ender
Primećen član
- Poruka
- 628
Mudro zboris,ali nikad nepocenjuj neprijatelja to te moze skupo kostati 
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zapocni vremena su teska bas bi prijala promenaFeanor the elf king:Sta mislite da ja zapocnem jedan mali rp, pa ce valjda ostalo samo od sebe?

ops: :wink:Nemamo sta da ti oprastamo. Sigurno si imao dobre razloge... :wink:tingol:Oprostite sto me nije bilo tako dugo .ops: :wink:
, posto nemam vremena. Za koji petnaestak dana idem u Bosnu, pa hocu da iskoristim vreme koje mi je preostalo da se druzim sa bracom Rusima. Videcu ovih dana svakako da smislim nesto, ali sada nemam inspriracije da pisem bilo sta sto bi valjalo, a vidim da niko od vas takodje nece da pocne, tako da dok se ja ne vratim bice zastoj, jel da? Jel biste mogli malo cesce da dolazite? Sto se ne bismo dogovorili da se nalazimo odredjenim danom, ili danima, pa da malo tako razgovaramo... E, toliko od mene, pozdrav svima!Hvala na pozdravima! :wink:Feanor the elf king:Eh, vidim vas jos nema... Jeste li na godisnjem odmoru? Ok, evo samo da podignem malo temu, da ne ode na drugu stranu. Pozdrav tirionu, tingolu, vardi, enderu, tolkien cult, silmarilu i ostalima, ako sam nekoga zaboravio...
Hvala ti na pozdravima, pozdrav i za tebe kada budes imao vremena ti pocni jer ja bas nemam iskustva u tome,a mogao bi i neko drugi. Feanore sa nestrpljenjem cekam tvoju pricu u nadi da ces me osloboditi iz ovog pakla(vreline Beograda ovih dana)i spasti orkova koji kvare moju dusu(penzosi ispred zgrade-svi odose na odmor moram sa nekim da se druzimFeanor the elf king:Pozdrav tirionu, tingolu, vardi, enderu, tolkien cult, silmarilu i ostalima, ako sam nekoga zaboravio...
Svi cekamo Feanora da nas povede u pohod... :wink: Zvuci li poznato?ender:Hvala ti na pozdravima, pozdrav i za tebe kada budes imao vremena ti pocni jer ja bas nemam iskustva u tome,a mogao bi i neko drugi. Feanore sa nestrpljenjem cekam tvoju pricu u nadi da ces me osloboditi iz ovog pakla(vreline Beograda ovih dana)i spasti orkova koji kvare moju dusu(penzosi ispred zgrade-svi odose na odmor moram sa nekim da se druzimFeanor the elf king:Pozdrav tirionu, tingolu, vardi, enderu, tolkien cult, silmarilu i ostalima, ako sam nekoga zaboravio...)

Nadajmo se!!!ender:Nadamo se ne tragicno :wink: Nema veze ostali smo ti i ja, dok god se drzimo zajedno orkovi nas nece preplaviti i odrzacemo ovaj post dok se ostali ne vrate![]()
ops: :shock: ) dok ne prodju teska vremena i restrikcije Feanora...
:wink:ender:eheeh restrikcije![]()
Ma mi cemo ono " Mi smo robin hud i dzon veseli drugari" :wink:tirionelf:A mi cemo se drzati zajedno (samo ne kao Frodo&Samops: :shock: )
Robin Hud i Mali Dzon...ko ce koga da predstavlja?!?ender:Ma mi cemo ono " Mi smo robin hud i dzon veseli drugari" :wink:tirionelf:A mi cemo se drzati zajedno (samo ne kao Frodo&Samops: :shock: )
Strela mi nesto bolje pogadja metu nego luk...ali kad ojacam ruke, imacu bolji zamah, pa ce i on da leti... :wink:ender:Videcemo...sve zavisi kako gadjas lukom i strelom :wink:
naravno sve se postize vezbomZasto mi to govoris?tirionelf:

Jer znam zasto 'oces samocu...ender:Zasto mi to govoris?tirionelf:![]()
:wink: Sa cistom guscijom masti... :wink:ender:Jel si gledao kita u bila, parodija na Kill Bily? 8)

On je lud, pije bi vodu...ender:Ajde mars u Rodic po pivo, rama margarin i bi vodu![]()