Dušom i srcem u Srednjoj zemlji

• Začetnik teme Začetnik teme Vilenjak
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
tingol:
Oprostite sto me nije bilo tako dugo .:oops: :wink:
Nemamo sta da ti oprastamo. Sigurno si imao dobre razloge... :wink:
Ne mogu sada da pisem rp, na zalost :cry: , posto nemam vremena. Za koji petnaestak dana idem u Bosnu, pa hocu da iskoristim vreme koje mi je preostalo da se druzim sa bracom Rusima. Videcu ovih dana svakako da smislim nesto, ali sada nemam inspriracije da pisem bilo sta sto bi valjalo, a vidim da niko od vas takodje nece da pocne, tako da dok se ja ne vratim bice zastoj, jel da? Jel biste mogli malo cesce da dolazite? Sto se ne bismo dogovorili da se nalazimo odredjenim danom, ili danima, pa da malo tako razgovaramo... E, toliko od mene, pozdrav svima!
:wink: zna se za koga...

Feanor the elf king:
Eh, vidim vas jos nema... Jeste li na godisnjem odmoru? Ok, evo samo da podignem malo temu, da ne ode na drugu stranu. Pozdrav tirionu, tingolu, vardi, enderu, tolkien cult, silmarilu i ostalima, ako sam nekoga zaboravio...
Hvala na pozdravima! :wink:
Meni su **** presekli fixnu vezu sa svetom telefonije, pa tako i sa svetom nepreglednog internet prostranstva...a kabla ni za vesanje, ni za za net... :cry:
Ako se pocne sa rp-om, mozda vam se pridruzim...ako smislim lika, a to je po ovoj vrucini mnogo teze (tacka kljucanja mozdanih celija je sigurno ispod 35 stepeni)
Pozdrav svima! (Bojim se upustiti u navodjenje pojedinaca da se ne osramotim)
PS
Plamicku, koga tako vise ne smem zvati, ostavljam " :wink: "

Feanor the elf king:
Pozdrav tirionu, tingolu, vardi, enderu, tolkien cult, silmarilu i ostalima, ako sam nekoga zaboravio...
Hvala ti na pozdravima, pozdrav i za tebe kada budes imao vremena ti pocni jer ja bas nemam iskustva u tome,a mogao bi i neko drugi. Feanore sa nestrpljenjem cekam tvoju pricu u nadi da ces me osloboditi iz ovog pakla(vreline Beograda ovih dana)i spasti orkova koji kvare moju dusu(penzosi ispred zgrade-svi odose na odmor moram sa nekim da se druzim :D )

ender:
Feanor the elf king:
Pozdrav tirionu, tingolu, vardi, enderu, tolkien cult, silmarilu i ostalima, ako sam nekoga zaboravio...
Hvala ti na pozdravima, pozdrav i za tebe kada budes imao vremena ti pocni jer ja bas nemam iskustva u tome,a mogao bi i neko drugi. Feanore sa nestrpljenjem cekam tvoju pricu u nadi da ces me osloboditi iz ovog pakla(vreline Beograda ovih dana)i spasti orkova koji kvare moju dusu(penzosi ispred zgrade-svi odose na odmor moram sa nekim da se druzim :D )
Svi cekamo Feanora da nas povede u pohod... :wink: Zvuci li poznato? :twisted: Kako li ce se to zavrsiti?!? :? :lol:

Back