Ah da...davno bese u Zmaju... :?Varda:Phahah ejjjjj neko od vas konta ovu prokletu algebru ubija me!JA SAM IPAK VILENJAK(drustvenjak!)
Trenutna okupacija mi je trigonomrtrija...
U svakom slucaju, srecno!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ah da...davno bese u Zmaju... :?Varda:Phahah ejjjjj neko od vas konta ovu prokletu algebru ubija me!JA SAM IPAK VILENJAK(drustvenjak!)
tirionelf:Ah da...davno bese u Zmaju... :?Varda:Phahah ejjjjj neko od vas konta ovu prokletu algebru ubija me!JA SAM IPAK VILENJAK(drustvenjak!)
Trenutna okupacija mi je trigonomrtrija...![]()
Ascericka u prve 3 godine (SMRT!!! Mada je zenica fina, ali sto se gubi... :shock: ), a kasnije Buljcik (Jeste strog, ali zna sta radi!).Varda:Ahhh pa jer ti predavala Asciricka?
A Lovra?
Cubra?
Hvala! Ali...mmmm...mate....matematika me ppp...plasi...Feanor the elf king:tirionelf:Ah da...davno bese u Zmaju... :?Varda:Phahah ejjjjj neko od vas konta ovu prokletu algebru ubija me!JA SAM IPAK VILENJAK(drustvenjak!)
Trenutna okupacija mi je trigonomrtrija...![]()
Razumem te u potpunosti! Sto se mene tice, ja sam operisan od matematike... Srecno!
PS tirion, :wink:
Joj, ne spominji umetnost onome kome trenutno zivot zagorcava (u istom rangu sa matematikom)...tingol:Mi smo vilenjaci umetnici.Za matematiku se obrati patuljcima.
Javljam se :wink: .
Onome ko bi da je studira, a ne ide...Feanor the elf king:Ma daj, umetnost je smirujuca... Kome bi mogla da zagorcava zivot? (osim ako nije savremena)![]()
ops: Iz tvojih usta u Eruove usi...Feanor the elf king:Ma polako, krenuce...
Hvala Tingol!tingol:Sva sreća i mudrost nek je uz tebe Tirione.![]()
Javljam se. :wink:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
ops:
(ali i ovaj je nekako crvenkast?!!)
ops:, ostavljam jedan " :wink: ".