V
Vilenjak
Gost
Narode,nemojte ovo smatrati samo kao jos jednu super knjigu.Uzivite se u nju,i budite i vi deo nje.jednostavno cete osetiti kojoj rasi pripadate i naci cete svoje mesto u ovom svetu.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja znam koju rasu najvise volim, ali kojoj pripadam, to ne mogu da odredim!Vilenjak:Narode,nemojte ovo smatrati samo kao jos jednu super knjigu.Uzivite se u nju,i budite i vi deo nje.jednostavno cete osetiti kojoj rasi pripadate i naci cete svoje mesto u ovom svetu.
Ja dolazim !vilenjak:Drago mi je da mi je makar neko odgovorio!!Narode,ako zelite jednu lepu razgovoranciju dodjite veceras na chat Internet Krstarice!!bicu pod mojim vilenjackim imenom a vi mozete kao znak raspoznavanja da budete pod svojima!!tako ne moramo da se dugo cekamo vec mozemo odmah da se dopisujemo!!!Jeste da su veze u ovom svetu jako slabe ipak izguracemo nekako zajedno!!!!molim da budete tacni 21:15 na chatu Internet krstarice!!
Nema na cemu draga sunarodnice. Uvek mi je zadovoljstvo da odgovaram na ovu temu.Vilenjak:hvala dragi Feanore stvarno si uzviseni vilovnjak!!Cekala sam na chatu,bio je Elesar i Aragorn,da li si bio ti?Potpuno si u pravu za Legolasa,to je opis koji sam ja trazila.Dodji u sredu 18.juna u 21:15 na chat Internet Krstarice,cekacu pod mojim imenom.Hvala unapred sto uvek otpises.Cujemo se.Pozdrav iz dubine ovog mog sasavog vilovnjackog srca.
He He, dobra foraVilenjak:Dodji preklinjem te na chat necu biti ni u kakvoj sobi nego cu biti na glavnoj kao vilenjak i tacka.Cekam u 21:15.U zurbi,vilenjak(ovo je Gandalfova fora iz pisma)
Izvinjavam se sto nisam mogao da dodjem, u stisci sam sa vremenom. Zurim sada. Moze li neki drugi termin? Recimo cetvrtak u 10 casova? Javi molim te ako moze. Pa onda se cujemo. Pozdrav iz Londona od FeanoraFeanor the elf king:He He, dobra foraVilenjak:Dodji preklinjem te na chat necu biti ni u kakvoj sobi nego cu biti na glavnoj kao vilenjak i tacka.Cekam u 21:15.U zurbi,vilenjak(ovo je Gandalfova fora iz pisma)
Dolazim najverovatnije
PS. Uzecu nadimak Feanor_the_elf
Feanor the elf king:Ja znam koju rasu najvise volim, ali kojoj pripadam, to ne mogu da odredim!Vilenjak:Narode,nemojte ovo smatrati samo kao jos jednu super knjigu.Uzivite se u nju,i budite i vi deo nje.jednostavno cete osetiti kojoj rasi pripadate i naci cete svoje mesto u ovom svetu.
Paaaaa, Legolas je sada u Srbiji, a ovo je pisao dok je bio na FLoridi, tako da nisam siguran da li tamo ima komp... A adresa tog sajta je www.lordoftherings.net I to je najpoznatiji Lotr sajt i cudi me da jos nisi cula za njega...Varda:Ocito Valari ponovo moraju da delaju!! :wink:
Daj da dignemo ovu temu gore!!!!!!
Steta je ostaviti je zapostavljenom!!!!
Ako je Legolas jos tu ja bih volela adresu tog sajta?
Ivinjavam se, ali meni taj chat ne radi, ne znam zbog cega... Jedino ako imas messenger ili da se nadjemo na yahoo chatu...Varda:Hej dok si tu oditi na chat ovde na krtstarici tu sam pod nickom Tarja
Sacu da pogledam, ali imam ideju, mozemo i da se najdemo na www.tolkien.co.yu i tamo da odemo na chat...Varda:koja tema?