем да ти, као и остали овде, уопште не знате какав је прави укус меса, јаја, поврћа...било чега! Јер једино што познајете је укус соли!
Ја не солим храну уопште неколико година од како сам схватио да се ту не ради о потрби организма већ о предрасуди, о наслеђеном механизму који нам је усађен васпитањем а који води порекло из давних времена када су људи умирали од недостатка соли. Тако се тај страх увукао у механизме друштва уз принуду. "мораш јести со!" Ма немој?
Дневне количине соли су хиљадама пута мање од оних како нас је друштво томе научило. А медицинари и фармаколошка мафија ништа не чине поводом тога.... Јер много соли једнако много болести... самим тим и много зараде за њих!
Једи ти те твоје усољене шунке и усољене ћевапе... и све то ваше "усољено". Ја ћу уживати у правом укусу хране.
Blah, kačite slike šunke i hrane... valjda u tim poznim godinama ništa drugo ne ostaje...
No, da ne budem zakeralo, volim i ja meso. Naročito živo, jedro i utegnuto kao ovo..
![]()
American businessman with a net worth of $20 million. Jamie Mazur gained his net worth by owning a company that sells designer jeans at a wholesale price to college campuses. Mazur was born in California and is engaged to the beautiful Brazilian model Alessandra Ambrosio... bla, bla
Veče Sokole, sad čujem da je i u Splitu palo 10cm snega, došao smak sveta i pre 22. 12.

To meso je Aleksandra Ambrosio... jedna od najplacenijih manekenki sveta. То месо шета izvesni Jamie Mazur Americki biznismen .