Dusa

Ih, sad. Stvarno si uskih shvatanja... Odbaci taj malograđanski stid u vidu crvenkastih smajlija, kad si već počeo da se raspituješ za dimenzije. Šta je tu loše ? Pa i to spada u ... prirodne nauke. :lol:

Ih, sad. Stvarno si uskih shvatanja... Odbaci taj malograđanski stid u vidu crvenkastih smajlija, kad si već počeo da se raspituješ za dimenzije. Šta je tu loše ? Pa i to spada u ... prirodne nauke. :lol:

Ma opet ti. Ja pokušavam da uteknem i ne uspevam. Ništa ako nekog ne možeš da pobediš ti mu se pridruži.:smile:
Ali u prirodnim naukama sam sve meriš. Tu je moj problem.:smile:

Ma opet ti. Ja pokušavam da uteknem i ne uspevam.
Biću iskrena... Bacila sam čini na tebe. :oops: Ali posle ovog barem moraš priznati da natprirodne sile ipak deluju. I sam si rekao ...
Ništa ako nekog ne možeš da pobediš ti mu se pridruži.:smile:
:lol:

Ali u prirodnim naukama sam sve meriš. Tu je moj problem.:smile:
Eh, sad. Ne moraš sve da meriš. Možeš malo i da veruješ (na reč).
:wink:

Eh, sad. Ne moraš sve da meriš. Možeš malo i da veruješ (na reč).
:wink:[/QUOTE]

Ili osecaju u sopstvenom telu,neko to zove intuicija...:)

Na tvoje :
tako bih ja opisala sebe....smestena sam u telo od 20 godina,do duse stvarno divno izgledam i zracim prosto :D:D:D ...fizicki izgledam ko da mi je 14 godina...samo pogled pokazuje prave godine,osecam da mi je dusa stara hiljadama godina,a sad je samo privremeno u ovom telu,prosto osecam neke ljude od danas koji su mi mozda bili prijatelji\neprijatelji nekad davno,davno :) grlim.
... on reče :
Može li malo i o proporcijama?

Eto, TE proporcije.
:-D

Eh, moj stnco ... nije moj stid metafizički. On potiče od toga što sam ja ipak dobra hrišćanka, svesna toga da bacati čini na druge ljude nije lepo. Naročito ako se to radi iz pakosti :twisted:
Elem, bilo kako bilo, sad sam deklarisana vračara... Još samo ti da prihvatiš, i priznaš uzročno-posledičnu vezu između izvesnih pojava kojima si i sam bio svedok. :lol:

Eh, nebitno. Ma telo je nešto realno, objektivno postoji, može da se pogleda, izmeri, i treba da se opipa .:smile: Tek onda znaš sve o tom telu i ne treba nikom da veruješ, kao što veruješ u tamo neko umišljeno telo.:wink:

Zar nije ovde tema dusa,hm?Ali hajde muska paljevino reci cu ti dve proporcije :) 170cm visina i 55kg tezina. :) Imam i tamno plavu loknastu kosu do pola ledja,zelene oci,bled ten,ruzicaste obraze i crvene usne.Ali...ovde je tema DUSA a ne TELO. :!:

Zar nije ovde tema dusa,hm?Ali hajde muska paljevino reci cu ti dve proporcije :) 170cm visina i 55kg tezina. :) Imam i tamno plavu loknastu kosu do pola ledja,zelene oci,bled ten,ruzicaste obraze i crvene usne.Ali...ovde je tema DUSA a ne TELO. :!:

Pa dobro de, malo sam se zaneo, priznajem. Ali daj mi sada i dimenzije duše i sve će biti u redu.:-)

Eh, moj stnco ... nije moj stid metafizički. On potiče od toga što sam ja ipak dobra hrišćanka, svesna toga da bacati čini na druge ljude nije lepo. Naročito ako se to radi iz pakosti :twisted:
Elem, bilo kako bilo, sad sam deklarisana vračara... Još samo ti da prihvatiš, i priznaš uzročno-posledičnu vezu između izvesnih pojava kojima si i sam bio svedok. :lol:

Ništa ne smem da kažem već sam iskritikovan zašto na Duši zavirujem u tuđe telo. Ona ne razume da je to za dušu.:smile:

Pa dobro de, malo sam se zaneo, priznajem. Ali daj mi sada i dimenzije duše i sve će biti u redu.:-)

Dimenzije duse...Hm...stara je oko 1000 godina najmanje.Prethodnih reinkranacija se ne secam,vec samo poslednje koja je bila tada otprilike u Tuli,Meksiko :)
Duh je ogroman.

Bila sam konkretnije indijanska vidovnjakinja,zato mi je to ostavilo posledice... :) Ali,sto se tebe tice,"u redu je" ...Koliko imas godina-15,16? :twisted:
Nije važno koliko imam godina već kako se osećam, a osećam se kao da imam godina kada na one tvoje ponuđene brojeve dodaš jednu nulu.:-)

Pozdrav i za one sa dusom i za one bez duse :)
zanima me kako se neko oseca starijim ili mladjim nego sto jeste?
zar prosto covek nema toliko i toliko godina i to je to
sta tu ima da se oseca?

Back