E pa meni je ovaj sladji
priznajte da jeste! 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ja se slažem,ali moći ću tek od sledeće nedelje.Poslednja je Varda krenula ka Gondoru ,a ti si uputio Sidartu.Još nema Tiriona...Sigurno ga još uvek muče ispiti..Feanor the elf king:Mozda bi trebali da nastavimo sa rp-om sada? Mislim da je u redu... Dakle, ko ce prvi? Koliko se secam, ja sam bio zadnji (ili nisam). Ne znam, nisam siguran... Cujemo se uglavnom... Pozdrav!
E da, hocemo li ovu temu da nacinimo glavnom? Samo ovde da se okupljamo? Ono ti je bio dobar predlog Varda... Cujemo se...
Uh, umalo da zaboravim " :wink: "
:wink:

Ma stigao je, ali ne radi...tingol:Kako?Pa poslao sam ti ga još odavno!
Čudi me da nije stigao.Pokušaću onda opet uskoro... :wink:

Pa,probaj ponovo da ga instaliras,ako ne uspe idi na www.uselesscreations.com i naci ces i taj i jos dva slicna. :wink:tirionelf:Ma stigao je, ali ne radi...tingol:Kako?Pa poslao sam ti ga još odavno!
Čudi me da nije stigao.Pokušaću onda opet uskoro... :wink:![]()
Naravno, " :wink: "
Varda:Moguce da sam tako nesto predlozila....khmm 8) 8)
nego nece te mi poverovati ali ja se razbolela daaa prvi dan raspusta a ja temperatura 38!![]()

Hvala...cim budem u mogucnosti...tingol:Pa,probaj ponovo da ga instaliras,ako ne uspe idi na www.uselesscreations.com i naci ces i taj i jos dva slicna. :wink:tirionelf:Ma stigao je, ali ne radi...tingol:Kako?Pa poslao sam ti ga još odavno!
Čudi me da nije stigao.Pokušaću onda opet uskoro... :wink:![]()
Naravno, " :wink: "
Hvala, hvala...ah, moj Tirion...Feanor the elf king:Divno!!! Predivno! Pretpostavljam da je to Tirion... Kako ubacujete slike u post? Hocu i jaaaaaa :x
Jos jednom, sjajna slika! :wink:
Jesam... Ali necu da isprobavam sada... :wink:tirionelf:Hvala, hvala...ah, moj Tirion...Feanor the elf king:Divno!!! Predivno! Pretpostavljam da je to Tirion... Kako ubacujete slike u post? Hocu i jaaaaaa :x
Jos jednom, sjajna slika! :wink:![]()
Vidim da si na hp temi doznao kako staviti sliku u post...![]()

Dobrodosao nazad... A gde su ostali?ender:Evo ja da se javim dugo me nije bilo![]()
E ti zivis u zabludi leto je svi su otisli srednja zemlja ce biti pusta nekoliko dana. Moracemo ja i ti da pazimo da se **** i goblini ne pomame dok njih nemaFeanor the elf king:Dobrodosao nazad... A gde su ostali?
Samo neka dodju...vec zaboravih osecaj njihove crne krvi na rukama, iako njih, i njima slicne gledam svaki dan...ender:E ti zivis u zabludi leto je svi su otisli srednja zemlja ce biti pusta nekoliko dana. Moracemo ja i ti da pazimo da se **** i goblini ne pomame dok njih nemaFeanor the elf king:Dobrodosao nazad... A gde su ostali?![]()