Dušom i srcem u Srednjoj zemlji

• Začetnik teme Začetnik teme Vilenjak
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mozda bi trebali da nastavimo sa rp-om sada? Mislim da je u redu... Dakle, ko ce prvi? Koliko se secam, ja sam bio zadnji (ili nisam :roll: ). Ne znam, nisam siguran... Cujemo se uglavnom... Pozdrav!
E da, hocemo li ovu temu da nacinimo glavnom? Samo ovde da se okupljamo? Ono ti je bio dobar predlog Varda... Cujemo se...
Uh, umalo da zaboravim " :wink: "

Feanor the elf king:
Mozda bi trebali da nastavimo sa rp-om sada? Mislim da je u redu... Dakle, ko ce prvi? Koliko se secam, ja sam bio zadnji (ili nisam :roll: ). Ne znam, nisam siguran... Cujemo se uglavnom... Pozdrav!
E da, hocemo li ovu temu da nacinimo glavnom? Samo ovde da se okupljamo? Ono ti je bio dobar predlog Varda... Cujemo se...
Uh, umalo da zaboravim " :wink: "
Ja se slažem,ali moći ću tek od sledeće nedelje.Poslednja je Varda krenula ka Gondoru ,a ti si uputio Sidartu.Još nema Tiriona...Sigurno ga još uvek muče ispiti..
Potpuno se slažem sa Vardinim predlogom,a siguran sam da je tako i sa ostalima.Do sledećg susreta :wink:
P.S. Mogao bih ja sa Vardom da pođem do Gondora(ko sada tamo vlada?)i da me ujedno upozna sa ovom zemljom u koju sam došao. :) :P :wink:

Zop svima!
Tingole, hvala na lepom secanju...ako zaplovim, znam kome da ostavim zahvalu za epitaf :wink:
Feanore, srecan put, ako jos nisi otisao, a lep provod ako jesi. :D
A sada, (posto mi se blizi rodjendan sa zastrasujucim ciframa, Tirion iz predispitne ozbiljnosti prelazi u pun napon infantilnosti...)
Naravno " :wink: "

PS Tingol, nista od ss... :cry:

I'm back! Evo resio sam i ovde da se javim. Jos uvek sam u Rusiji. Ovde je sjajno, naravno! Nadam se da je kod vas sve u redu. Pa hocemo li nastaviti taj rp? Jesmo li sada samo na ovoj temi? Nadam se da jesmo. Tako je lakse i bolje. Inace, sada vec nemam previse vremena da vam bilo sta pricam tako da eto,s amo sam svratio da vam se javim. Bicu na netu ovih dana, ali polako... Cujemo se! Javite sta cemo sa rp-om...

00.jpg

:wink:

Back