Dušom i srcem u Srednjoj zemlji

• Začetnik teme Začetnik teme Vilenjak
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Mozes da budes brat tog lika (inace to je moj lik), samo moram da ti objasnim o cemu je rec... Ja sam rekao da je sva rodbina tog mog lika otplovila na zapad, tako da recimo da kazemo da je njegov brat ostao bez njegovog znanja, ili mozda da su mislili svi da je mrtav ili tako nesto. Sigurno ce ti doci neka ideja. Jos nesto, tiron je rekao da mu nesto nije u redu sa kompom, tako da nisam siguran da ce dolaziti u skorije vreme. Mada, rece da ce kupiti novi komp. Uglavnom, recicu mu da navrati. Nemam sada vremena mnogo da pisem, idem u grad, tako da se cujemo... Pozdravi sa NZ-a!

Hvala Bogu! Pa jel moram da te molim sest meseci da bi se prijavila? ccccc
Ali u redu. Sto se tice rp-a, naravno da si dobrodosla! Cak i vise nego dobrodosla! Smislicemo ti lik, samo polako. Sada cekamo endera, posto je rekao da sprema rp, ali nesto se ne pojavljuje vec nekoliko dana... Ne znam sta nije u redu. U svakom slucaju, ima vremena.
Hehe, hajde opzdravi Milicu, i uzivaj u citanju :wink:

tingol:
Evo i mene ponovo! :D Izvinite sto me nije bilo celo leto. :oops: Vidim da niste mnogo napredovali sa rp-om. :( Samo da znate da sam tu , spreman da pomognem. :wink:
P.S.
Feanore,hvala za onaj pozdrav sa 19.strane.Nisam se ranije zahvalio,jer sam ga tek sada video. :oops: :wink:
Ahaha, ma ok.
Sa rp-om nismo mnogo odmakli. Svi smo na odmoru itd... Mislim, vecina. Neki od nas i uce :wink:
Tirionu je pokvaren komp... Rasulo u svakom slucaju...
Pa kako cemo za rp? Imas li barem ti ideju? MIslio sam da ce ender nesto da napise posto je rekao, ali nema ga. Mora da je neki problem sa kompom ili sta ja znam...
Moram da idem sada, ovde je prilicno kasno, tako da se cujemo!

Feanor the elf king:
tingol:
Evo i mene ponovo! :D Izvinite sto me nije bilo celo leto. :oops: Vidim da niste mnogo napredovali sa rp-om. :( Samo da znate da sam tu , spreman da pomognem. :wink:
P.S.
Feanore,hvala za onaj pozdrav sa 19.strane.Nisam se ranije zahvalio,jer sam ga tek sada video. :oops: :wink:
Ahaha, ma ok.
Sa rp-om nismo mnogo odmakli. Svi smo na odmoru itd... Mislim, vecina. Neki od nas i uce :wink:
Pa kako cemo za rp? Imas li barem ti ideju? MIslio sam da ce ender nesto da napise posto je rekao, ali nema ga. Mora da je neki problem sa kompom ili sta ja znam...
A,kako bi bilo da samo nastavimo sa onim rp-om od pre.Meni je sasvim odgovarao. :D Samo da se svi skupimo i da se prisetimo šta se dešavalo. :wink:

tingol:
Feanor the elf king:
tingol:
P.S.
Ahaha, ma ok.
A,kako bi bilo da samo nastavimo sa onim rp-om od pre.Meni je sasvim odgovarao. :D Samo da se svi skupimo i da se prisetimo šta se dešavalo. :wink:
To smo i planirali, da nastavimo onaj od pre. Ali dobili smo dva nova clana, tako da i za njih trebamo da smislimo likove...

Evo mene opet nakon DUUUUUUUUUUUUUUUUGog raspusta!Jesam li vam nedostajala!?
Kakav je ovo haos na ovoj temici a?
E sad ko se hoce da se ukljuci ...PA UKLJUCITE se vec jednom moj lik ne moze sto godina da putuje ka Gondoru! Bilo bih pozeljno da neko se prihvati da igra nekog odatle po mogucnosti steward of gondor ili decu Aragorna ili tako nekog pa da stignem tamo malo daih plasim pricama o zmajevima i silmarilima i tako....
javite kad ste spremni
Vasa ELbereth varda tintale

Back