Ceka92
Zainteresovan član
- Poruka
- 110
Imam 20 godina,ali ljudi isto zive stalno...Za muskarca nisam sigurna stvarno,ali mislim da je negde oko pupka..Ovo sto ja zovem implantom nekad davno davno bilo je vidljivo bice\parazit koje se hranilo ljudskom energijom,a vremenom su svi postali nevidljivi,i eto sad su u nama samima,uzas...e sad cistu energiju imaju sva deca do 2. godine zivota,posle nestaje(zapravo jako jako stisa)...ali,ako se u toku zivota povrati,ta energijica je na tom uzrastu,od 2. godine...i treba raditi na njoj.samo pomocu nje mozes izbaciti strano bice iz sebe,zatim se izboriti sa strahom kad budes video to i pokazati mu zube....inace kod zene se aktivira energijica samo pri radjanju,ne bi li je prenela detetu,a ceo zivot je neaktivna,dok sam ja stvarno izuzetak...zelim to da razradim do kraja...ali ja nemam dovoljno znaja o ovome,da ne kazem ni malo...da bih sve razradila potrebne su mi vezbe,kao i da nadjem ucitelja,ili on mene (ne mozes sam ma koliko mislio da si u stanju)...a ucitelji nece ni zrnce znanja da ti daju dok se ne pomucis,i nikad se nece sazaliti...
ali nema veze,kad samo pomislim da me teme boli duuuuugo,a dlanovi i stopala trnu/vibriraju (cudan osecaj-to je energetsko tudje telo u meni) odmah pozelim da isteram to djubre i budem svoja zahvaljujuci snazi volje i energijici mojoj...preosataje mi svaki dan truda i borbe do kraja zivota,jer se djubre uvek vraca,ali kad ga jednom pobedis,postaje slabiji....
pozdrav.
Mala pomoc:kreni da citas Kastanedu,ali nemoj umisljati stvari,jer ja sam prvo osetila,a onda krenula da tragam i saznam sto vise o stvarima koje osecam.
ali nema veze,kad samo pomislim da me teme boli duuuuugo,a dlanovi i stopala trnu/vibriraju (cudan osecaj-to je energetsko tudje telo u meni) odmah pozelim da isteram to djubre i budem svoja zahvaljujuci snazi volje i energijici mojoj...preosataje mi svaki dan truda i borbe do kraja zivota,jer se djubre uvek vraca,ali kad ga jednom pobedis,postaje slabiji....pozdrav.
Mala pomoc:kreni da citas Kastanedu,ali nemoj umisljati stvari,jer ja sam prvo osetila,a onda krenula da tragam i saznam sto vise o stvarima koje osecam.